Şimdi Ara

BRITA Marella XL 69 lira Hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuda geçen marelle modeli britanın türkiyedeki en üst ve en pahalı modeli. Fiyatı modeline göre uygun. Aluna modeli 50 lira civarına alınabiliyodur belki. Müşteri hizmetleri çok ilgili sürahide kırılma çatlama vs oldumu ücretsiz yedek parça gönderiyorlar. Sürahi dolu iken biraz ağır. Ben daha önce hepsiburadadan aldım 3 gün kullandım. Ağız kısmında bir çatlak farkettim. Belki kullanırken çarpmışızdır haberim yok ama sıkıntısız iade aldı hepsiburada. Britayı arayıp izah etmiştim durumu. 3 gün sonra ücretsiz parça göndereceğiz dediler. Ama ben çoktan iade yapmıştım. Tekrar alırsanız önce bizi arayın dediler. Kireçten ziyade klordan arındırıyor suyu. Çeşme suyunundan şikayetçi olanlar denemeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 16 Aralık 2017; 23:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler

    filtresi çok kısa sürede değişmesi gerekiyor demektir ve gördüğüm kadarıyla filtre fiyatları da biraz pahalı gibi
  • hepsiburada'nın kargo ücreti, donanımhaberin 8 saniye reklamı çok meşhur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batyaz -- 17 Aralık 2017; 1:2:20 >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Her filtrenin en iyi ihtimal 1 ay gittiğini düşünürsek yıllık minumum 260 tl gibi bir maliyeti oluyor.

    Ev tipi arıtmayla uğraşmak istemeyenler alabilir.
  • N11 den 2 li filtresi ile 50 ye almıştık 11 kasımda. Damacana veya tezgah altı filtre ile uğraşmak istemeyenler için çok pratik bir içme suyu kaynağı. Suyun tadını gayet yumuşak ve kokusuz hale getiriyor. Biz içme suyu olarak da kullanıyoruz. Filtre yaklaşık 25-30 gün gidiyor şebeke suyunun kalitesine göre. 20 liraya 1 filtre ile, bir aylık içme suyu ihtiyacını karşılaması sebebiyle tercih edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros fiyatlarına bakınız, kart kampanyalı daha uyguna gelir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extinct

    uygulamayı indirip göre bilirsin 60 tl alışveriş yapana bedavaydı hatırladığım kadarı ile

    yok öyle değil o. brita sürahi alana 100tl 30liralık alışveriş bedava.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İstanbul, Ataşehir tarafında oturuyorum. Bu ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum, ben en ucuz sürahiyi almıştım (doldurmak için kapağın açıldığı model) aldığımdan beridir de sadece çay/kahve/yemek suyu gibi kaynatılarak tüketilecek su noktasında ciddi tasarruf sağladı bize. Daha öncesinde tüm bunlar için de damacana suyu kullanıyorduk 3 günde bir damacana almak gerekiyordu. Şimdi damacanayı sadece içme suyu olarak kullanıyoruz ve bize 2 hafta yeter hale geldi. Çay, kahve ve yemeklerde de bu üründen son derece memnunuz. Ev tesisatınız yeni ise bence kaynatılarak tüketilecek sular için bu ürünü kullanabilirsiniz.

    Bu sene başında 12'li filtre ve sürahi şeklinde paketi amazon.de den 40 EUR'a almıştım. Ancak şu an hem bu set 52 EUR hemde Türkiye'ye gönderilmiyor.https://www.amazon.de/Brita-Wasserfilter-Jahrespaket-Marella-Filterkartuschen/dp/B01N9BU4Y7/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1513585773&sr=1-1&keywords=brita Kesinlikle amazon'u takip edin ara ara bu üründe kampanyaları oluyor. Zaten Brita Alman markası olduğundan amazon.de de birçok versiyonu mevcut.

    Son olarak illaki kendi filtresini almaya da gerek yok. Ben birkaç ay içerisinde ciddi bir kampanya yapmazlarsa şu seti almayı planlıyorum;
    https://www.amazon.de/gp/product/B01GFJWJG2/ref=ox_sc_sfl_title_10?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

    Bu filtreler maxtra ile birebir uyumlu ve Amazon'un kendi markası. 12 adedi de 32 eur. Tanesi 12,50 liraya geliyor. Amazon'un kendi ismine ürettirdiği ürünlerden olması da güven duymamı sağlıyor.




  • Fiyat gayet iyi. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Filtreleri arada kampanya, indirim, çekle falan 12-15 TL civarına mal ediyorum. Yaklaşık 1 ay gidiyor. Kullanıma göre bu süre azalabilir tabii. TDS ölçümünde 110 civarındaki musluk suyunu 40-45 civarına düşürüyor.
  • AVRUPADA SATILMIYOR GALİBA PEK
  • Kartuş 1 tane veriyormuş pek sıcak değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.