Şimdi Ara

bozuk süt içtim yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
89.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim arkadaşlar. sağolun yorumlarınız için...
  • Nasılsın ?
  • Balık ye geçer. Cidden geçer ama, gastrit falan kalmaz, söker atar. Söker mi dedim ben? Yanlış yazmışım.
  • Kafaya Sık!!!
  • gece acile neden gitmedin mi mide ni temizlerler yıkarlar sonrada bi serum takar sabaha giderdin evine...neyse geçmiş olsun... şimdi nasılsın peki..
  • bunu baska bir topice yazdım en azından faydası olur aynen alınıtılyıroum
    Merhaba arkadaslar nette bilgi noktasında cok eskiklik var ancak tecrubelere dayalı bir sekilde bilgi verilmesi daha etkili gibi gorunuyor. oncelikle sunus oyluyum bu sabah 8 gibi bende bozuk süt icmişim . ne zaman farkına vardım derseniz iki saat sonra icim bulanmaya basladı. daha sonra kusmalar oldu. ogure ogure gercekten cok kotu bir sekilde kustum. ve bu 3 4 defa oldu bi arkadasım tehlikeli olur uyarısıyla hastane ye gittim serum aldım daha da rahatladım lakin sabahtan beri karnıma birsey girmedigi icin midem de kotu oldugu icin yiyemedim. ardından patates iyi gelir dedikleri icin patates yedim 3 gibi ama olmadı aksama dogru onu da cıkarrttım . bu arada kusmaların icinde afedersiniz sarı sarı safta geldi. ve bu herkusmada olustu. ardından aksama dogru bana elma iyi gelir dediler elma yedim bi dakka demeden tekrar cıkarttım. fakat bu kusmadan sonra kendime geldim gibi ama suan hissediyorum midem kotu. yogurt iyi gelir dediler yogurt yedim. seker ekledim biraz vucut seker kaybetmmiştir dusuncesi ile herhagi birsey olmadı ustune muz yedim hala bişey yok. midemde henuz bulanmıyor . suan bende bekliyorum bakalım nolacak. cok fena zehrilendigimi dusnuyorum kusmalarımı gorunce. ama bagısıklık sistemim sanırım cok guclu gelişmeleri yazayım. bu arada bazı arkadaslargereksiz yorum yaparak bilgi kirliliğine neden olmus. katkı saglayan paylasımalrın herkese faydası vardır. o sorumlulukla yazılsa iyi olur. ben okadar arastırdım dogru durust bişy bulmaadım
    0 | |

• Çilekli olsun

Kargo senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.