Şimdi Ara

Bozuk diskten veri kurtarma ( ACIL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Western Digital 150 GB 10.000 RPM HDDm bayram öncesi bozuldu. 2. HDDm ile Windows'a girebiliyorum. Normalde masaüstünde Computera tıkladığımda bu diski görüyor ama total size veya free space alanında hiçbirşey yazmıyor. Aycıra bilgisayar açılırkende HDD status BAD diye uyarı veriyor. Easy recovery diye bir program ile içinde benim için önemli dosyaları kurtarmak istiyorum. Dün gece programı başlattım ama halen bu saate kadar anca 4 GB'lık veri bulabildi. Benim 90 GB'lık kurtarılması gereken dosyam var. Ayrıca bu program dosya isimlerini bozuyor. Yani kurtardığım dosyanın ne olduğunu bilmiyorum bile. Daha hızlı çalışabilen ve isimleri bozmadan kurtarabilen bir program biliyormusunuz?

Bu arada yarın teknik servise götüreceğim. Diskimin garantisi halen var. Servistekiler bir şekilde içindeki verileri kurtarabilir mi? Ya da uğraşmaz yenisini mi verirler?

• veri kurtarmaya uğraşacaklarını hiç sanmıyorum sadece bu kadar yardımcı olabilirim çünkü recovery den pek anlamam
  • kullandığın program iyi bir program. Eğer bu programla bu kadar uzun sürüyorsa senin diskine ulaşamadığı için süre bukadar uzundur. diğer programlarla da bu kadar sürecektir muhtemelen. ama sen yinede programın parametrelerini bir kontrol et. eğer diski dosyalar için taratıyorsa uzun sürmesi normal. gerçi bu kadar uzun sürmesi normal değil. ama senin sorunun büyük. Bence birkaç program daha bul onlarla bir dene. Google dan disk recovery diye yazarsan birsürü program verecektir sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.