Şimdi Ara

brava SİS LAMBASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 16sx bravama sis farı taktırmak istiyorum set olarak bulabilirmiyim yoksa parça parçamı alıcam montajı falan kolaymı her yerde bulabilirmiyim bilgisi olna varsa cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc_06 -- 31 Mart 2011; 20:22:29 >

• eğer internetten alıcam diyorsanız sis farları sis yuvasdını toplam 100 liraya alabilirsinizwww.parcatreni.com sitesinden ben aldım fakat daha taktırmak nasip olmadı yok ben internetten alışveriş yapmam diyorsanız sanayicileri parçacıları dolaşcaksınız.
  • tmm internetten alıcam ama sadece çerçeve ve sis farı geri kalan kablo düğme vb. parçalarla birlikte satılıyomu ben biraz orjinal e yakın olsun olmuşken diyorum satılmıyosa geri kalan kısmı nasıl olacak.
  • ayrıca ön tamponda sis yuvaları olması gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

ayrıca ön tamponda sis yuvaları olması gerekli

onları deliyorlar problem değil

dohc_06 açıkcası orjinalı nasıl bilmiyorum kablo filan sorun değilde dediğin gibi düğme sis farı olan bir brava görürsen bir kontrol et bende onu bilmiyorum ama montajı kablosu tamponlarıın delinmesi problem değil
  • Orjinali klima arka cam rezistans düğmesinin yanında.Ya o parçadan alınıp oraya yapılır yada ayrı olarak biryere çekilerek düğme takılabilir..
  • Arkadaşlar alıcağım parçalar neler peki mesela sis farı buldum ayar motoru ,duy ve ampül yok dio mesela parçaları nasıl ve ne şekilde almalıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 11 Nisan 2011; 3:41:34 >
  • peki internetten almam mı daha ucuza mal olur yoksa sanayiden parçacıdan mı almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.