Şimdi Ara

Bravo Tümer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir hocanın elinde nasıl bir yetenek olduğunu gösterdin sen değil seni oynatamayanlar utansın attığın gollerle milli takımı taşıdın Beşiktaşın gururu oldun.

• topic açmadan önce bi bak şu foruma.heralde teker teker milli takım oyuncularına bravo diye topic açacaksın
  • Tümer 3 maçta 7 puan kazandırdı bunu hak ediyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: cK1907

topic açmadan önce bi bak şu foruma.heralde teker teker milli takım oyuncularına bravo diye topic açacaksın

• FENERLİ ARKADAŞ HAZMEDEMEMİŞ GALİBA TÜMERİN FORMUNU.TEK BAŞINA 7 PUAN
  • Fenerlilerin hepsi böyle, hep fb konuşulsun hep fb önde olsun hep fb li futbolcular poh poh lansın...Hazmedemeyen arkadaşlar iftardan sonra soda içer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacan20

FENERLİ ARKADAŞ HAZMEDEMEMİŞ GALİBA TÜMERİN FORMUNU.TEK BAŞINA 7 PUAN

kalede volkan olmasa alırdın yedi puanı desem sizin gibi milli takıma bile holiganizmi ve klüpçülüğü karıştırmışmı olurum acep
  • Ben de bir Galasaraylı olarak Tümer'e bravo diyorum. Beşiktaşlı değil de Fenerbahçeli olsa yine derdim. Adam son üç maçta harika performans gösterdi, adeta 2-3 kişilik oynadı. Bence bunun holiganizm veya klüpçülükle ilgisi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allahtan Alex ve Anelka Türk değilmiş, onlar için açılan topiclere bakarsak BRAVO TÜMER
    Tabi bu yapılan saçma yorumu, tüm fenerlilere mal etmemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: montoya

Ben de bir Galasaraylı olarak Tümer'e bravo diyorum. Beşiktaşlı değil de Fenerbahçeli olsa yine derdim. Adam son üç maçta harika performans gösterdi, adeta 2-3 kişilik oynadı. Bence bunun holiganizm veya klüpçülükle ilgisi yok.

ben onu babacan20 adlı şahsın saçma lafına istinaden yazdım tümerle ve diğerleriyle gurur duymayan zaten türk değildir bütün 11 imizle gurur duyuyoruz
  • sağol tümer
  • harbidende helal olsun tek başına taşıdı bizi. bence tümer hedef büyüttü artık....beşiktaş küçük gelir.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacan20

FENERLİ ARKADAŞ HAZMEDEMEMİŞ GALİBA TÜMERİN FORMUNU.TEK BAŞINA 7 PUAN

ulan neyi hazmedememişim ben! kaşınmayın.. zaten tümer için açılmış bi topic vardı.bi daha açmanın anlamsız olduğunu söylemeye çalıştım.tabi kafan bu kadarına basıyorsa senide hoşgörmesini biliriz
  • KOÇUM TÜMER BİZİ TEK BAŞINA FİNALLERE TAŞIDIN DAHA ÖNCE İLHAN IN YAPTIĞI GİBİ GURURUMUZ OLDUNUZ KISKANANLAR ÇATLASIN
  • "YUNAN BASINI, 'TÜMER'İN HEYKELİNİ DİKİN'

