Şimdi Ara

BPI-CREW Şampiyonluk Ligi Playoff (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

crew kazandı iyi oldu. ferit kendini çok iyi sanıyor ama tr'de oyuncular gelişiyor. her yenilgiden sonra tr çelincırlarını beğenmiyor ama lanede neredeyse her maçta eziliyor. westte dia2 dia3'te takılıyordu bir ara. artık yavaştan oyunculuğu bırakıp streamer falan olsun.

tr challengerlarını beğenmemekte haklı çünkü çoğu çöp. ligde karşısına gelen adamların hiçbiri tr serverında oynamıyor zaten

soloq ile takım oyununun farkını sen benden daha iyi biliyorsun zaten :) genel olarak ferit'in düşüşü çok ağır oldu. ligde oynayanların çoğu mid ferit'e ezilmiyor zaten artık.

ayrıca ben sana küsüm panpa. thaldrin'in kanalından banlamıştın beni gereksiz yere.

aslında düşüş değil sadece kendini geliştirmedi ve diğer oyuncular zamanla onu geçti. ben çok nadiren ban atıyorum diğer modlardan biridir büyük ihtimal

• 2 ve 3. sezon oynadı zaten ferit TR'deki oyuncular gelişemediği için öne çıktı (hatta oyuncu yoktu o dönemlerde) 4. sezon banlandı zaten garibim 5.sezon dersen oyunculuk bakın abartmıyorum TR ligi diamond seviyesi.
    Zaten 4 sezon profesyonel olarak bu oyunu oynayacaksın kill için GEREKSİZ flash atacaksın sürekli gereksiz basit hareketler haketmiyor yani.
    Yayınında millete dalga geçer gibi çok fakiriz bağış yapın hadi diyordu artık ekmek çıkmaz bu işlerden ona öyle umuyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.