Şimdi Ara

Bronzlarla dalga geçenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha oyuna başlayalı altı ay oldu olmadı fakat 3 4 yıldır oynayan ve benden yüksek olanların veya oyundakilerin benle dalga geçmesinden gerçekten sıkıldım zaten bronzdan yüksek elolara çıkan insanlar bilir bronzların nasıl meret olduğunu.Benim ilk hatam 16 heroya sahip olur olmaz ranked atmamla başladı 10 4 attım ve b1 attı beni bende gümüşe çıkayım derken b3 e kadar düştüm ve çıkmaya çalıştıkça batıyorum bi bataklık gibi ama bu da oyunu öğrenmemde bana katkı sağladı.Birde böyle boş konuşan arkadaşlar var onlarda en az bronzdakiler kadar bela.Adam anlamıyor derdini 17 level adam benle dalga geçiyor sinirlerim bozuluyor.İşin özüne gelecek olursak arkadaşlar ben bronz kümeye göre iyi oynadığımı düşünüyorum fakat oyun taşıyacak tecrübeye sahip değilim malum daha 5 6 ay oldu olmadı oyuna başlayalı bana yardım edicek veya benle aynı durumda olan insanların olduğunu düşünüyorum ve bu şekil insanlar varsa aramızda lütfen insanlarla dalga geçmeyi bıraksın.İyi akşamlar herkese.

• Git yeni ÇAR aç oyunu öğrenmeye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇAR :D türkiyenin en yaratıcı kelimesi heralde
  • kaliteli oyun bi tek na da var sanırım
  • Na da hesap açtım fakat pingten oynanmıyor ama adamların 1 leveli bile bizim çoğundan mantıklı oynuyor.İngilizcede kesat benim laf anlatamam zaten :Dd
  • master al r e q penta oyunu taşı
  • Varsa yardım edicek gümüş bronz birileri memnun olurum bende her laneimi yeteri kadar geliştirdim şimdilik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dalga Geçilen İsimler?
    11 yıl önce açıldı
    annem benle dalga geçiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakarayt26

Na da hesap açtım fakat pingten oynanmıyor ama adamların 1 leveli bile bizim çoğundan mantıklı oynuyor.İngilizcede kesat benim laf anlatamam zaten :Dd

bronzlarin en buyuk hatasi "birilerine laf anlatmak" sana tavsiyem chati kullanma ;)

• 7 aydir oynuyorum plat 1 seviyesindeyim

• Kardeşim afedersin ama tresh oynuyorum adamı kastırıyorum 15 20 kille late gamede feedleyip afk kalıyor onla bunla kavga edip insaf yani

• O yetenekle alakalı bir konu sanırım ben alışık değildim bu tip oyunlara ve dediğim gibi ilk on rankımda hata yaptım

• Bronz 1'Den Bronz 3'e düştüysen boşuna oynama zaman kaybı senin için
  • Bir tane daha çıktı işte. D Allah beynini versin kardeşim iyi akşamlar sana

• Oynayış seviyen ligini belirler. Düşük eloda maç daha rahat taşınır. Çünkü sen berbat oyuncu olduğun içim berbat adamlar gelir karşına. Oynamasını bilirsen çok rahat taşırsın. Demekki bilmiyorsun ve bu nedenle bilgi seviyeni arttırana kadar ve oynayışını iyileştirene kadar o ligi hakediyorsun. Bende gold5 im. Normalde geçen sezon gold1 e kadar çıkmıştım. Ama anlıyorumki oyunda o kadar çok sinirleniyorumki bu hem oynayışımı hemde takımımla olan iletişimi engelliyor, kötüleştiriyor. Bu sorunu aşana dek bu ligi hakettiğim kanaatindeyim. Yenilmeyi hazmettiğim zaman çıkacağıma inanıyorum tekrar üst liglere.

• Her sorunumu buraya döküp bahane uydurmak saçma olur bencede ama bu ligde oynamayan insanların beni pek anlamayacağını düşünüyorum ayrıca 2 aydır 30 levelim bunuda belirteyim

• Herkes hakettiği yerdedir.Zaten iyi oynadığını düşünüyorsan çıkman lazım.

• Valla artık yıldığım için sınav haftası ara verdim dediğim gibi elim ayağım titriyor bazen kötü oynadığım zamanlarda oluyor ama göz göre göre hataya gidenler dikbaşlılar kanser ediyor insanı son bir azimle tekrar uğraşıcam çıkmaya eğer olmazsa yan hesabımı 30 level yapıp ordan devam edicem

• Sezon üçte xp bosst ile serice otuz olup ranked attim ve b1 atti b4 e kadar dustum ve rankrankeda birakip stream ve normal oyun attim bolca aram oynadım refleksleri fln cok iyi geliyor sezon bitmeden ust uste 15 streak ile b1 oldum sezon 4 plat ve simdide plattim.Gercekten hakeden çıkıyor gecen bir kere bronz hesapta oynayim dedim ve 10 kusur kill aldim daha macin başında ve adc miz afk kaldi ben killeri sliyom diye ama yinede tasiniyor toplanma yok çünkü.Biraz hangi hero ile hangi asamada güçlü olduguna bak benim farmim zayıftır ama tf ve roam kabiliyetim oldukca yüksek bu yuzden lb nida kassadin tarzı herolar pickliyorum kazanmak istersem

• Adamsın be kardeşim senin gibi insanlar lazım bana işte teşekküler

• Bende 6 aydır oynuyorum. Gold 2-3 elodaki adamlarla kafa kafaya oynuyorum. Oynama sıklığıda önemi sanırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.