Şimdi Ara

brother mfc-j200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selamlar. başlıktaki yazıcıyı aldım. sık sık kartuşla uğraşmamak için bitmeyen kartuş içeren epson yazıcılara baktım. onda da skıntı yaşayanlar vardı bolca. püskürtme sistemi olan bu cihaza yöneldim. sıkıntısı ise çok yavaş baskı yapıyor. bir sayfayı yaklaşık 2 dakikada basıyor. bir şeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa süre normal mi? iade etmeli miyim yazıcıyı?



  • hagi10best nasıl yazıcıdan memnun musun? bende almayı düşünüyorum, tavsiye eder misin;
  • Bi sorunum yok. Biraz daha hizli bassa daha iyi olabilirdi. Wifiden evdeki modeme baglayinca modeme baglanan tum cihazlar görüyor. Cok isime yariyor bu. Telefona uygulamasini falan indirdim. Telefondan resim falan bastiriyorum. Dedigim gibi tek sorun yavas. Telefondan resim bastiracak olursam 1 sayfayi 1 dk dan uzun surede anca basiyor. Pc den 10 saniyede falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. hagi10best yazıcıdan genel baskı performansı hatta kartuş verimi vb. memnun musunuz? Ne kadar yoğun baskı alıyorsunuz siyah kartuş gerçekten 2400 sayfa basabilecek durumda mı? Gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkocakus

    Sn. hagi10best yazıcıdan genel baskı performansı hatta kartuş verimi vb. memnun musunuz? Ne kadar yoğun baskı alıyorsunuz siyah kartuş gerçekten 2400 sayfa basabilecek durumda mı? Gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz?

    çok yoğun baskı almıyorum hocam. genel baskı performansından memnunum. kartuş ta dolu gözüküyor hala. siyah baskı performansı çok iyi. gayet seri basıyor. çok fazla kullanmadığım için şu kadar basar diyemeyeceğim. onun dışında tavsiye edebileceğim bir yazıcı. saygılar
  • Merhabalar bu üründen almayı düşünüyrum. otelde kullanacığım fotokobidir çıktı oluyor. en büyük avantajı sonrası için doldurması vs ucuz. Başka problemi var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgn17

    Merhabalar bu üründen almayı düşünüyrum. otelde kullanacığım fotokobidir çıktı oluyor. en büyük avantajı sonrası için doldurması vs ucuz. Başka problemi var mı ?

    Hala kullanmaktayim ve memnunum. Tek sikintisi baski yavas.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kaça almıştınız? Kolay dolum kartuş sistemi ile 700 TL' lerde fakat ayrı ayrı almaya kalkarsak : yazıcı 499 TL, kartuş seti de 87 TL

    http://m.n11.com/brother-dcp-j100-j105-mfc-j200-kolay-dolan-kartus-set-chip-dolu-P66910350

    http://m.n11.com/brother-mfc-j200-inkbenefit-faxli-renkli-kablosuz-yazici-P49173187

    Böyle ayrı ayrı alıp kendimiz sadece kartuşları değiştirerek kullanabiliyorsak tamam ama öbür türlü hazır sistem almak zorundaysak Epson L365 daha uygun gibi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brother yazıcı ilk başlarda iyi ama arıza verince servisin bahanesi hazır orjinal olmayan kartuş diyorlar. yazıcının tamiri için sıfırından fazla fiyat istiyorlar bence beş para etmez kafa tıkanıyor ve yazmaz oluyor soğuk ve sıcaktan etkileniyor. çöpe atacak parası olan brother alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.