Şimdi Ara

Braun traş makinesi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar braun'dan bi traş makinesi almaya karar verdim.ancak modelde kararsız kaldım.daha önce hic traş makinesi kullanmadım.sakalım cok sert degil cok güclü bi makineye ihtiyacım cok bu yüzden.cogunlukla da kirli sakal bırakıyorum,sinekkaydı olmuyorum.bu bilgiler ışıgında aşagıdaki modeller arasından hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/braun-cruzer3-z50-black-edition-tras-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336723&productid=sgbraunz50#tablnk

http://www.hepsiburada.com/braun-cruzer4-2838-tiras-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336723&productid=sgbraun2838

http://www.hepsiburada.com/braun-contour-5895-tiras-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336723&productid=

http://www.hepsiburada.com/braun-contour-5875-tiras-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336723&productid=sgbraun5875

bir de bunların dışında braun 7785 syncropro var o model hakkında da bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• Bence başka bir siteden Braun 560 veya 590 al hepsiburadada biraz fiyatlar yüksek.560 ile 590 arasındaki tek fark 590da temizleme ünitesi var.http://www.braun.---com/global/male-grooming/shavers/series-shavers.html Bu sitedendeBraunun makineleri bakabilirsin.Cruzer alma bence en düşük modelli makineler onlar yurttıdışında 25euro ya bulunabiliyor.
  • aslında 590'ı düşünmüştüm ancak temizleme ünitesi hakkında kötü yorumlar duydum.birincisi o ünite icin alkol karışımlı bi sıvıyı 60 kullanımda bi almak gerekiyormuş.ve bu sıvı 20 lira olup kolay kolay bulunamıyomuş.ikincisi de bu sıvı cok kötü bi koku salıyormuş. bu konuda bi fikrin var mı?
  • Temizleme sıvıları ikili ve üçlü paketlerde satılıyor sanırım.İkili paketi ben 26tl ye buldum.Koku hakkında herhangi bir fikrim yok.Ama temizleme ünitesi istemiyosan 560 al bence
  • Braun contour 5895 kullanıyorum. Babalar gününe özel fiyatla çok uyguna almıştım. Tavsiye ederim. Kuru traş için ideal. Temizleme ünitesi var. Ayda 1 temizleme ünitesinde yapsanız sıvısı bayağı idare eder. Öyle kötü falan kokmuyor. Zaten bıçak ve eleği musluk altında da yıkayabiliyorsunuz. Braun alacaksanız 200TL dan fazla para vermeyin. 300 TL'lık bi makine bakıyorsanız panasonic modellerini tavsiye ediyorlar.
  • braun contourlar medimarktte 185tl ye satılmıştı.O kampanya bitti ama o makine 200tlden aşagı yok gibi.
  • evet ben de 185 e almıştım üstelik saç kesme makinesi hediyeli idi. Tesadüfen mediamarkt'a gitmiştim kaçırmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekonomik durumun iyiyse Braun 760(9585de diyolar) da alabilirsin.Yabancı sitelerde epey bi övülmüş.
  • Kirli sakal bırakıcaksan braun alma, braun genelde hergün sakal traşı olup tamamen kesenler için. Ben de zamanında aldım memnun kalmadım, berberlerde kullanılan profesyonel tip makinaları cok daha ucuza alabilirsin.
  • Arkadaşım 7785 aldım 1,5 aydır kullanıyorum. Temizke ünitesi var. Ayda 1 temizleme yapıyorsun. 1 kere yaptım. parfümlü olarak ve yepyeni bir makine gibi kullanıyorsun.Şarj etmeside cabası.

Boyun konusunda başarılı. Yalnız traş olurken ilk boyundan başlamanı öneririm. Performans daha iyi gibi geldi bana.

Sıfır sakal ile (pürüzsüz şekilde) traş oldum. 1 haftalık sakalı sorunsuz alıyor. Herhangi bir tahriş söz konusu değil. Akıllı elek var ve sağdan soldan kılları rahatlıkla alıyor.

