Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kişiyken neyse de 5 kişi olunca tırsmaya başladım.Şimdi bir şey desem bastırırsınız beni

Bundan sonra ben de sizi destekliyorum(Sakın listeye yazma ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Hızla çoğalıyosunuz korkuyorum

Az ama özüz
    Garip bi cümle oldu

quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Benide ekle harika bir şarkıcı ve harika bir insan çok seviyorum onu bütün şarkılarını severek dinliyorum

coşuoruz 5 olduk beh

quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

3 kişiyken neyse de 5 kişi olunca tırsmaya başladım.Şimdi bir şey desem bastırırsınız beni

Bundan sonra ben de sizi destekliyorum(Sakın listeye yazma ama)

yazsaydık be
    neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 3 Kasım 2009; 20:56:47 >
  • biraz reklam yapalım üye katalım burayabritney türkiyede yanlış tanınıyor
  • ayrıca burdan britneyi destekleyebilirsiniz istediğiniz kadar oy verebilirsiniz

http://www.fuse.tv/ontv/shows/best-of-2009/
  • quote:

biraz reklam yapalım üye katalım burayabritney türkiyede yanlış tanınıyor

çok haklısın :D herkes yanlış tanıyor Brit'i.
    reklamı yapmalıyız çoğu kişi buraya girmiyo görmüyodur..napsak
  • evet düşünelim biraz konuyu daha çok canlandırıp konu dışından biraz adam toplasak buraya
  • AOL dinleyicileri tarafından verilen oylarla Britney'in En İyi 10 Şarkısı hazırlandı. Liste şu şekilde:

10) 'I'm A Slave 4 U'

9) '(You Drive Me) Crazy'
    "Britney'in TRL listesinde en uzun süre kalmayı başaran videosudur. 73 gün boyunca listenin ilk on sırasında yer aldı."

8) 'Circus'
    "Billboard 100 listesine 3. sıradan giriş yaptı ve Amerika'da 2.4 milyon adet satış yaptı. 11 ülkede ilk 10'daydı."

7) 'Womanizer'
    "Baby One More Time single'ından bu yana Billboard Hot 100 listesinde 1. sıraya yükselen ikinci single."

6) '...Baby One More Time'
    "Britney Spears'ın ilk single'ı hala onun en başarılısı. Single tüm ülkelerdeki tüm listelerde bir numaraya ulaştı. Henüz 17 yaşındayken Teen Choice Ödülleri'nde Yılın Single'ı, MTV EMA'dan En İyi Şarkı ödülünü aldı ve Grammy'ye aday oldu."

5) 'Toxic'
    "Amerika'da ilk 10'a girmeyi başaran 4. şarkısı, İngiltere ve Avustralya'da 1 numaraya ulaştı ve En İyi Dans Şarkısı dalında Grammy Ödülü kazandı. Aynı kategoride şarkıyı daha önce reddeden Kylie Minogue da bulunuyordu."

4) 'Everytime'
    "Amerika'da 15. sıraya, İngiltere ve Avustralya'da 1 sıraya yükseldi."

3) 'Gimme More'
    "Olumlu-olumsuz eleştirilere rağmen, şarkı Billboard Hot 100 listesinde 3. sıraya yükselerek, Baby One More Time ve Toxic'den sonra en başarılı single oldu."

2) '3'
    "Şarkı Billboard Hot 100 listesine 1. sıradan girdi."

1) 'Oops!...I Did It Again'
    "Billboard Hot 100 listesinde 9. srıaya yüksledi. Avrupa listelerinde hep ilk 5'teydi."
  • Shakira "Müzik dünyasında herkese yeterince yer var. Britney'in yaptığı işler muhteşem. Bence, bende işimde dahiyim. Onu seviyorum, onunla tanıştığım zaman bana karşı çok tatlı davranmıştı. O oyuncak bebek gibi. Onun için en iyisini isterim." dedi.

Kaynak: Yahoo
  • oh oh haberler geliyor :D bide Shakira fan club var orayada bak istersen :D oda benm tarafımdan açıldı
  • 2010 Grammy Ödülleri'nin aday adayları açıklandı.

Yılın Albümü

Britney Spears - Circus

Yılın Şarkısı

Womanizer - Britney Spears

Yılın Kayıdı

En İyi Dans Parçası

Radar - Britney Spears

En İyi Kısa Müzik Klibi

Circus - Britney Spears
    If U Seek Amy - Britney Spears
  • Britney'in efsanevi müzik videosu Toxic; İngiltere'nin Telegraph gazatesi tarafından "Tüm Zamanların En Seksi Videosu" seçildi!

