Şimdi Ara

Britax-Römer Evolva 123 Plus Bebek Oto Koltuğu 330 TL | Migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
15.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şöyle bir baktım, çok iyi fiyat gerçekten. Oto koltuğu ciddi bir iş; Chicco, Kraft gibi piyasa markalardan uzak durun. Bu ürün, en iyilerden olmasa da, Chicco ve Kraft gibi markaların ürünlerine göre oldukça güvenli. Fiyatı da bu kampanya ile onlara yakın...

NOT : Bebek sitelerinden sakın alışveriş yapmayın.

Sitede 700 lira civarında görünen bu ürüne, ben mağazalardan 1-2 ay önce 350-400 lira fiyat aldım. Benim satın aldığım King Plus modeli ise sitesinde 950 lira görünürken, mağaza bana 600 lira fiyat verdiler.

Sektör insanların zaaflarından yararlanma üzerine kurulu, bozuk bir sektör.
  • 9-36 kg aralığındaki ürün için fiyatı gayet uygun görünüyor. Uzun bir süre internette aramama rağmen çarpışma testi bulamadım.

Britax ve römer bu işte usta ama test sonuçları ile karşılaşan oldu mu? Bu üründen kullanıp memnun olmayan var mı?
  • valla çok niyetlendim ama uzun yolculuk yapmıyoruz ve 330 lira görünce 150 civarı bir ürün mü alsam diye düsündüm. ürün aklımda alsammı diye takıldım kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimus07

valla çok niyetlendim ama uzun yolculuk yapmıyoruz ve 330 lira görünce 150 civarı bir ürün mü alsam diye düsündüm. ürün aklımda alsammı diye takıldım kaldım.

çocuk güvenliği olunca uzun ya da kısa yola bakmamak gerektiğini düşünüyorum.
    Bu mercedes le şahini kıyaslamak gibi bir şey
  • Kampanya güzel. Yalnız, sepete ekle diyorsunuz sepete eklenmiyor.
  • Kendimize alabildiğimiz en pahalı araçları alıyoruz ama çocuklarımıza gelince, 150-200 liranın hesabını yapıyoruz. Direk olarak çocuğunuzun güvenliği ile alakalı bir ürün ve aslında bu 330 liralık ürün bile yeterince güvenli değil. Kısa mesafede oto koltuğu kullanmamak ya da önemsememek, emniyet kemeri takmamak gibi büyük bir hata. 150 liralık ürünlerden uzak durun ve çocuğunuzun güvenliği için hiç değilse 330 liralık bu ürünü alın.
  • markadan yana sikayet olmaz bence römer cok iyi bir marka arastirmalarimdan dolayi, ama model belki eski yeni koltuklarda kumas ve isofix var bunda herhalde biraz daha eski teknoloji ama govde iyidir.
  • Olayın aslı güvenlikten ziyade kullanım süresi. En fazla 2 yıl kullanılabilecek bir koltuğa birçok kişi yatırım yapmak istemez.
  • isofix yok sanırım
  • Herkese merhaba,
    Ben de yakın zamanda koltuk aldıgım icin tecrübemi paylaşayım. Öncelikle çocugum 11 aylık, ilk başta 9-36 kg alıp bir seferde koltuk olayını halledeyim dedim ancak iyikide etraftaki dostlardan aldıgım öneriyle 9-18 kg olanı tercih etmişim. Nedeni ise 9-36 kg olan koltukların yatma pozisyonunun rahat olmayışı. Bebek ufak oldugundan yolda uyuyacagı zaman 9-18 lik koltugu yatar pozisyona getirebiliyoruz böylece boynu boşta kalıp sallanmıyor. O yuzden ben de kesinlikle bunu tavsiye ederim.
    Öteyandan isofix olayını çok fazla kafanıza takmayın aradaki fiayt farkına degmez. Yani emniyet kemerli sistemlerde koltugu gayet saglam tutyor.
    Benim aldıgım koltuk maxi cosi tobi, magazalarda 700-900 TL arası fiyatlara satılıyorken Haşim İşcan' dan (IBB nin oradaki bisikletçiler çarşısı) yaklaşık 550' ye aldım.
  • arkadaslar bana gore isofix emnıyet kemerı artı onde bulunan bır dayama yada çelik bar gibi olan ozellık ne buluyorsanız alın

cocuklarımızdan baska neyımız var su dunyada o yuzden bakmayın parasına puluna ıs saglıga gelıyor sonucda

en az cımrı lık yapılacak yada yapılmaması gereken tek konu

tabi ki hersey Allahdan ama sen tedbirini al

ben ogluma 3 sene evvelhttp://www.penguenbebe.com/store/ProductDetails.aspx?productid=31529&ref=akillifiyat

bu urunu almıstım o zaman 800 tl vermıstım

bu arada bu urunu satıyorumda haberınız olsun

• ISOFIX olmayan bebek koltuğu almayın. bence ISOFIX koltuklarda zrunlu hale getirilmeli...
  • Ben sipariş verdim fakat sanalmarket ürünüymüş ve bizim bölgede yanlış stok vermişler. Ben istiyorum dediğim için diğer mağazaları arayıp haber verecekler. Bakalım artık hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Olayın aslı güvenlikten ziyade kullanım süresi. En fazla 2 yıl kullanılabilecek bir koltuğa birçok kişi yatırım yapmak istemez.

