Şimdi Ara

Breaking Bad Bitti Yeni Dizi Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün efsaneyi bitirdim cidden on numara bir yapım olmuş ama öyle boşlukda felan değilim yani bitince bir yokluk hissettim fakat öyle kuvvetli bir his değildi bu. Şimdi aklımda bir kaç dizi var fakat sizinde yardımınızla bir dizi seçip izlemeyi istiyorum.
    İzlediğim diziler; Prison Break ve Breaking Bad'i bitirdim.
    Aklımda olan diziler; The Walking Dead, Homeland ( konusunu dahi bilmiyorum fakat Tv2 de reklamını gördüm hoşuma gitti gibi) aklımda şuan bunlar var fakat sizinde tavsiyenizle yeni bir diziye başlicam. Öncelikle sezon bölümleri 15 üzeri olmasın mümkünse, aksiyon yada drama yani br ba gibi olması tercihim fakat hikayesi güzelse hertürlü izlerim. Şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Arkadaşlar, bugün efsaneyi bitirdim cidden on numara bir yapım olmuş ama öyle boşlukda felan değilim yani bitince bir yokluk hissettim fakat öyle kuvvetli bir his değildi bu. Şimdi aklımda bir kaç dizi var fakat sizinde yardımınızla bir dizi seçip izlemeyi istiyorum.
    İzlediğim diziler; Prison Break ve Breaking Bad'i bitirdim.
    Aklımda olan diziler; The Walking Dead, Homeland ( konusunu dahi bilmiyorum fakat Tv2 de reklamını gördüm hoşuma gitti gibi) aklımda şuan bunlar var fakat sizinde tavsiyenizle yeni bir diziye başlicam. Öncelikle sezon bölümleri 15 üzeri olmasın mümkünse, aksiyon yada drama yani br ba gibi olması tercihim fakat hikayesi güzelse hertürlü izlerim. Şimdiden teşekkürler :)

Sherlock

• Fargo ve True Detective 2014 yılının efsaneleridir. Ayrıca Sherlock veya Da Vinci Daemonds izleyebilirsin. Walking Dead dizisi de güzel fakat sıkılabilirsin bazı bölümlerinde. Az biraz eğlenceli bir drama istiyorsan da Shameless izleyebilirsin.
  • İmzadaki tüm dizileri öneririm.
  • vikings , sherlock , the rome, walking dead

walking deadin bazı bölümleri bayar bazı bölümleri süperdir ama bütün dandik bölümleri unutturur.
  • suç/polisiye seviyorsunuz anladığım kadarı ile; Sherlock, fringe, person of interest, mentalist izleyebilirsiniz.
  • K.chaLi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim herkese True Detective'in konusu hoşuma gitti birinci bölümü izlicem fakat daha karar vermiş değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prison break güzel gidiyor breaking badden sonra

• Dexter
  • Dexter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Prison break güzel gidiyor breaking badden sonra

Prison Break ilk yabancı dizimdi. True Detective ilk bölümünü izledim iyi gibi geldi zaten 8 bölüm var sararsa bitiririm. Önerileriniz için çok teşekkürler hepsini dikkate alacam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Prison break güzel gidiyor breaking badden sonra

Prison Break ilk yabancı dizimdi. True Detective ilk bölümünü izledim iyi gibi geldi zaten 8 bölüm var sararsa bitiririm. Önerileriniz için çok teşekkürler hepsini dikkate alacam.

O zaman marco poloya baslayin hocam yeni başladı ona geçen ilk sezonu bitti

• Bir Game of Thrones'u izle gel sonra dizi tavsiyesi veririz.
  • The Sopranos
    The Wire
    Sons Of Anarchy
    Carnivale

• Dostum kesinlikle game of thrones .
    öyle aksiyon yok fln diyenlere bakma. Got izlemeden en iyi dizi breaking bad diyodu ama şuan bana göre en iyi dizi got dur. Tereddüt etme başla.
    Bunu yanı sıra Shameless çok çok güzeldir kendi ailen gibi hissedersin dizideki aileyi.

OZ da izleyebilirsin oda çok iyidir. Ama ilk 5 bölüm sıkıcı gelebilir hemen bırakma 1.sezon finalinden sonra canlanıyo dizi.

Lost ta izleyebilirsin prison break kadar heyecanlıdır.

Dexter serikatilin yaşamını anlatıyor. Efsanedir.

Chuck komedi , aksiyon karışımı. Güzeldir. Tipik bi dh li oynuyo başrolsde :D

Sons of anarchy de süper bi dizi. Kendine bağlıyor.

Bak bikaç dizi yazdım . Ama içlerinden en iyi Game of Thrones tir. Bence ona başla. Hiç the walking dead gibi şeylere bulaşma. Twd efsanelrrle karşılaştırılamaz bile.

• GOT izlemek istiyorum fakat bir kaç fragman izledim cüce adam çok hızlı konuşuyor problem yaşarım diye korkuyorum ama izlesem en fazla iki haftada bitiririm 40 bölüm var sanırım toplamda rahatlıkla izlerim sararsa.
    Shameless ise yorumlara bakılırsa güzel geldi bana dün forumda bir yorum gördüm dizi hakkında eşcinsellik varmış doğrumu?

• quote:

GOT izlemek istiyorum fakat bir kaç fragman izledim cüce adam çok hızlı konuşuyor problem yaşarım diye korkuyorum ama izlesem en fazla iki haftada bitiririm 40 bölüm var sanırım toplamda rahatlıkla izlerim sararsa.
    Shameless ise yorumlara bakılırsa güzel geldi bana dün forumda bir yorum gördüm dizi hakkında eşcinsellik varmış doğrumu?

Hocam bak game of thrones hızlı fln konuşmuyolar ben rahatça izliyorum yani bak gel başla sen game of thrones a nasıl daha önce izlemedim diyeceksin.
    Shameless ta eşcinsellik var ama az yani o sahneleri ilerletirsin. 12 ocakta yeni sezon başlıyor shameless

• the wire
  • Hocam size önerim Walking Dead ( bazy bölümler gerçekten bayyyor ama özellikle ben 5. sezona ki bana bb den de dexterdan da iyi geldi son sezonu sayesinde )

Dexter

Ayryyetten Lost :)

The lost room da bakabilirsin mini bir dizidir 5 bölüm civaryydy sanyrym 10 numara dizidir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.