Şimdi Ara

BR Gerçekten Yararlı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde konuyu Hocalara Geldik'ten dinliyorum. Temeli kavratiyor ama bazı soruları yapmıyorum. Behzat Rasuli'nin tanıtım videolarını izledim konuyu direk soru uzerinden anlatıyor. Yakında okullar açılacak sizce Fem Simetri mı yoksa BR'nin Kaf 2 paketini mi almalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yararlı ne demek kardeş canavar gibi. bence ygs konuları için gerek yok ama lys için alınırsa sınavda fullememen için hiç bir sebep kalmaz. tabii kaftan sonra hayvan gibi soru çözeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

yararlı ne demek kardeş canavar gibi. bence ygs konuları için gerek yok ama lys için alınırsa sınavda fullememen için hiç bir sebep kalmaz. tabii kaftan sonra hayvan gibi soru çözeceksin

Hocam forumda çok alay konusu oldu adam nasıl bir amaçla yazdınız tam anlayamadım 150 liraya bu paketi satıyorlar alsam okulm+ br ile ygsde 35 üstüne çıkabilir miyim sıkı bir çalışmayla?
    Bu mesaja eklenen görseller:

BR Gerçekten Yararlı mı?

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    Simetriyi al ve pisman olma.tecrubeyle sabittir

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    hocam 35 üstü değil daha fazlasını da yaparsın, iş sende bitiyor. ben fonksiyonlar ve limit-türev-integral kısmını izliyorum. ygs kısmı için yorum yapamayacağım. lys için gerçekten çok süper hazırlanmış behzatta güzel anlatıyor. simetride var bende ancak birinin anlatması gerekiyor, kitap tek başına yetmiyor. ben behzatın anlatışını seviyorum açıkçası behzattan öğrenince okuldaki mat dersleri zaman kaybı gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MolalEkolog.

Simetriyi al ve pisman olma.tecrubeyle sabittir

Hocam MPS Geometri var elimde video izlesem o kadar anlayamam kitap Gerçekten güzel. Simetri alırsam videoya ihtiyacım olur mu? Nasıl bir yöntem izlemem lazım?

• para tuzağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam 35 üstü değil daha fazlasını da yaparsın, iş sende bitiyor. ben fonksiyonlar ve limit-türev-integral kısmını izliyorum. ygs kısmı için yorum yapamayacağım. lys için gerçekten çok süper hazırlanmış behzatta güzel anlatıyor. simetride var bende ancak birinin anlatması gerekiyor, kitap tek başına yetmiyor. ben behzatın anlatışını seviyorum açıkçası behzattan öğrenince okuldaki mat dersleri zaman kaybı gibi geliyor bana.

Hocam YGS'yi tamamlayıp beğenirsem LYS'yi de alabilirim. Sizce bu attığım paket nasıl? Kaf 1 e ihtiyacım olur mu onu işlemeden bunu almayın felan der mi videolarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Hocam YGS'yi tamamlayıp beğenirsem LYS'yi de alabilirim. Sizce bu attığım paket nasıl? Kaf 1 e ihtiyacım olur mu onu işlemeden bunu almayın felan der mi videolarda?

hocam videolarda diyor bunu yapabilmen için bunu bilmen lazım diyor bence kesinlikle haklı. ama sen konuları biliyorsan illa behzattan bir kere daha dinlemen gerekmiyor. veya bilmiyorsan illa behzattan öğrenmen gerekmiyor. sen hangi konularda eksiksin ona göre satın al. kaf 1 deki konuları biliyorsan almana gerek yok. bilmiyorsan öğren. kaf 2 ye öyle başla. çünkü temelinde sıkıntı varsa behzat ağır gelir

• Kesinlikle simetri al derim.her soru tipinin çözümlü örneği var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetİnsancıl

Kesinlikle simetri al derim.her soru tipinin çözümlü örneği var.

Hocam bazı konularda video izleyince bile değişik soru tiplerini yapamıyorum. Simetride konuyu öğrenip video ile pekiştirerek mi çalışıyorsunuz yoksa sadece kitaptan çalışmak yetiyor mu?

• quote:

quote:

Hocam bazı konularda video izleyince bile değişik soru tiplerini yapamıyorum. Simetride konuyu öğrenip video ile pekiştirerek mi çalışıyorsunuz yoksa sadece kitaptan çalışmak yetiyor mu?

Ben video izlemiyorum.Konuyu veya soru tiplerini kitapta uğraşarak kendim öğreniyorum daha kalıcı oluyor.çözümlü bir soru bankası ve simetriyi birlikte giderseniz videoya filan gerek kalmaz bence.

• Her soru tipi varmis (!) cemaat ekseninden cikarsa soru tipleri babayi alirsin o zaman

• Behzat bence de güzel anlatıyor akılda kalıyor. Alabilecekler eksik olduğu konuları alsın pişman olmazlar diye düşünüyorum.

• CemUzanaMezunŞoku kullanıcısına yanıt
    Sevgili trol arkadaşım

Bir kitabı açıp incelemeden insanları çok güzel yanıltıyorsunuz.

Bu adam nereden çalışsın neye çalışsın o zaman.piyasadaki bütün kitaplar neredeyse aynı soru tipleri.bunu da öğrenebileceği en iyi kaynak simetri.

• quote:

quote:

quote:

Ben video izlemiyorum.Konuyu veya soru tiplerini kitapta uğraşarak kendim öğreniyorum daha kalıcı oluyor.çözümlü bir soru bankası ve simetriyi birlikte giderseniz videoya filan gerek kalmaz bence.

Bence de kitaptan çalışmak daha mantıklı ama bazen pratik yerler için video iyi oluyor.

• Simetriyi gayet iyi biliyorum ac bak bakalim 2016 ile paralel mi sorular?2017 de bu dahada bariz olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUzanaMezunŞoku

Simetriyi gayet iyi biliyorum ac bak bakalim 2016 ile paralel mi sorular?2017 de bu dahada bariz olacak.

Peki hangi kaynak sınava yakın soru soruyor?karekök,Bilfen,final,Körfez,güvender,eksen,fdd,Palme hepsinin kitapları soru tiplerine göre hazırlanmış.

Zaten aklı başında adam bu kitaplarla yetinmez üstüne en az 2 problemler kitabı bitirir.

• Br internette veya cevrende bulabilcegin en iyi anlatim.Istersen 10tane hocadan ozel derse git birebir,hic birinden behzat kadar verim alamazsin eger temelin var ve bu işte ciddiysen.

• Burda aklinca dalga gecen ergenlere aldirma. Bedava olsa adama taparlardi parali olunca agliyorlar (ki cok cuzi bi rakam ozel ders fiyatlarini dusunursen) Bu ergenler paralari telefona bilgisayara gomup imzalarina koymaktan cekinmezler ama yaptigi isten para kazanan birini gorunce de akillarinca kotulemeye calisirlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.