Şimdi Ara

BROADWAY KULLANICILARI BAKSIN LÜTFEN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
281.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 94 mazda 323
  • o paraya en iyi tercih ne tipo ne uno aslanlar gibi yol yapar az yakar parca maliyeti ucuz
  • o paraya 10 yaşlarında bir araba alabilirsin ancak....mantıklı düşün en sorunsuz arabaları kim yapar.....o yıllarda fransız ve italyan at arabalarında hiç bir b*k yokken....90 model mazda toyota larda neler vardı??
    1-elektrikli cam
    3-elektirkli yan aynalar
    2-hidrolik direksiyon
    3-içeriden açılan bagaj ve depo kapağı
    4-jikle denen çağdışı alet yok
    5-en atik
    6-en dayanıklı motorlar
    7-en sorunsuz araçlar.....

    daha ne diyebilirim ki??

    bu çağda bütçeniz ne olursa olsun bir japon almak var iken türk milletine atılan en büyük kazıklardan biri olan fransız broadway i alırsanız sizin için üzülürüm...

    unutmayınki 90 lı yıllar japonların şahlandığı yıllardır...japonlar o günlerde sıkı rekabet şartlarında belki bugün üretilenlerden bile çok daha sağlam motorlar yapmışlardır...yavan kullanıcılar bilmez ama çoğu arabaları efsane olmuştur....o yıllarda mercedes bmw gibi firmaların bile korkulu rüyası olabilmişlerdir.....örneğin 85 model -90 model corolla,90-94 model 323 japonların efsane kasalarındandır...o yıllara göre kaliteleri tartışılmazdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotary_power -- 5 Haziran 2006; 18:22:53 >




  • 6 yıllık broadway,yeni corolla kullanıcısı olarak.....

    1. yakıtı o dönemler için az yakıyor kabul ediliyordu.ama şimdi ben corolla ile(1.6) broadwayin yaktığını yakıyorum....yani ancak lpg taktırırsan yakıt avantajın olur.

    2. arabanın yol tutuşu,sınıfının,belki de zamanın en kötüsü....sakın ha bu araç ile virajlara sert gireyim deme...Allah korusun....hız olarak da normal yolda 90 ı, otobanda 120 yi geçmemek gerekir.

    3. arac şehir içi için çok atik,seri,şu anki mevcut çoğu araçtan bile seri diyebilirim...

    4. uzun yolda epeyce yoruyor...özellikle koltukları çok konforsuz...

    5. motor,asfalt gürültüsü gibi her tür ses mevcutdur...

    6. parçası çok uygun,tamiri çok kolay

    7. özellikle alt takımı çok sağlam.ben öyle çukurlara girdim ki 6 yılda,dğer arabalar olsaydı alt takımı bırakırdım yollarda...

    8. son olarak 6 yıl önce ben de az yaksın diye broadway almıştım...pişman oldum ama değiştirmek 3 ay önceye kısmet oldu...keşke 6 yıl önce bi tipo alsaymışım diyorum şimdi,bi de lpg....




  • şunu da belirtelim,alacağınız eski model 93,95 model araçalrdan fabrika verisi yakıt tüketimini beklemememk gerekir.haliyleyılların yıprattığı birmotor ve parçalar var.Ama emin olun motor sıfırlanırsa ve birçok parça yenilenirse yakıt tüketimi şuankiaraçlar kadaramkül olacaktır.
  • arkadaşlar;
    ben 97 model broadway RL model bi arabam (tüplü)var. malumunuz bu arabada devir saati yok. ben hangi viteste hangi hızda, devirimin hangi rakamda olduğunu bilmiyorum.
    şimdi;
    ekonomik bir sürüş için(çok cimriyim arabam az yaksın istiyorum) hangi viteste? hangi hızla gitmeliyim? mesela 5. viteste 90 km hız ii midir?
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: derememo

    arkadaşlar;
    ben 97 model broadway RL model bi arabam (tüplü)var. malumunuz bu arabada devir saati yok. ben hangi viteste hangi hızda, devirimin hangi rakamda olduğunu bilmiyorum.
    şimdi;
    ekonomik bir sürüş için(çok cimriyim arabam az yaksın istiyorum) hangi viteste? hangi hızla gitmeliyim? mesela 5. viteste 90 km hız ii midir?
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.


    biraz amsraf yap devirsati taktır.parçacıalrdan devirsaati olan göstergelerin fiyatını öğren ve onu monte ettir,devir saati çok faydalı oluyor.

    1.vitesi fazla kullanma
    2.vites max:40km yap
    3.vites max:60km yap
    4.vites max:80km yap
    5.viteste sabithızda80-90 arası kullan arabanı.ozamna ne kadar az yaktığını göreceksin.Birde araba yavaş hızlanıyor diye gaza fazla basma.parmağının ucuyla bas,o yavaş yavaş hızlanır.




