Şimdi Ara

BREZİLYA FÖNÜ / KALICI FÖN YAPTIRAN? '''YAPTIRDIM'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
8
Favori
40.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

geçmiş olsun ,Allah kimsenin başına vermesin

neden

fotoğraflara baktım direk de kaza falan oldu zannettim fön çekimi sırasında :), tabi sen beğendiysen bizi şey etmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

geçmiş olsun ,Allah kimsenin başına vermesin

neden

fotoğraflara baktım direk de kaza falan oldu zannettim fön çekimi sırasında :), tabi sen beğendiysen bizi şey etmez

Olayın en kötü yeri orası zaten hocam.Yaptırdıktan sonraki 2-3 gün o şekilde oluyor mecburen. Sen kendi saçına şu anda 230 derecede fön çek aynı şekile girecektir. Fakat yıkadıktan sonra müthiş oluyor. Benim saçlarım çok kalın telli ve kıvırcık oldugndan dolayı alttaki gibi dalgalı oluyor. Açıkcası memnunum. Havuzdan denizden çıkınca eskidefn ömer çelakıl saçı oluyordu bilidğin şimdi çok rahatım.

http://www.modellerii.com/wp-content/uploads/erkek-sac-modelleri111.jpg

• beyler sacim orta uzunlukda omuzlarima kadar ama sacimin sonlari lule lule ve cok kabarik bu islemi yaparsam emo gibimi oluyor yoksa sadece ilk gunlermi ole

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1916

beyler sacim orta uzunlukda omuzlarima kadar ama sacimin sonlari lule lule ve cok kabarik bu islemi yaparsam emo gibimi oluyor yoksa sadece ilk gunlermi ole

Ilk günler oyle

• saclarim kellesirmu

bu aralar axl rose gibi dolaniyorum ortaliklda ama saclar cok kabarik
     BREZİLYA FÖNÜ / KALICI FÖN YAPTIRAN? '''YAPTIRDIM'' BREZİLYA FÖNÜ / KALICI FÖN YAPTIRAN? '''YAPTIRDIM''

• O tip ne keşke dalgalı kalsaymış mok gibi olmuş. ( benim saçlar da dalgalı )
  • yanlisikla iki foto atmisim dogru diyorsunuz vaz gectim ya bide kel kalma riski falan varmis en iyisi dogal hali yaptirmacam

• 2014 bitecek ve ben bu işlemi 10 kere falan yaptım. Herhangi bir kelleşme ya da farklı bir şey olmadı. Ayrıca bu işlemi öyle kapalı alanda yaparsanız tabiki sağlığa zararı var. Ayrıca her türlü boyalarda yine bu şekilde zararlar var. formaldehit maddesinin zararlı olduğu söyleniyor evet zararlı ve bu maddenin hayatınızda nerelerde bulunduğunu iyice bir araştırın. Çatır çutur formaldehit i soluyan kimyacı arkadaşlarıma bişey olmuyorsa 4-5 ayda bir maskeli şekilde soluyan sizlere hiç bişey olmaz merak etmeyin.

DADADADAAN KIRMIZI DOMATES KANSER YAPIYOR !
  • cagatay ulusoyda yaptırmısdı dizi icin onun fiyatı 250 felandı. ayrıca sadece bayan küaförleri demissinde tam arastırmamıssın erkek kuaförde yapıyor ama çok meshur kuaforler 1-2 tane yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

cagatay ulusoyda yaptırmısdı dizi icin onun fiyatı 250 felandı. ayrıca sadece bayan küaförleri demissinde tam arastırmamıssın erkek kuaförde yapıyor ama çok meshur kuaforler 1-2 tane yani.

2012'de bu işler bilinmezken sadece oralar yapıyordu. Şimdi benim evde tek başıma yapabileceğim kolay bir işlem halini aldı. 250TL si de var 500TLsi de. Fiyatlar ürüne göre değil kuaförün size takmasına bağlı. Yoksa 125ml keratin 70-80TL bişey. Bu parayala da o çağatayın saçı 5 kere brezilya fönü yapılır.
  • Brezilya fönü ile saçlarınızı sağlıklı hale getiremezsiniz. Üstelik ciddi kanser riski var. Ben de bu sorundan muzdarip biri olarak saçlarımı brezilya fönü değil ama saf keratin uygulaması ile düzelttim. Doa dan alıyorum keratini, hindistan cevizi yağı ile karıştırıp saçlarıma uyguluyorum. Sonuç yumuşak saçlar:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.