Şimdi Ara

britney spears aşkına yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadşlar ben sourceu online oynayamıyorum hamatchi diye bir program indirdim ama yine giremiyorum bunun için ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogun55 -- 12 Temmuz 2005, 19:54:34 >

• hayır abicim yinede saol ama aynı program bende var acaba benim counter source orginal olmadığından mı bole yapıo
  • yardım edecek yokmu..bekliyorum valla
  • ewet aynısı banada oluyor calıstıramıyorum 3 saat bekledim yuklensin diye ama calıstırmaya calıstıgımda hic bisi olmuyor yardım edin banada benimkide sahte

• YA ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN
  • bilmiyorum ama britney için araştırırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LÜTFERN YARDIM YA...KOSKOCA BRİTNEY DEDİK SES SOLUK YOK

HADİ BİRDE JENNİFER EKLEYELİM

JENNİFER BACIM İÇİN ARAŞTIRIN YAFS.................

YARDIMM...NERDESİNİZ COUNTERCILAR
  • Kardeş valla bende dün msg attım burada herkes kendini düşünüyor cevap vermiyor ben bunu anladım..

İnşallah sana cvp verirler.Aynı sorunu bende çekişyorum..

Acaba orjinal cd olmADIĞJNDAN DOLAYHIMI bu tip bir sporunla karşılaşıyoruz
  • delikanlı adam yardım eder.NOKTA
  • YA ARKADAŞIM HAMATCHI BENDE VAR AMA BENDE ORJİNAL CD OLMADIĞINDANMI

• arkadaslar hamatchi belli oyunları internet uzerinden sanki landan oynuyormus gibi oynatan bir programdır. calısma mantıgı diyelimki warcraft3 oynaycaksınız bir arkadas hamatchi uzerinden bir kullanıcıadı alır ve sifrelendirir. digerleride kullanıcı adını ve sifreyi girerek aga dahil olurlar. sonra bu agdaki herhangi bi kisinin kurdugu warcraft3 oyununa local area dan erisebilirisiniz. kısacası bu program bi oyunu oynamak icin bi server gerektirmez. ornegin cs oynayanlar icin( cs de hic denemedim hamatchi yi) cs server larına ihtiyac duymassın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_dream

arkadaslar hamatchi belli oyunları internet uzerinden sanki landan oynuyormus gibi oynatan bir programdır. calısma mantıgı diyelimki warcraft3 oynaycaksınız bir arkadas hamatchi uzerinden bir kullanıcıadı alır ve sifrelendirir. digerleride kullanıcı adını ve sifreyi girerek aga dahil olurlar. sonra bu agdaki herhangi bi kisinin kurdugu warcraft3 oyununa local area dan erisebilirisiniz. kısacası bu program bi oyunu oynamak icin bi server gerektirmez. ornegin cs oynayanlar icin( cs de hic denemedim hamatchi yi) cs server larına ihtiyac duymassın.

ne hortlatmı$sın be topic ibritney i cok mu seviyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.