Bildirim
Braun mgk3040 Traş Makinesi (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evde moser 1400 ve powertech 458 var
Teknosa da hc5010 icin gittigidiyorda 109 liraya kampanya yapmisti.20 liralik cekle 89 liraya aldim.
Baktim ki moser ve powertech varken gereksiz
Braun hc 5010,u sattim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 30 Kasım 2018; 16:38:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bataryası gömme diyor sitelerde amma değil heralde, bide şarj girişi direk makina üzerinde mi yoksa standa koyup orda mı şarj etmemiz gerekiyor
Amazondan alıp Teknosadan iptal ettik -
Sıfıra yakın olsa yeterli diyerek size de güvenerek powerdan aldım çek ile 40a geldi teb ile 32ye maloldu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi çekle aldınız
Hem powertech hem Braun almıştım , Braun bu fiyatken powertech almak tam bir saçmalık .
100e20aldım forumdan.Başka şeyler de ekledim
hocam tam sıfır kesmiyor.sıfır gibi kesen makineler çok pahalı zaten.quote:
Orijinalden alıntı: inexo
Sıfıra yakın olsa yeterli diyerek size de güvenerek powerdan aldım çek ile 40a geldi teb ile 32ye maloldu
şöyle ifade edeyim taraksız kesimde powertech458 (258,i beğenmedim ondan da kullandım) braun hc5010 dan daha iyi
braun hc5010
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 30 Kasım 2018; 19:45:10 >
-
Fırsatçı amazon hemen artırmış fiyatı.
powertech soruyorsanız ister stand üzerinden şarj ediyorsunuz .isterseniz makina üzerinden şarj ediyorsunuz.braun standsız direk şarjı makineye bağlıyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Biezard jer
Hocam bataryası gömme diyor sitelerde amma değil heralde, bide şarj girişi direk makina üzerinde mi yoksa standa koyup orda mı şarj etmemiz gerekiyor
pillerine bir televizyon kumandasının pillerine ulaştığınız gibi ulaşamiyorsunuz tabiki.kapaklı değil.
ben pilleri acaba lion pil midir diyerekten merak ettim ve açtım :) 3 vida var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 30 Kasım 2018; 20:12:26 > -
hocam bende moser ve powertech var halihazırda kullanıyorum.gözümde braun,u beya büyütmüşüm daha kısa sıfıra yakın powertechden dahakısa keser diye
eyvallah kalite bakımından tabiki daha iyi ve pilleride belki powertech den daha iyidir.ama taraksız kesimde powerteche göre hayal kırıklığı oldu
kısa bir kampanyayla 98 liraya satılması kıstas oluşturmaz.bu makineler 140-150 lira civarı.bu fiyata 3 adet powertech458 alınır.herkes maddi durumuna göre değerlendirir artık
bide aldığım braunu kullansaydım evde 3 makine olacaktı muzayedelik(braun ile test amaçlı ufak bir kesim yaptım tabiki)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 30 Kasım 2018; 20:0:30 > -
hocam 50 lira üzerine sepete, gittigidiyordan 30 liralık eve lazım olan bir şeyler daha eklerseniz 20/80 çek kullanabilirsiniz (3-4 liraya çek satıyorlar
powertech 458 (3 taksit ile alınabiliyor) -
Sorun değil bende braun klasik makine var atıl durumda benim sakalı kesmiyor. bu tipte de remington var ama istediğimden uzun alıyor. Yuvarlak bıçaklı olanlar için fırsat bekliyorum
Tavsiye etmem cok kil donmesi yapiyo
Benim ürün elime ulasti. Var mi baska eline ulasak basligi cikarinca ve son alttaki baslik icinde krem tarzi bir madde mevcut bu nedir acaba ?
kullanılmış olabilir mi. yoksa makine yağı gibi biş imiquote:
Orijinalden alıntı: qLhF
Benim ürün elime ulasti. Var mi baska eline ulasak basligi cikarinca ve son alttaki baslik icinde krem tarzi bir madde mevcut bu nedir acaba ? -
Islak kullanilabilen disinda almayin.islak tras olun iyi performans icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 1 Aralık 2018; 16:17:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X