Tavsiye ederim.
  • herkese teşekürler arkadaşlar başta braun demiştim ama tavsiyeler üzerine panasonic es7101 aldım braun'un alabilecegim modellerindeki temizlik ünitesi beni ugraştırıcak gibi görünüyordu.

bakalım neler olucak pişman olursam bu başlıgın altında ezilicem
  • Küçük bir isteğim olacak makinenin fotoğraflarını çekip koyabilirmisin.Özelliklede bıçak ve eleklerinin fotoğrafları olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Güle güle kullan makineyi
  • ben de genelde 3-4 günlük ya da bir haftalık sakalı önce kısaltıcıyla kısaltıp sonra sinek kaydı traş yapıyorum makineyle.. fakat makinem eskidi artık şarj tutmuyor.. yeni bir makine alacağım.. şimdiye kadar hep braun kullandığım için braun'dan devam edeceğim..

hem uzun kısaltıcısı kuvvetli olan hem de sinek kaydı yapabilen bir braun arıyorum.. bu Braun Contour 5895 istediklerimi verebilir mi?
  • fiyat araştırması yapan arkadaşlar varsa buradan paylaşabilirmi hangi model kaça alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discopolis

aslında 590'ı düşünmüştüm ancak temizleme ünitesi hakkında kötü yorumlar duydum.birincisi o ünite icin alkol karışımlı bi sıvıyı 60 kullanımda bi almak gerekiyormuş.ve bu sıvı 20 lira olup kolay kolay bulunamıyomuş.ikincisi de bu sıvı cok kötü bi koku salıyormuş. bu konuda bi fikrin var mı?

bende braun 8595 kullanıyordum o bahsettiğin alkol karışımlı sıvı kokusu yuzunden kullanamıyorum makineyi
  • Ben de yaklaşık 1.5 aydır Braun 760cc kullanmaktayım ancak şöyle bir sıkıntım var: İşim sebebiyle seyahat ettiğim için cihazı özel ünitesinde şarj edemiyorum her zaman. Kutusunda verilen kitapçığa göre cihazın arkasına kablosunu takıp elektrikli makina gibi kullanabilirmişim. Ama malesef cihazı bu şekilde kullanmaya çalıştığımda cihaz 10 sn kabloda çalışıp sürekli stop ediyor. Servise götürdüğümde eleman Türkiye'ye gelen cihazlarda bu özelliğin olmadığını ama kitapçıkta yazdığını söyledi. Ne dersiniz bu durum normalmidir? Cruzer3 makinamı bile kabloya takarak çalıştırabilirken bu cihazı çalıştıramamak garip geldi doğrusu.

Temizleme sıvısına gelince: Cihazın temizleme sıvısı alkol içeriyor ve kirlendiğinde gerçekten kötübir koku yayabiliyor ancak bana göre çok da dayanılmaz değil. Kendi temizleme sistemini kullanınca içi tertemiz oluyor, suyla temizleme zorda kalınmadıkça pek tavsiye edilmiyor zaten. Temizleme sıvısı ünlü elektronik marketlerin çoğunda bulunabiliyor, bir kutusu 28TL içinden 2 adet çıkıyor ve tanesi 1 ay gidiyor. Kolaylıkla bulabilirsiniz ben tatilde Mersin'de bile bulabilmiştim.

• Braun cruzer3 kullanıcısıyım. Güzel bir cihaz yalnız yeni alacaksak olsam farklı alternatiflere bakarım.
    olumlu yönleri:
    1- Top sakal bırakırken düzgün kesebiliyorsunuz
    2- kirli sakal bırakmakabilirsiniz.
    3- temizlenmesi vs. kolay.
    olumsuz yönleri:
    1- şarzsız kullanım süresi yarım saat deniyor ancak 20 dk dan sonra kesim gücü yavaşlamaya başlıyor.
    2- En önemlisi de bu bende elek sorunu. 1 yıl sonra elek eskiyor yırtılıyor ve değiştirmeniz gerekiyor. Teknik servisine sordum 25 TL diyorlar. Düşünsenize uzun yıllar kullanacam derseniz. makina size iki katı fiyata geliyor.
    3- şekil verici bölümün bir sene sonra çokta hassas kestiğini düşünmüyorum.
  • Braun'un yeni modellerinin elek ve bıçağı temin edilemiyor. Şaşılacak iş yani... Benim makinemin garantisi dolmadığından bu sefer elek ve bıçak bulunamadığından yeni makineyle değiştirdiler ama gelecek yıl ne yapacağım bilmiyorum. Zira garanti bu yıl bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.