Belki o civar ülkelerden başkalarında da vardır. Brezilyalı kızların ve erkeklerin birden çok sevgilisi olması normal karşılanıyor. Yani sevgilisine söylüyor "üç tane başka sevgilim var" diye. Ya da "yeni bir sevgili buldum" diye. Veya "bugün şu sevgilimle buluşucam" diye.
Şimdi düşününce zaten günümüzde aşklar çoğunlukla kısa süreli. Biliyorsun geçmişte bir dolu sevgilisi olduğunu. Senden ayrılınca olacağını da biliyorsun. Yani ne geçmişinde sadık, ne geleceğinde. Bu durumda senle beraberken de başkalarının olmasını kıskanmaya gerek yok o zaman. Hem söyleyince aldatmış da olmuyor. Biliyorsun yani ve o zaman aldatma yok. Herkesten bir boşluğunu ve ruhunun bir eksiğini tamamlıyor. Geçmişini ve geleceğini kıskanmayan, şimdisini de kıskanmazsa yine olur bu durumda.
Poligami diye çok eşliliğe deniyor ama evliliği içerdiğinden bahsetmemiş TDK. Bu durumda bu poligami mi oluyor bilmiyorum. Gerçi bana evlenirken geçmişinde de sadık olmuş olmasını isterim. Ama böyle şeylere önem vermeyenler için bu durumun da kabul edilebilirliği olabilir.
Sahiden de her gün sevgili değiştirmek normal sayılırken, çok sevgiliye sahip olmak neden hiç kabul görmemiş ülkemizde. Gizli gizli yapıp aldatmaktan daha iyi diil mi?
Ciddi yorumları merak ediyorum.
Bizim düşüncelerimize ters bir durum bu benden önce veya benden sonra ne yaptıgı önemli deildir benim içinde ama benimleyken bana sadık kalmasını isterim tabiki aynı şeyi karşı tarafta benden bekler ve bu güven verir insana bir ilişkide karşı tarafa güvenemedikten sonr sağlam bir ilişki olmaz bu haa sen dersen ben sadece takılıcam belli beklentilerim var o beklentileri karşılamak için takılıyorum bu kızla o zaman ne yaparsa yapsın umrunda olmaz isterse 50 tane sevgilisi olsun ben istediğimi aldıktan sonra onemli deildir ama bizim toplumumuzda ilişki daha çok evlenmek ve hayatını devam ettirmek üzeredir çoğunlukla herkes evleneceği doğru kişiyi bulabilmek için ondan ona atlar en sonunda birini buluncada evlenir bu yüzden güven , sadakat , sevgi fln filan önemlidir bizim için onlarda ise cinsellik ön planda olduğu için ben işimi göreyim sonra ne yaparsa yapsın havasıbdadır herkes bizdede bu durumda olanlar var tabiki bunun için uğraşan insan beklentileri üzeine hareket eder ama diğerleri bunu kaldıramazlar
Demek ki birbirlerine yetmiyorlar
Bamya demek ki.
ben açıkcası brezilyalı bir kızın sevgilisi olmak istemem nedeni malum zencilerin uzuvları türklerin %99u hezimete uğrar dünyanın %65i