Şimdi Ara

Bozuk yolda en çok konfor sunan araba hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
1
Favori
49.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 bin TL sınırı dışında konuşmak gerekirse SUV'lar bozuk yollarda genellikle daha başarılı.
    İnsana saygı yok ama Arabaya var !!!!
  • TR de bazen öyle kötü karayolları varki biraz hızlı gidince araç beşik gibi sallanıyor Airmatic li Mercedes olduğu halde, merak ediyorum başka araçların o yoldaki durumunu
    Bertrand Russell
  • Al bitane Volvo S70 T5 keyfine bak :) mersoya lafım yok ama merso dan başka bi araç düşünürsen Saab yada Volvo derim
  • Konu eski gerçi şöyle bir baktığımda bu işi bilen bir kaç kişinin yorumlarını okudum. Citroen'in Hydractive süspansiyonunu kullanan modellerinin eline bu konuda mercedes dahil kimse su dökemez, bilen bilir :) otomobil kültürünü sadece dergilerden bilen, ayrıca NFS'de her türlü modeli kullanmış arkadaşlar duyduklarını beyan ederler. Bir Xantia'nın , bir XM'in , C5'in özellikle de C6 'nın özellikle arka koltuklarında seyahat eden birisini biliyorsanız ona sorun düz yada bozuk yolda konfor nedir diye bir arkadaş video yayınlamış gerçi you tube 'da Top Gear c6 & bmw yazıp arayın.

ayrıca aşağıdakini de belkibir fikir verir :)

http://www.youtube.com/watch?v=dczypFna-tI

• Mercedes Benz E 200.

Orijinalden alıntı: can_dmr

Al bitane Volvo S70 T5 keyfine bak :) mersoya lafım yok ama merso dan başka bi araç düşünürsen Saab yada Volvo derim

s70 candır,
     Bozuk yolda en çok konfor sunan araba hangisi?
  • Dostlar 2000 yıllında yeni V70 vardı bende, volvo deyip durmayın kıyaslamasını iyi bilirim. Merecedes Airmatic uçan halı üzerinde gidiyormuş gibisiniz benim bahsetdiğim dalgalı yollar ms. Çanakkale - İzmir arası ve orası gibi yerlerde hızlı gitdinizmi her araç sallama yapar bundan söz ediyorum. Videoda seyretdiğiniz sokak arası hızlar hatta Lexus LS460 dan daha iyi bi süspensiyon var MB de buna BMW de yetişemez.

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Mercedes Benz E 200.

+ olarak Ben eski Laguna diyorum bozuk kasisli ve parke yollarda çok çok rahat bir araba .Yumuşak ve sessizce ilerliyor bozuk yollarda alt takımlar ve ön düzende yeterince sağlam ben de oyumu e200 ve eski lagunadan yana kullanıyorum.
    Sen bana galata ol Ben sana istanbul buluşuruz bir fotoğrafda
  • vw süspansiyonda çok iyi bugün bunu çok daha iyi anladım.. (tabi benim megane 3 ile poloyu karşılaştırınca )

Bozuk yolda en çok konfor sunan araba hangisi?

Bir gün fırsatınız olursa bu araca binin.Bırakın yoldaki çukurları 60-70km hız ile kol gibi tümsekten geçiyorsunuz ve hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Dahası viraja girince bir şok daha yaşıyorsunuz.Ömrü hayatımda 90 model bir aracın öyle viraja girip çıktığını görmedim.Süspansiyon sistemi çok gelişmiş,yükseltilip alçaltılabiliyor araç aynı zamanda.Çok değişik bir otomobil gerçekten.

TIKLA

• Evet C5 in süspansiyonları güzel bizdede var bi dene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 26 Eylül 2011; 13:52:02 >

• 1998 model toyota camry kullandım. araç tam bir amerikan aracı konforunda. yumuşak süspansiyonlu ve yoldaki salınımı harika. su yatağında gidiyormuşsun hissi... bunun yanında hiç tedirginlik vermiyor.
    tabii hidroactive süspansiyonlu citroenler başka bir teknik altyapıya sahipler ve kesinlikle tam konfor amaçlı süspansiyonlardır.

Orijinalden alıntı: suicide

sanırım aradığın böyle bişeyhttp://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw

Millet deveyi hendekten atlatamıyor, adam arabayı atlattı. Ne kadar itaatkar bir otomobil. Kendi aracımıza uygulayabiliyor muyuz?

Benim mesajlarıma şöyle bir göz gezdirirseniz, hiç bir tavsiye içerikli soruya kesin ve tek cevaplar vermediğimi, her otomobilin kendine göre avantajları ve dezavantajları olduğunu düşünen, hiçbir marka ya da modelin rakipsiz olduğunu düşünmeyen birisi olduğumu görürsünüz. Buna rağmen eğer sadece bu kıstasa göre bir başlık açtıysanız, açık ara ve net biçimde, bu kıstası açık ara en iyi karşılayan aracın Impreza olduğunu söyleyebilirim.

30.000'e kadar 2. eli bulunabilir, zaten 2. el piyasası kötü. Aracın dezavantajı ise yakıt tüketimi ve bu tüketimi karşılayamayan düşük performans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 26 Eylül 2011; 10:56:28 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.