Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca kötü olan birşey daha var düşman hiç bomba atmıyor.Cod 4'ten sonra bayağı bi garip bir durum.Cod 4'te ha bire kafana bomba atılıyor...
  • Bir de bombayla adam öldürmek ölüm resmen ya o kadar mı zor olur bombayı istediğimiz yere atmak
  • can olmaması en azından bekleyince canın dolmaması daha iyi olurdu.bana göre bia serisi bir simulasyon ve biraz garip geldi ama oynayınca fikirlerim değişir herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

can olmaması en azından bekleyince canın dolmaması daha iyi olurdu.bana göre bia serisi bir simulasyon ve biraz garip geldi ama oynayınca fikirlerim değişir herhalde.

Taktik Fps olduğu için(4-5 mermide ölürsün)Bf deki gibi cengaver gibi dalamıyorsun.Oynayınca bu fikirlerin kesin değişecektir.O müthiş grafikler eşliğinde oynamak ayrı bir duygu
  • benım en nefret ettıgım kısım tank kullanmak.. ne medal of honor da nede call of duty de sevmıstım tank kullanmayı resmen gercekcılıgı ölduruyor.. ılk oyunda tanklara komut vermek cok hosuma gıtmıstı ne sen kullanıyorsun nede oyun esnasında yanından gelıp gecıyordu senın emırlerıne göre hareket eden bı tank.. cok hostu ama bu oyunda dıger oyunlara uyup tank kullanma yapmaları cok kötu olmus.. hem tanklı bölumlerde berbat...ayrıca oyunun ılk vıdeoları cıktıgında takımların arasında havan topu takımı (mortar team) ve etraftakı topları kullanacak bı takım olacak denıyordu.. bunları oyuna eklememısler bence buyuk kayıp.. buyuk patlamalar oyunu dahada eglencelı yapardı......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

can olmaması en azından bekleyince canın dolmaması daha iyi olurdu.bana göre bia serisi bir simulasyon ve biraz garip geldi ama oynayınca fikirlerim değişir herhalde.

Taktik Fps olduğu için(4-5 mermide ölürsün)Bf deki gibi cengaver gibi dalamıyorsun.Oynayınca bu fikirlerin kesin değişecektir.O müthiş grafikler eşliğinde oynamak ayrı bir duygu

işte taktik fps ve simulasyon olduğundan dolayı 4-5 mermibile değil tek mermide game over oluyor direkt. çok iyi düşünülmüş bir şey bu. oyunda can dolması diye bir şey yok arkadaşlar canımız hiç azalmıyor oyyunda. ya direkt ölüyoruz ya da yola devam ediyoruz bu bizim oynamamızla alakalı. yani o ekranın kırmızı olma hali, bizim vurulduğumuzu göstermiyor ve dolayısıyla kırmızılık gittiğinde de bizim canımızın yenilendiğini göstermiyor. kırmızı ekranın söylediği şey "çok fazla açıkta durdun vurulma riskin yükseliyor" demek. kırmızı iyice koyulaştığında hala siper almazsak işte o zaman vurulup ölüyoruz.

bu kadar gerçekçi bir oyuna çok yakışmış bu özellik.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

işte taktik fps ve simulasyon olduğundan dolayı 4-5 mermibile değil tek mermide game over oluyor direkt. çok iyi düşünülmüş bir şey bu. oyunda can dolması diye bir şey yok arkadaşlar canımız hiç azalmıyor oyyunda. ya direkt ölüyoruz ya da yola devam ediyoruz bu bizim oynamamızla alakalı. yani o ekranın kırmızı olma hali, bizim vurulduğumuzu göstermiyor ve dolayısıyla kırmızılık gittiğinde de bizim canımızın yenilendiğini göstermiyor. kırmızı ekranın söylediği şey "çok fazla açıkta durdun vurulma riskin yükseliyor" demek. kırmızı iyice koyulaştığında hala siper almazsak işte o zaman vurulup ölüyoruz.

Of,Hitler gibi açıklamışsın bravo.Ben de gelip yazacaktım böyle birşey olabilir mi diye...Çünkü ekran kırmızı olsa bile adam vurulduğuna dair hiçbir belirti göstermiyor.

