Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.982
Cevap
115
Favori
445.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

    Az önce şu videoyu gördüm :


    Ben izlerken sıkılmıştım ama gerçekten oyunculuk ve kurgu bakımından izlediğim en efsane diziler arasındadır.Jesse karakterini bildiğin yaşayan Aaron Paul'u unutmayacağım.Gerçekçi dizi nasıl yapılır,kurgu nasıl yapılır,senaryo nasıl yazılır görsün bizim yapımcılar.Dizi tarihinini gelmiş geçmiş en sağlam dizilerinden biridir bu dizi.İzlemeyen varsa tavsiyem yavaş yavaş izlesin hızlı izleyince benim yaşadığım gibi sıkıyor insanı.

    aman hocam erman hocam keşke spoiler olarak verseydiniz.




  • TÜm sezonu 3 haftada bitirdim.Güzel diziydi ama yorumlara baktığımda beklentimi karşılamadı.Yani yapılan yorumlarda dizi yere-göğe sığdırılamıyordu ama o kadar abartılacak bir yapım değildi.Kendi açımdan efsane kategorisine girecek bir dizi değil..Çünkü olaylar olağan dışı şekilde gitmiyor.Yani seyirciyi ters köşe yapan,diğer bölümü heyacanla bekleten bir kurgusu yok..İzlenir mi???Evet izlenir ama yorumlar bence çok abartılı..
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt

    uncle hank'in ölümünü beklemiyordum ben açıkcası
  • BB yi izleyip de efsane kategorisinde değil diyenleri türk dizisi izlemeye davet ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmmd.ozkan


    uncle hank'in ölümünü beklemiyordum ben açıkcası



    Ben daha çok ailesinden birisinin ölmesini bekliyordum.Son sezon olunca olabilecek ölümler fazla anormal olmazdı.Hank den önce ona daha yakın bir karakter öldürülebilirdi belki.


    Bazıları yine çocukça mesajlar yazmaya başlamış.Kendileri alt yazılı yabancı dizi izleyince kendisini entel sanıyor.Bakma biz orjinal dilini birebir anlamamıza rağmen bilmiyoruz bu işleri..Dakika olarak Abd de 5 sezon yayınlanan dizi Türk dizilerinin bile 1 sezonuna denk gelmediği için fazla kalite beklemek biraz abes kaçıyor..Türk dizilerinden de buna rağmen Ezel,Behzat Ç. gibi gayet kaliteli yapımlar çıktı.Konuya genel olarak baktım.Benim gibi fazla abartılı bulan birçok kişi var.Buradan BB kötü dizidir anlamı nasıl çıkıyor onu anlamadım..Evet iyi dizi ama sosyal medyada abartıldığı kadar değil.Bu kafa ile Cem Yılmazın her filmi süper olmuş diyen kafa maalesef aynı..Dizilerde komplo teorisi üretebilen,ufak nesnelerden şuraya mesaj veriyor şeklinde anlamlar çıkartabilen bir tek sizsiniz zaten..
    Böyle yazanlarında Çukur dizisini izlemesi ayrı bir abes kaçıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 15 Ocak 2018; 21:41:30 >




  • dizinin official youtube hesabı açılmış:
  • aaron paul baba oluyormuş

     Breaking Bad - (2008–2013)
  • Evet ben de yeni bitirdim. Etkiledi beni. Bir de "the killing" sonrası böyleydim. Senaryodan çok oyunculuklar müthişti, rol yapmayıp gerçekten yaşamışlar. Şuraya bi şeyler yazayım dedim ama kitlendim kaldım.
  • Arkadaşlar eleştirirken objektiv olmaya çalışın, saçma sapan yorum yapanların şahsen benim açımdan sorunu yok ancak haksız yere yerdiğiniz diziye başlamak üzere olanların aklını çelip,onlara mani oluyorsunuz.

    Beğenmediyseniz, neyin saçma olduğunu anlamsız olduğunu yazın ki öğrenelim.

    Dİziyi bitireli, 1-2 yıl olmuştur çoğu şeyi unuttum. ANcak hatırımda olanları söyliyeyimde başlayacaklar için ufak bir anoloji olsun.

    Bir kere bu dizide aksiyon vurdu kırdı, kafa kırma, kan fışkırtma, gibi olayları beklemeyin.(İlla ki bazı bölümlerde onlarda var) Onu başka diizlerde arayın. Vince Gİlligan gibi bir yönetmenin kalitesini bu dizide göreceksiniz ve ender bakış açıları vew bölüm giriş sahneleri ile ilk defa bu dizide karşılacaksınız. YÖnetmeni efsanedir.

    Başlayacak olanlar ilk 2 sezon dizi oldukça monoton geçiyor yani bölümleri izlerken bu ne? Demeniz oldukça normal. Ancak karakterlere bağlandıkça ve işler arapsaçına dönmeye başladıkça dizide heyecan artıyor. Gitgide yükselen bir grafiği var. Dizinin her bir sonraki sezonu diğer sezonundan iyidir. Lineer bir artış hatta üstel bir artış gösteriyor bu konuda emin olabilirsiniz.