Kaynak: britneyspears.com
  • Yeni haber buldukça buraya eklemeye çalışırım
  • Circus Turu'nu Avustralya'ya taşımasına günler kala, Courier Mail Britney ile çok özel bir röportaj yaptı:

Beatles mı Elvis mi?
    Beatles. Onlar simgeleşmiş.

iPod'unda en çok dinlediğin şarkı nedir?
    Şu sıralar, Beyonce'den "Halo" - şarkı beni transa geçiriyor. Çok güzel yazılmış ve Beyonce de duygulu söylemiş.

Avustralya'da etrafı gezecek misin? Mesela sahile gidecek misin?
    Etrafı gezebilmeyi umuyorum ve kesinlikle sahile gideceğim. Duyduğuma göre dünyanın en iyi sahilleri oradaymış.

En son gittiğin konser hangisiydi?
    En son Alicia Keys konserine gittim. Beyonce'yi izlemek istiyordum ama kaçırdım.

Hiç kaçırmadığın televizyon şovu nedir?
    True Blood'a bayılıyorum. Kaçırabilirim diye kayıt ediyorum.

Yaşadığın en güzel tatil hangisiydi?
    Son Noel en iyisiydi. Çocuklarımla birlikte eğlendim. Santa'yı anlayacak ve hediyelerin onlara ait olduğunu fark edecek olgunluğa eriştiler. Her hediyeyi açışlarındaki heyecanı izlemek çok eğlenceli. Önümüzdeki Noel için sabırsızlanıyorum.

Hangi şarkının senin olmasını isterdin?
    Chain Of Fools

Britney dövmeli bir hayranınla tanıştın mı hiç? Tepkin neydi?
    En büyük hayranlarımdan, tüm şovlarıma katılıyordu, bir tanesi şarkı sözlerimden dövmeler yaptırmıştı. Bu tatlı bir şey ama biraz şok olmuştum. Biri neden beni temsil eden bir şeyin dövmesini yaptırır ki.

Otele ilk girdiğinde yaptığın şey nedir?
    Yeni bir otele ilk girdiğim zaman önce odamın nasıl dekore edildiğine bakarım. Hepsinin çok farklı oluşuna bayılıyorum. Daha sonra kıyafetlerimi düzenlerim.
  • quote:

Yeni haber buldukça buraya eklemeye çalışırım

:D iyi, doldurdun hemen haberle
    bence hepsini biraz biriktirip aynı mesajın içinde yaz ayrı ayrı çok karışıyo ama sen bilirisn
  • haberler çıkar çıkmaz yazarsam daha güncel kalır konu
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney Spears, en iyi şarkılarını topladığı albümünden seçtiği ilk single'a klip çekti. Ünlü şarkıcının yeni şarkısı "3" için Diane Martel'in yönetmenliğinde çekilen sade klip, Britney'nin görüntülerine ağırlık veriyor. "Çok minimal bir klip oldu. Daha çok Britney'nin görüntülerine odaklandık. Britney, kameraya nasıl bakacağını, çekimlerde nasıl hareket edeceğini çok iyi biliyor ve her zaman çok yaratıcı." diyor Diane Martel. Britney Spears'ın müzik kariyerinin onuncu senesi için hazırladığı ve "3" şarkısının da dahil edildiği "The Singles Collection" albümü 24 Kasım'da piyasaya sürülecek.
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

2009 AMERİKA ALBÜM SATIŞLARI
    2009 'un son aylarına girilirken Amerika müzik listesinde en çok satan albümler sıralamasında hareketlilik sürüyor. Genç şarkıcı Taylor Swift'in birinci sırada götürdüğü listede yaklaşık 3 ay önce hayata gözlerini yuman pop'un kralı Michael Jackson ikinciliğini, Beyonce üçüncülüğünü, Twilight(Alacakaranlık) film müzik albümü dördüncülüğünü, Britney Spears ve Kanye West ise beşinciliğini korumakta...

İşte Amerika En Çok Satanlar Listesi:

1. Taylor Swift - 3,7 milyon
    2. Michael Jackson - 3 milyon
    3. Beyonce - 2,4 milyon
    4. Twilight Soundtrack - 2,2 milyon
    5. Britney Spears - 1,6 milyon
    5. Kanye West - 1,6 milyon
    6. Miley Cyrus - 1,5 milyon
    7. Lady GaGa - 1,4 milyon
    8. Eminem - 1,4 milyon
    9. Pink - 1,3 milyon
    9. Jason Mraz - 1,3 milyon
    10. David Cook - 1,2 milyon
    11. NeYo - 1,1 milyon
    11. Katy Perry - 1,1 milyon
    12. U2 - 1 milyon
    12. Rascal Flatts - 1 milyon
    13. Dave Matthews Band - 900 bin
    14. Maxwell - 750 bin
  • bu video çok eski CashRulez adlı hiç tanımadığım üye
    :D işte fan dediin budur
  • bazıları birşeyler koyup britneyin kötü bir şarkıcı olduğunu göstermeye çalışıyor ama rakamlara ve resmi bilgilere bakarsalar gerçekleri görürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 4 Kasım 2009; 22:09:09 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.