Hocam şaka mısınız siz ?

Ne yatırımı ne süresi ... Bir kez yaparsınız kazayı o yatırım matırım lafları ciğerinize bir ömür boyu oturur ...
    Evladının canı söz konusu olan bir konuda yatırımdan süreden bahseden biri ile hiç polemiğe girmemek lazım aslında ama neyse ...
  • fırsat için teşekkürler migros akköprüde 7-8 adet vardı gerçi toz içinde kalmışlardı ama ben kaptım bir tanesini bir güzel yıkadım şimdi kılıfını oturağını gıpgıcır oldu :) mağazadakilerin fiyattan haberi yok bu arada etiket 550 tl idi hala ben diyince kontrol ettiler evet ya 330 olmuş dediler :) bu arada bonusa 6 taksit aldım ama 12 taksit imkanı vardı bonusta sağolsun 10 tl bonus verdi allah bereket verdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 24 Ekim 2011; 17:17:12 >
  • isofix ne işe yarıyor .hangi parça isofix koltukta.
  • Arkadaşlar oto koltuğunda sıradan tasarımların aksine uzun zamandır çarpışma testlerinde mağlup edilememiş bir şampiyon var. Çocuğuna değer verenlere bu ürünü
    tavsiye edebilirim. 2 yıl önce uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almıştım. Çarpışma testlerinde Britax Römer Maxi Cosi gibi çok iyi markaları geçen bir üründür. Bilhassa
    gövde ve kumaş kalitesi harika... Ayrıca çocuğum ürünün tasarımından dolayı koltuğunu çok seviyor. Klasik kemer ile sabitlemeli modellerde çocuk rahat edemediği
    için çoğu çocuk bir süre sonra huysuzlanmaya başlıyor. Ürünü buradaki linkten inceleyebilirsiniz. Biraz aşağıda koltuk ile ilgili detaylı bilgiler verilmiş zaten.

http://www.e-bebek.com/9_36_kg/kiddy/kiddy_comfort_pro_oto_koltugu/KIDD-40CP020

• quote:

Orijinalden alıntı: RadicalDeath

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Olayın aslı güvenlikten ziyade kullanım süresi. En fazla 2 yıl kullanılabilecek bir koltuğa birçok kişi yatırım yapmak istemez.

Hocam şaka mısınız siz ?

Ne yatırımı ne süresi ... Bir kez yaparsınız kazayı o yatırım matırım lafları ciğerinize bir ömür boyu oturur ...
    Evladının canı söz konusu olan bir konuda yatırımdan süreden bahseden biri ile hiç polemiğe girmemek lazım aslında ama neyse ...

Şaka değil gerçek.
    Bu ülkede yıkılmak üzere olan binaları satıyorlar insanlara. O alanlar bilmiyor mu zannediyorsunuz. Ucuz olduğu içinç
    Bu ucuz olsun ekşi olsun zihniyeti her yerde. Kendi canına kıymet vermeyen başkasına neden değer versin ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: cchacalls

Arkadaşlar oto koltuğunda sıradan tasarımların aksine uzun zamandır çarpışma testlerinde mağlup edilememiş bir şampiyon var. Çocuğuna değer verenlere bu ürünü
    tavsiye edebilirim. 2 yıl önce uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almıştım. Çarpışma testlerinde Britax Römer Maxi Cosi gibi çok iyi markaları geçen bir üründür. Bilhassa
    gövde ve kumaş kalitesi harika... Ayrıca çocuğum ürünün tasarımından dolayı koltuğunu çok seviyor. Klasik kemer ile sabitlemeli modellerde çocuk rahat edemediği
    için çoğu çocuk bir süre sonra huysuzlanmaya başlıyor. Ürünü buradaki linkten inceleyebilirsiniz. Biraz aşağıda koltuk ile ilgili detaylı bilgiler verilmiş zaten.

http://www.e-bebek.com/9_36_kg/kiddy/kiddy_comfort_pro_oto_koltugu/KIDD-40CP020

Kiddy iyi koltuktur da; Britax-Römer'in koltuklarını, hele hele arkaya dönük olanlarını testlerde geçmesine imkan yok. Zaten Römer ile Maxi-Cosi'yi aynı kefeye koymak bile büyük hata.
    Ayrıca rahatlık konusunda verdiğiniz bilgi de yanlış; aksine, bu tip önden yastıklı koltuklarda genelde çocuklar bunalıp, sıkılıyorlar...

NOT : Adac test sonuçları için :http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 25 Ekim 2011; 8:29:13 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.