Şimdi Ara

Bronzdan Çıkışa Az Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk 10 dereceli maçımı LYS olduğu için çok serice atmıştım büyük bir hata. 3 win alabilmiştim ve beni bronz 2 ye atmıştı. (o 10 maçtan sonuncusunda masterla penta atmama rağmen lose almıştım..)
    LYS bitmesiyle beraber ranked serüvenine korka korka başladım 5 normal win alıp bi ranked atıyordum. Bronz 1 serisi geldi Bronz 1 e çıkamadım. Derken Jungle WW, Mid Katarina, Solo Kassadin pickleri ile kesintisiz winler beni Bronz I e attı. (Kassadinle Renekton bile ezdiğim oldu.)

    Artık üst üste alacağım 4 winle İnşallah Gümüş olacağım maçları burada paylaşacağım. Duo girmek isteyen olursa Der Letzte Sonne'yi ekleyebilirler.

    (ADC hiç beceremiyorum orada gördüğünüz 11-5 ezreal oyununda Solo ezreal oynadım. Khazixe karsı hybird buildle.)

    Son 2 ranked maç gerçekten çok tuhaftı early gamede aşırı geri düşsekte takımın supu ve benim aldırdığım killer sayesinde oyunu taşıdık.

     Bronzdan Çıkışa Az Kaldı


     Bronzdan Çıkışa Az Kaldı







  • herrmangoring07 kullanıcısına yanıt
    seri maç atmak gerçekten çok yanlış aynı hatayı yaptım ve gold 4 den gold 5 2 kez düştüm .Yenmilince hırs yapıpı daha fazla oynuoyrum.Ama artık dikkat etcem.
  • O konuda haklısınız kesinlikle, bir loss verince içinde kalıyor insanın giden LP valla şu hafta içinde inşallah çıkacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.