Şimdi Ara

Bozuk süt vakası.Sizce ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu aksam carrefourdan aldigimiz cilekli sutlerin(4 lu paket halinde) son tuketim tarihi tam 1.5 ay gecmis.Biz daha kontrol etmeden 5 yasindaki oglum dolaptan almis ve icmis.suan birseyi yok gibi.tetikte bekliyoruz hastaneye gitmek icin.carrfeour gibi buyuk bir firmada boyle birseyin olmasi normalmi? hukuki yollara basvurmalimiyim? Cok sinirlendim sut resmen lapa olmus.bir gun iki gun olsa anlayacagim tam 1.5 ay ayip be kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla iki taraftada hata var , ama en cok careforda. keske onceden baksaydiniz tarihine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Merhabalar bu aksam carrefourdan aldigimiz cilekli sutlerin(4 lu paket halinde) son tuketim tarihi tam 1.5 ay gecmis.Biz daha kontrol etmeden 5 yasindaki oglum dolaptan almis ve icmis.suan birseyi yok gibi.tetikte bekliyoruz hastaneye gitmek icin.carrfeour gibi buyuk bir firmada boyle birseyin olmasi normalmi? hukuki yollara basvurmalimiyim? Cok sinirlendim sut resmen lapa olmus.bir gun iki gun olsa anlayacagim tam 1.5 ay ayip be kardesim.

hocam sütü hemen kaynatın, köpürmez taşmazsa bozulmuştur, kusturabiliyorsaniz onu yapın, bana da bozuk gazoz sattilar 2ay önce, yani sıradanlaşti bu durum

• Karfır denilen firmadan bi kaç kere pasta,çörek vb hamur işi almıştım bayat çıkmıştı.O günden beri ordan alışveriş yapmıyorum.Senin durumun için şunu öneririm aldığınız ürünün fişi ile ilçendeki tüketici haklarına başvur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 27 Ağustos 2012; 0:20:45 >
  • Hocam fiş sizde ise direk şikayet edin bu tarz tarihi geçmiş özellikle süt - et vs. satmanın çok büyük yaptırımları var ilgili mağazayı mail yolu ile şikayet edin aynı zamanda hukuken hakkınızı arayın .
  • Carrefour express'te aldığım 4'lü pınar sütün skt mayıstaymış, düzgün görünüyordu içtim bişey olmadı. Acayip sinirlenmiştim ama yanlış basmısta olabilirler

Bide sütleri izmirden almıştım istanbulda bozuk olduğunu farkettim, götürüp bişey de diyemiyorum
  • Bişey olmasını beklemeden acile gidin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz terbiyesizlik olcak ama konuyla alakasıda yok senlede yok aklıma geldi ama söylemek istiyorum

şaaaaaaahin benim ağzımı bozma şahin
  • Su içirin kusturun çocuğu sürekli, bunu devamlı olarak uygulayın. Acil durumlarda bu durumu uygulayabilirsiniz. Ancak sizin durumunuzda hastaneye başvurmak daha mantıklıdır her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Merhabalar bu aksam carrefourdan aldigimiz cilekli sutlerin(4 lu paket halinde) son tuketim tarihi tam 1.5 ay gecmis.Biz daha kontrol etmeden 5 yasindaki oglum dolaptan almis ve icmis.suan birseyi yok gibi.tetikte bekliyoruz hastaneye gitmek icin.carrfeour gibi buyuk bir firmada boyle birseyin olmasi normalmi? hukuki yollara basvurmalimiyim? Cok sinirlendim sut resmen lapa olmus.bir gun iki gun olsa anlayacagim tam 1.5 ay ayip be kardesim.

alo 174 Gıda Hattını arayarak başvuruda bulununuz. daha sonra elinizdeki fiş ve sütlerle birlikte tarım, gıda ve havyancılık müdürlüklerinden herhangi birisine başvurunuz ve son olarak carrefoura gidip durumu izah ediniz. ama asla elinizdeki sütü ve fişini firmaya teslim etmeyin. inşallah çocuğunuza bir şey olmaz ama en ufak bir karın ağrısı, ishal veya kusma şikayetinde hastaneye başvurarak durumu sütten zehirlenme olarak kayıtlara geçiriniz. daha sonra dilerseniz mahkemeye başvurarak tazminat talebinde bulunabilirsiniz. yada firmayla anlaşma yoluna gidebilirsiniz. tercih sizin

• bu arada gıda zehirlenmelerinin etkilerinin görülme süresi 16 - 24 saate kadar uzayabilir. bazı durumlarda etkilerin görülme süresi 32 saati geçebilmektedir. bu nedenle 2 gün boyunca herhangi bir şikayet durumunda muhakkak hastaneye gidip durumu raporlatın.
  • Merhaba arkadaslar nette bilgi noktasında cok eskiklik var ancak tecrubelere dayalı bir sekilde bilgi verilmesi daha etkili gibi gorunuyor. oncelikle sunus oyluyum bu sabah 8 gibi bende bozuk süt icmişim . ne zaman farkına vardım derseniz iki saat sonra icim bulanmaya basladı. daha sonra kusmalar oldu. ogure ogure gercekten cok kotu bir sekilde kustum. ve bu 3 4 defa oldu bi arkadasım tehlikeli olur uyarısıyla hastane ye gittim serum aldım daha da rahatladım lakin sabahtan beri karnıma birsey girmedigi icin midem de kotu oldugu icin yiyemedim. ardından patates iyi gelir dedikleri icin patates yedim 3 gibi ama olmadı aksama dogru onu da cıkarrttım . bu arada kusmaların icinde afedersiniz sarı sarı safta geldi. ve bu herkusmada olustu. ardından aksama dogru bana elma iyi gelir dediler elma yedim bi dakka demeden tekrar cıkarttım. fakat bu kusmadan sonra kendime geldim gibi ama suan hissediyorum midem kotu. yogurt iyi gelir dediler yogurt yedim. seker ekledim biraz vucut seker kaybetmmiştir dusuncesi ile herhagi birsey olmadı ustune muz yedim hala bişey yok. midemde henuz bulanmıyor . suan bende bekliyorum bakalım nolacak. cok fena zehrilendigimi dusnuyorum kusmalarımı gorunce. ama bagısıklık sistemim sanırım cok guclu gelişmeleri yazayım. bu arada bazı arkadaslargereksiz yorum yaparak bilgi kirliliğine neden olmus. katkı saglayan paylasımalrın herkese faydası vardır. o sorumlulukla yazılsa iyi olur. ben okadar arastırdım dogru durust bişy bulmaadım

• 2012 deki konuyu hortlattiniz tebrikler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.