    Walter White denen kimya öğretmenin hayatla imtihanını anlatıyor. Bu diziyi dizi yapan asıl husus ise, hayati gerçeklerle örtüşmesi ve çok uçuk abartı şeyleri işlememesi sizin akrabanızdan birinin bile böyle bir hayatı olabilir hissini uyandırmasıdır. Yaratık yok, her şey reel. Walter WHite'ın işler çıkmaza girdiğinde gözlerini çevirmesi gibi üstün oyunculuk yetenekleri, Aaron Paul'un oyunculuğu, avukatın karakteri gibi birçok karakterin bir arada efsane işleri var.

    Dİzide kötü rol yapan ya da görmekten sıkılacağınız bir karakter yok. Hepsi efsane ve replikleride öyledir.


    Diziye başlayın ve sonuna kadar izleyin. Pişman olmayacağınız ve izlemezseniz çok şey kaçıracağınız bir yapıt. EN önemliside bu yapıtı izleyecekseniz araya vakit koymayın. en fazla 1 ay içerisinde diziyi bitirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Ocak 2018; 23:53:19 >




  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Nasıl aksiyon yok yaa? Baya aksiyonlu ve gerilimli bir diziydi. Bence sen diziyi komple unutmuşsun.

    Ayrıca esas bu dizinin ilk iki sezonu efsaneydi. Özellikle ilk sezon Kara Mizah türünde en iyi sezon olarak en tepelere oynar.

    Bir de ayrıca Walter White'ın hayatla karşılaşmasını değil nasıl bir yaratığa dönüşmesini izliyoruz. Yani yaratıkta var.

    Ayrıca diziyi mesela Better Call Saul gibi dizilerle karşılaştırırsan baya kalitesiz kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 29 Ocak 2018; 6:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyondan ne bekledigine bagli islerin sonu gozukmeden ve uc bes meksika tayfasi haricinde dizideki asil tema vurdukirdi mi? Nasil izlemissiniz diziyi hayret ediyorum ask dizilerindede silah var dizinin turu aksiyonmu? Bu kismen var aksiyona yonelik cok bolum var ama diziye aksiyon demek turu demek apsurd git bak sitelerde dizi hangi turde yer aliyor buraya yazmadan once.



    Ilk 2 sezonu cok iyi hatirlamiyorum mizah yonunden iyi olabilir. Kesin kez iddia edemem.



    Dizide ne yaratigi var ejderha mi var yoksa akgezenler mi? Yaniltici alakasiz seyler soyleme. Fazla mizaha kaptirmissin white yaratiga donusebilir tabi gercek tek disli yaratik degil. Adamin hayatla olan savasi mucadelesi anlatilmiyor mu? Hayret bir seysin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Kızma reis. Sen dizide aksiyon yok dedin ben ona cevap yazdım. Dizi de baya çok aksiyon var, yoksa full aksiyon, vurdu kırdı dizisi demedik.



    Walter White ise gelmiş geçmiş en ...... karakterlerden biri benim için. Hayatla mücadele eden değil onu sonuna, köküne kadar yaşamayı isteyen bir karakter. Finale kadar mücadele ettiği şey ise Ölüm. kendinin öleceğini kabullenmeme, ona isyan etme için yapmadığı kötülük yok. Zaten dizide bir kundaklık bebeği öldürmediği, bir de kayınçosuna tecavüz etmediği kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O yonden serefsizin onde gideni oyle ama zekasiyla takdir edilecek bir zatt i muhteremdi.



    Hocam aksiyon diyince daha cok narcos el chapo banshee havasinda gecen diziler icin yazdim. Elbette var baltali meksikalilari unutmadim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce izlemeli miyim? Baya popüler olduğundan spoiler yemiştim önceden.
    Başrolün karısı kaşarmış ve sanırım sonunda başrol ölüyormuş.




    Better Call Saul bitirdim. Beğendim.



    5 sezon da fazla gibi ya. BCS'u alanım hukuk olduğundan izledim biraz da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bitireli 4 sene olmuş bir sürü dizi izledim senden sonra hiç bir dizi senin kalitende değildi be Breaking Bad bugün yeniden başlıyorum hafızamdan silinmesini bekliyordum kaç yıldır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabarabarbara -- 6 Şubat 2018; 1:59:3 >
  • Kesinlikle izlenmesi gerekiyor.




    Başrolün öleceği zaten ilk bölümlerde belli oluyor , çok sıkıntılı bir spiker değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya ?

     Breaking Bad - (2008–2013)

  • mükemmel olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    mükemmel olmuş

    tuco birkaç sezon daha kalsa iyi remix çıkardı
  • 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.