  • olleyy!!!!
    tam da bu şekilde kullanıyordum ben arabayı. ( bi arkadaşım bu hız ve vites oranları için "--yüksek viteste düşük devirde baygın kullanıyorsun" diyince şüpheye düşmüştüm bi an, neyse demekki doğru rakamlarda seyrediyormuşum.)
    arabam RL model, devir göstergesi takılabiliyormu onlara? çünkü devir göstergesinde, benzin depo sunun durumunu gösteriyo, oraya devir saati taktırırsam benzin göstergesini naapcam?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: derememo

    olleyy!!!!
    tam da bu şekilde kullanıyordum ben arabayı. ( bi arkadaşım bu hız ve vites oranları için "--yüksek viteste düşük devirde baygın kullanıyorsun" diyince şüpheye düşmüştüm bi an, neyse demekki doğru rakamlarda seyrediyormuşum.)
    arabam RL model, devir göstergesi takılabiliyormu onlara? çünkü devir göstergesinde, benzin depo sunun durumunu gösteriyo, oraya devir saati taktırırsam benzin göstergesini naapcam?


    bak kardeşim iki seçeneğin var

    orjinal devir saati olan göstergeyle şuan kullandığın göstergeyle değiştirmek.Bunu yapman kolay olur,sadece devir göstergesinin bağlantıları için elektrikçiye ihtiyaç duyacaksın.diğerleri zaten var sende.uyumsuzluk yapacağını sanmıyorum.Sen parçacılardan bir fiyat al bakalım devirsaatli gösterge takımı ne akdarmış.Sonrada servise/elektrikçiye git taktır.Benzin göstergeside olacak ama ortada olacak bu sefer.sadece yeri değişmiş oalcak

    Yada ortaya kocaman saat gibi bişeyler takıyorlar.Modifiye parçası olarak satılıyor.Onlardan da alabilirsin.Her ikisi içinde elektrikçinindevir göstergesi için bağlantı yapması gerekecek.O sebeple orjinal görünmesi için yeni gösterge takımından al




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kuikkuik

    selam arkadaslar. yaklasık 8000- 8500 ytl param var ikinci el bir otomobil almayı düsünüyorum. aklımdaki aracta broadway. daha fazla param yok o yüzden lütfen 1000 ytl daha koy sunu al falan demeyelim. bu araclar hakkındaki fikrinizi istiyırum özellikle kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim. az yakmalı parcası ucuz ve satmaya kalktıgımda fazla zarar etmeyecegim bir arac istiyorum. bunun yerine tofas serisi bir arac önermeyin cünkü onları sevmiyorum. ne dersiniz arkadaslar broadway nasıl bir arac?


    BENCE TERCİHİN ÇOK GÜZEL KİM NE DERSE DESİN 8-8,5 A
    AVRUPA BİR ARABAYA BİNİLMEZ ARTIK MASRAFINDAN KALKILMAZ BİR PARÇA LAZIM OLSA HURDALIKTAN MI ARAYACAKSIN BEN CE ORTA KASA DİYE TABİR EDİLEN 93 ÜN SONUNDA BAŞLAYIP 96 DA SONA EREN BİR ARÇ AL BEN GEÇEN AY 1995 LPG Lİ ÇOK TEMİZDİ 8500 E VERDİM ARKADAŞIMDA 94 Ü VAR 7750 YE VERECEK LPG Lİ İNGİLENİRSEN esbaygin@mynet.com




  • 8500YTL ye bana 2000 Model araç bulurmusunuz_??
    1999 hatta 1998 model tipo bile olabilir....
    [arkadaşin fiyatlardan pek haberi yok galiba]

    ama ben ciddiyim 10000YTL ye kadar çok çok az yakan başa bela olmayacak bir otomobil ariyorum!

    quote:

    Orjinalden alıntı: joz

    BROADWAY=YÜRÜYEN TABUT
    8500 E 1997 MODEL BRAVO-2000 MODEL TİPO AL DERİM
    BU ARAÇLARIN HEPSİNİ (BROADWAY DAHİL) KULLANDIM UZUN SÜRE CANINI TEHLİKEYE ATMA DERİM BEN




  • RNI ve RN ler arasi donanim farki varmi_?

    ayrica enjeksiyon sistemi varsa tek noktadan enjeksiyon mu?
  • arkadaşım bende de 94 orta kasa broadway var. şimdi yol tutuşuydu konfordu deniyor. tamam bunları ben de biliyorum ama şöyle düşün konforlu olsun dersen avrupa alacaksın yeni alamayacağına göre eski model alabilirsin eski model avrupa arabaların da parçalarını da her yerde bulamazsın bulduğun yerlerin çoğu da pahalı olur.

    2 hafta önce babam arabayı duvara sürttü sol çamurluk önden ezildi, ön kaputta da az eziklik vardı. götürdüm sanayiye(ankara pursaklar sanayi) çamurluğu çekiçlettim kaputla beraber. hatta ön kaputun sağ tarafında da az bir eziklik vardı onu da düzelttirdim. tampon düzeltildi çamurluk sıkıştırınca sol far ve sinyal de haliyle kırılmış.
    ön far: 32 sinyal:8 ikisine 40 ytl verdim yaptırıp macunlattım sol çamurluk ve ön kaputu da boyatıyorum ve tamir,boya 150 YTL verdim (boya metalik bordo) sen düşün ucuzlluğunu. aynı kazayı arkadaşım astra ile yaptı onunki de 1750 ytl tuttu.