• Oyunun ilk versiyonu dediğiniz gibiydi zaten..Ekran uzun süre kırmızı olduktan sonra kolay kolay düzelmiyordu ve böyle olduktan sonra bir tek kurşun bile değse, ölüyordunuz...Ayrıca eski versiyonda, böyle gelişmiş siper alma sistemi yoktu, yerde sürüne sürüne ,siperlerin arasına giriliyordu..Yine de bir şekilde kurşun değiyordu..İlk versiyonun zorluk derecesi fıtık eden cinstendi..Bence yeni oyun, daha rahat ve oynanabilir olmuş..Yukarıda bir arkadaşımızın belirttiği gibi, düşmanların hiç el bombası atmaması çok garip bir durum..Bu tür oyunlarda artık alışmışız''Ahdunggg granedeee'' seslerine..Ayrıca Almanlar'ın üniformaları klasik 2. dünya savaşlarında alıştığımız,yeşil üniforma değil, tuhaf gri renkte bir uniforma giyiyorlar...Ya da benim tv nin renk ayarlarında bir şey var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Eylül 2008; 9:41:46 >
  • Arkadaşlar oynayanlara birkaç sorum olacak.
    Yere yatma yok mu oyunda?Sürünerek gitme falan?
    Bir de siper aldığımız zaman kafamızı çıkarmadan ateş etme şansımız yok mu?Yani gears of War'daki gibi?
    Çünkü düşmanlar kafasını çıkarmadan ateş edebiliyor...
    Bir de düşmana bomba attırma falan var mı?
  • Oyunda sürünme var;sol analoğa bir kez tıklaman yeterli ama bu özellik fazla gerekmiyor çünkü gelişmiş bir siper alma sistemi var...Siperden kafanı çıkarmadan ateş etme yok sanırım ya da ben bulamadım...Düşmana sürekli bomba at ve attıktan sonra ''Kahrol düşman al sana bomba'' sözünü söyle.Belki dayanamayıp onlar da sana bomba atmaya başlarlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Oyunda sürünme var;sol analoğa bir kez tıklaman yeterli ama bu özellik fazla gerekmiyor çünkü gelişmiş bir siper alma sistemi var...Siperden kafanı çıkarmadan ateş etme yok sanırım ya da ben bulamadım...Düşmana sürekli bomba at ve attıktan sonra ''Kahrol düşman al sana bomba'' sözünü söyle.Belki dayanamayıp onlar da sana bomba atmaya başlarlar..

O sürünme olayını ben mi yapamadım anlamadım ki...Sol analoğa bastığım zaman sadece çömeliyor.Neyse bir kere daha denerim.

• Can barının olmaması iyi olmuş bence.İlk Cod 2 de görmüştüm bu olayı sanırım.Başta baya yadırgamıştım ama yavaştan kendini kabul ettirdi.Ekranda can bari görmek zorundada kalmıyoruz en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 29 Eylül 2008; 11:05:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Oyunda sürünme var;sol analoğa bir kez tıklaman yeterli ama bu özellik fazla gerekmiyor çünkü gelişmiş bir siper alma sistemi var...Siperden kafanı çıkarmadan ateş etme yok sanırım ya da ben bulamadım...Düşmana sürekli bomba at ve attıktan sonra ''Kahrol düşman al sana bomba'' sözünü söyle.Belki dayanamayıp onlar da sana bomba atmaya başlarlar..

O sürünme olayını ben mi yapamadım anlamadım ki...Sol analoğa bastığım zaman sadece çömeliyor.Neyse bir kere daha denerim.

Sol analoga ya basılı tutucaktın yada 2 defa basıcaktın öyle bişeydi sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

Yok valla iki kere bastım olmadı,iki kere hızlı bastım olmadı,basılı tuttum olmadı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

Yok valla iki kere bastım olmadı,iki kere hızlı bastım olmadı,basılı tuttum olmadı.

Yapmıştım ben onu ya, yatmıştı adam yere sürünüyordu. Alla alla dur bakayım bi daha ona.

• Arkadaşım spoiler vermesen?
    Veya ilk önce uyarsan?
  • Yav birisi söylesin.Zor durumlarda mal gibi ayakta durmak zorunda kalıyorum.Patates gibi sırıtıyorum çat çut vuruyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Veteranda oynamadığım için 3-4 mermide ölüyordum.Hiç tek mermide öldüğüm olmadı.Bu ekranın kırmızılaşması düzeltmeleri iyi olmuş.

quote:

Oyunun ilk versiyonu dediğiniz gibiydi zaten..Ekran uzun süre kırmızı olduktan sonra kolay kolay düzelmiyordu ve böyle olduktan sonra bir tek kurşun bile değse, ölüyordunuz...Ayrıca eski versiyonda, böyle gelişmiş siper alma sistemi yoktu, yerde sürüne sürüne ,siperlerin arasına giriliyordu..Yine de bir şekilde kurşun değiyordu..İlk versiyonun zorluk derecesi fıtık eden cinstendi..Bence yeni oyun, daha rahat ve oynanabilir olmuş..Yukarıda bir arkadaşımızın belirttiği gibi, düşmanların hiç el bombası atmaması çok garip bir durum..Bu tür oyunlarda artık alışmışız''Ahdunggg granedeee'' seslerine..Ayrıca Almanlar'ın üniformaları klasik 2. dünya savaşlarında alıştığımız,yeşil üniforma değil, tuhaf gri renkte bir uniforma giyiyorlar...Ya da benim tv nin renk ayarlarında bir şey var...

BiA nın bütün oyunlarının orijinali vardır,Bf ile birlikte ilk çıktıklarından beri takip ederim.Söylediklerinde çok haklısın,en basit seviyede bile siper alma olmadığından ölüyordun ve takımdaki adamlar birçok komuta uymuyorlardı.Bitirmiştim ama çok zorlanarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Eylül 2008; 13:02:27 >

• Felaket texture sorunu yaşıyorum. Benq dvdrom var. Sorun sadece bende mi, başka sorun yaşayan var mı?
  • Valla benimki Hitachi yaşamıyorum.Ama sürünemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.