YUNAN BASINI TÜRKİYE'NİN BARAJ MAÇLARINA KATILMASINA GENİŞ YER AYIRIRKEN TÜMER'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Grup'taki son maçında deplasmanda Arnavutluk'u 1-0 yenerek, grubunu ikinci sırada tamamlayan ve finallere gidebilmek için play-off baraj maçı oynamaya hak kazanan (A) Milli Futbol Takımı'nın başarısı Yunan basınında geniş yer buldu. "Türkiye ile Danimarka'nın galibiyetleri ile Yunanistan'ın son ümidini de elinden aldıkları" görüşünde birleşen gazeteler, 2002'de Dünya üçüncüsü olan Türk Milli Takımı'nın, 2006'da da engellerin üstesinden gelerek yoluna devam ettiğini" kaydettiler. Atina'da yayımlanan günlük spor gazeteleri, "Maçın nasıl başladığı değil, nasıl bittiği önemli. Arnavutlar'ın müthiş presine göğüs gerdiler ve sahadan grup ikincisi olarak çıktılar" değerlendirmesinde bulundular. "Tümer'in heykeli dikilmeli" başlığını kullanan Sportday gazetesi, "Beşiktaşlı orta saha oyuncusu, kırmızı-beyazlıları baraj karşılaşmalarına gönderdi. Türkler 57 dakika süresince şanssızdılar. Soyunma odalarına stres içinde vardılar ama sahaya kararlı döndüler. Danimarka ile Yunanistan'dan gelen gol haberleri karşısında ümitsizliğe düşeceklerine daha da güçlendiler. Takıma girdiğinden bu yana izini bırakan Tümer golü kaydetti. Komşular Tümer'in heykelini dikmeliler" değerlendirmesinde bulundu. Protathlitis gazetesi "Türkiye'de baraj umudu" başlığı ile ay-yıldızlıların galibiyetini okuyucularına taşıdığı haberinde, "Fatih Terim'in takımı, her ne kadar zorlansa da Arnavutluk'u yenerek 2. sıraya yerleşti. Türk takımı bayram yaşıyor" ifadesini kullandı. "Türkler Tiran'da istediklerini aldılar" diyen Filathlos gazetesi, Arnavutluk'ta gelen galibiyetin, Türk takımı için tek yol olduğunu, Fatih Terim ile takımının şansın kaybolmasına göz yummadıklarını" yazdı. Gazete, ilk yarıda sahanın hakimi olan Türk ekibinin buna rağmen Arnavutluk fileleri için tehdit oluşturamadığını, 2. yarıda gelen Danimarka'nın galibiyet haberi ile kanları adeta donan kırmızı-beyazlıların performanslarını artırarak, grup ikinciliğini yakaladıkları yorumunu yaptı. "Türkiye başardı" başlığını kullanan Fos gazetesi ise, Türkiye'nin sahanın yoğun stresinden faydalanarak kaydettiği gol ile Dünya Kupası yolunda ilerlemesini sağlayacak başarıyı elde ettiğini kaydetti. Öte yandan, Yunan ekibinin, Gürcistan karşısında sağladığı 1-0 üstünlüğe rağmen Danimarka ile Türkiye'nin galibiyetleri nedeniyle elde ettikleri puanlar sonrasında Dünya Kupası ümidinin son bulması, "Sahadan başımız dik ayrıldık, sonuna kadar mücadelemizi verdik, gururluyuz" değerlendirmesiyle gazetelerde yer buldu. Atina'da yayımlanan tüm spor gazeteleri, manşetten verdikleri Milli takım haberlerinde, "Avrupa Şampiyonları, tüm kalbimizle sizlere teşekkür ederiz", "Size tapıyoruz", "Alkışlar sizin için", "Hiçbir zaman sizi yalnız bırakmayacağız" , "Dünya Kupası'na gururlu biçimde veda ettik", "2008'e gidiyoruz" ifadeleriyle Mavi-Beyazlılar'a desteklerini dile getirdiler. Bu arada, Yunan Milli Takımı'nın Alman Teknik Direktörü Otto Rehagel, görevde kalıp kalmayacağına ilişkin sorulara, "Sözleşmem 31 Aralık'da son buluyor. O zamana kadar daha vakit var. Sonrasında yönetimle masaya oturup son kararımızı biçimlendireceğiz" yanıtını verdi."

Helal koçuma bee, göğsümüzü kabarttıİnşallah dünya kupasına katılırız da şu Dünya üçüncüsü apoletini en iyi şekilde koruruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 14 Ekim 2005, 0:32:54 >

• haaa sadece tümer taşıdı demi diğerleri o sırada iftarı açıp teravi için abdest alıolardı.yasıkkkkkkk tümere topu taaa kaleden aldı 11 kişiyi geçti we goooooooooooollllllllllllllllllll türkiye baraj maçında.yaa bırakın bu işleri milli takım için oynayacak tabi.bravo yılıray ya da bravo halil nie die topic yok ya da bravo nuri şahin.
  • Aşamadık daha nedir bu yaa milli takımda bile kulüp kavgası yapıyorsunuz bravo Tümere Okana onların performansı bizi baraja taşıdı tabii diğerlerinide unutmamak lazım

Bize düşmana ne gerek biz birbirimize yeteriz
  • evet diğer oyuncularda görevini iyi yaptı, gerçi selçuk, yıldıray biraz sırıttı ama tümer gerçekten müthiş 3 maç çıkardı sezarın hakkı sezara diyelim.. ben zaten oldum olası tümer, sergen gibi oyunculara hayran olmuşumdur. Büyük oyuncu oyunu nasıl kurtarır gösteriyorlar..
  • tümerin formu bizi gururlandırdı inşallah dünya kupasında da bu formunu sürdürür..
    bir fenerli olarak tümerin bu formundan çekindim ama rıza çalımbay içimi rahatlatıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.