    Broadway öyle çok binilecek araba değil ama zaruretinz varsa ihtiyaçlarınız karşılayan güzel bir araba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhakancan -- 5 Haziran 2006; 16:26:40 >




  • 1 sene kadar 94 spring le 96 $ahin kullandım bana hangisi kalsın die sorsaydınız spring derdim kalkı$ı cok güsel yakıt durumu lpg siz bile tatmin edici düzeyde piyasadaki arabalara göre önden ceki$ olmasıda cabası o bütceye uygun ama senın ne $ekılde kullanmak istediginde önemli sadece ayagını yerden kessin diosan bence broadway alabilirsin
  • DİKKAT; GÜVENLİK AÇISINDAN ÇOK TEHLİKELİ BİR ARABADIR. ALLAH KORUSUN EĞER KAZA YAPARSA DARMADAĞIN OLURSUN, YÜKSEK HIZLARDA KAZA YAPARSAN KURTULMA ŞANSIN ÇOK ZAYIF... BU ARABA GİTMESİNE GİDİYOR, HATTA ÇOK NEFİS FIRLIYOR AMA DURMUYOR! DURAMIYOR!
  • Arkadaşım uzun süre brodwaye bindim,daha sonra fairwayler çıktı ozaman aldık çok güzel arabalarda motor 1600 çok seri neyse 3 yılda ona bindik renaulttan başka bir arabaya binmem diyordum,96 senesinde tempra aldık baktımki çok rahat geniş konfor yolda sessiz,fikir değiştirdim kısaca o kadar sene boşuna binmişim,ayrıca tempra veya tipolar renolardan daha az yakıyor çok iddalıyım bu konuda kullanıcılarına sorabilirsin.En iyi mukayese bence tempra veya tipoya bin ondan sonra brodwaye bin kararını ver,kararırın fiattan yana olacaktır eminim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lervolerto

    RNI ve RN ler arasi donanim farki varmi_?

    ayrica enjeksiyon sistemi varsa tek noktadan enjeksiyon mu?


    Donanım olarak jantlar farklıdır rni de.ayrıca iç kısımda da ufak tefek değişiklikler olabilir.onun dışında aynıdır.

    motorları farklı.enjeksiyonlu olan tek nokta.kısacası karbüratör yerine enjektçrden püskürtme yapıyor.çok elektronik bir motor değil,sorun çıkarma olasılığı düşüktür.
  • rn yani karburatorlu aracların sabah calısma problemı var bırde sıcakken stop edıldıgınde hemen calıstırmak sorun olabılıyor.usta ve parca sıkıntısı cekmezsın.yakıt makul sevıyede.1bucuk yıl once 2000model broadway rn sattık,5yıl kullandım,hıcbır buyuk sorunu olmadı hıcde yolda bırakmadı sagolsun.cam motoru bozulmustu bikere.
  • dostum sıfır olarak 1993 yılında aldığımız brodway otomobili 2003 yılına kadar kullandık 180.000 km civarlarında sattık brodway ile ilgili sana olumlu bağlamda söyleyebileceğim her hangi bir şey yok ama ciddi hiçbir sorun çıkarmadı bu süreçte bize bu süreçten sonraki otomobilimiz ise civic 1.6i es oldu emin ol eşşekten ata binmek gibi birşeymiş

    her yıl yaptıgımız uzun antalya yolculugu sonrasında (1035km) alanyada yazlıga girdiğimizde sanki yürüyerek gelmişcesine yorgun oluyordum ve ilk o gün direkt duş alır yatar uyurdum... yeni arabamızla ilk gittiğimizde denize ordanda akşam arkadaşlarla diskoya gittik... bilmem anlatabildimmi farkı...


    Madem 8000 ytl civarı bir parayı otomobile yatırmayı düşünüyorsun bence şu otomobile bir bakmalısın ben senin adına ufak bir araştırma yaptım az önce...

    Ford Ka Collection 1.3i

    İşte bir ilan fiyatının örnek olması açısından veriyorum piyasada çok daha uygun şatlarla bulabilirsin...
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2415090

    ABS
    Elektrikli Camlar
    Radio - Teyp
    Sürücü Hava Yastığı
    Hidrolik Direksiyon
    Alaşımlı Jant
    Merkezi Kilit
    Klima
    katlanabilir arka koltuklar
    Elektronik far yükseklik ayarı

    Bence ka gerek teknoloji gerek tasarım gerek yol tutuşş ve güvenlik açısından broadway'in 20 yıl ilerisinde bir araç...

    Şehiriçinde kullanıcaksan ve illa arkadada kapı olacak diye saplantın yoksa bence çok yerinde bir seçim olacağı aşikar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkanxp -- 6 Haziran 2006; 3:21:12 >




  • Her$ey tmm da tasarım olarak KA kadar tipsiz 1 araba ben görmedim
    quote:

    Orjinalden alıntı: balkanxp


    Bence ka gerek teknoloji gerek tasarım gerek yol tutuşş ve güvenlik açısından broadway'in 20 yıl ilerisinde bir araç...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.