Şimdi Ara

Boyun Fıtığı ve Fizyoterapist Zafer Aksungur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
42.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülseher Çelik -- 11 Şubat 2021; 1:26:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fıtık iki çeşit. bulging yani diskin henuz patlamayip omurilige baski yapmasinda fizik tedavi ise yarayabilir. fakat hernis halini almis yani patlamissa cerrahiden baska careniz yok bos yere fizyoterapistlere para kaptirmayin bu konuda ameliyatinizi olun gecin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülseher Çelik -- 11 Şubat 2021; 1:26:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26 Ekime randevu aldik bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mars06

    Merhaba arkadaşlar ben şu an izmir deyim bahsedilen yeri buldum gerçekten çok düzgün insanlar ben ankara san geldim bende boyun ve bel fıtığı vardı eşimde de aynı şekilde bel fıtığı vardı. Dün ilk seansda ağrılarımız geçti ve bügün ikinci seans da kontrolumuz var. Anlatılandanda da ilgili bir yer güler yüzlü insanlar gerçekten hem muayene hemde tedavi ücreti kişi başı 500 tl biz çok memnun olduk çevreme de tavsiye ediyorum. Numarasını soran arkadaşlar arayabilirsiniz. Zafer beyde tambir para tuzağı lütfen önce araştırın ben araştırdım sonra burayı buldum. 05321704069 arayın memnun kalırsınız isteyen arkadaşlar muayene video su var isteyene göndere bilirim.
    Instegram adresi kayropraktikuzm yılmaz belek tit tar uzmanı instagram dan takip edebilirsiniz.
    Bu Instagram adresini bulamadım ben. Aramada hiçbir şey çıkmıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pori kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülseher Çelik -- 11 Şubat 2021; 1:4:56 >
  • Gülseher Çelik G kullanıcısına yanıt
    Buldum şimdi, teşekkür ederim.
  • Herkese merhabalar,
    Öncelikle Gülseher hanıma çok teşekkür etmek istiyorum. Yorumları olmasa Yılmaz bey ulaşamayacaktım.
    Yıllardır ağrılarım için çözüm bulamıyordum ama en sonunda sorunlarım bitti.

    53 yaşındayım, gitmediğim yer kalmadı. Artık umudum kalmadı dediğim yerde, Netten bu forumu buldum. Senelerdir ameliyat olmamak için direniyorum. Uzmanlara kalsa ameliyat olmayan yerim kalmayacaktı ama kabul etmedim. Sitede bulunan numarayı aradım bilgi almak için, ben doktor sanıyordum ama Yılmaz Bey dr değilmiş Manuel Uygulama uzmanıymış. Kim olduğu ile ve yaptığı işlerle ilgili bilgi alabileceğim siteleri var mı diye sordum, bana sosyal medya hesaplarını söylediler. Tüm videolarını izledim, her meslekten insanın geldiğini görünce çok az ikna oldum ama acabalarım bitmemişti. Doktor olmayı manuel uygulama uzmanı açıklaması yapılınca biraz ürktüm ama o kadar senedir çözüm bulunamıyordu ağrılarıma belki de sonuç iyi olur dedim. Resmi bir kurum olup olmadığını sorunca Resmi olarak çalışan bir firma olduğunu öğrendim. Zaten gittiğimde de tüm evraklarını gözümle gördüm. Konuşmamız devam etti bu arada ve öncelikle MR raporu görmek istiyorlar. Raporda tıbbi müdahale riski varsa bakmıyorlarmış. Ameliyat olanlara ve kemik erimesi olanlara da uygulama yapmıyorlar. Bende elimde olan ne varsa hepsini yolladım. Büyük bir sıkıntım olmadığı ve uygulama yapılabileceği söylendi. Aciliyetimi bildirince sağolsunlar en yakın zamana randevu verdiler. İlk gittiğimde Yılmaz bey'in kafasını baya bir şişirmiş olabilirim ama sağolsun sabırla dinledi ve uygulama esnasında ve sonrasında neler yaşanacağını anlattı bana. Uygulamalardan sonra az bir ağrım olacağı söylendi ama dedikleri kadar olmadı. En azından bende az oldu galiba. Yapmaman gerekenler anlatıldı, dikkate almayıp yaptığımda aynı sorunlar olacağını söylediler. ilk gidişim 31 ekim tarihiydi, ertesi gün 2.ci gidişim oldu. Sonrasında bugüne kadar bekledim. Bugün foruma kayıt oldum ve izlenimleri sizinle paylaşmak istedim. Arkadaşlar bu adam çok dürüst ve işinin ehli bir adam, ben kendisine Mucize adam diyorum. Gözlemlediğime ve araştırmalarıma göre para almak uğruna olsa herkesi kabul eder ama kabul etmiyor. Sağlık konusunda sıkıntı yaratacak durumların önüne geçmek için çok sorguluyor bilginize. Mesela, Annemi götürmek istedim kabul etmedi Annem 74 yaşında ve birçok ameliyatı var, (Diz protezi, fıtık ameliyatı, Tetik parmak ameliyatı v.s) Yılmaz bey risk olacağını ve kaş yapıyım derken göz çıkaramam dedi. Biz risk kabul ediyoruz desek de kabul etmedi. Bu arada Şuan zımba gibiyim Allaha Şükür. O kadar zaman insanlara boşuna paramı kaptırmışım. Asıl olan insanın insanı sevmesi, vicdanı olması ve Allah dan korkması lazım bence. Buradan Yılmaz Bey'e ve kaldığım günlerde sürekli önümüzde arkamızda bize yardım eden ve hizmetlenen Filiz hanıma çok çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.




  • Izmirdeki yere ben de gittim. Orta seviyede fitigim vardi beni rahatsiz etmeyen. nasil olduysa bu foruma denk geldim. fitigi tamamen bitiriyoruz deyince bi gidelim dedik ve gittik
    Fakat agrim dinmedi, dinmesini gectim kat kat artti.
    2.kere gittim 8 saat yol gittim ve 4 dakikalik br seyler yapti.
    4 dakika icin 8 saat yol.
    Benim icin tam bir hayal kirikligi oldu.
    Telefonda fitigi bitiriyoruz dediler sonra biz kemik hizalama yapiyoruz dediler.
    ben instgramdaki videolara aldandim. benimde videomu cektiler videoya gore sifa buldum fakat islem sonrasi o sicaklikla bi sey hissetmiyorsun ki.
    bence iyi arastirin. Simdi olsa asla gitmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege222 kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza çok üzüldüm. Benim 40 dakika civarı sürdü. Sizinle neden 4.dk yaptılar anlam veremedim. İnsan 4 dakika da nasılsın bile diyemez ki. İlginç olmuş hakikaten. Ben gittiğimde 5.ci kişiydim, seans saatim bile uzadı. En kısa benim sürdü desek yeridir. hatta bi kadından çıkmaları 1 saati buldu. Sıra gelmeden gidicem galiba dedim. Ama girebildim en sonunda. Bende olan söylenen dpktorların söylediği, çektiğim sıkıntılar herşey geçti. Sonuçta bırakın yürümeyi evden yatakdan çıkamıyordum. Açıkcası İlk gün çok ağrım oldu. Sonra ki gün hafiflemeye başladı. Sonra çektiğim ağrılar gitti. Sizin adınıza kötü olmuş. Şimdi oğlumu bekliyorum yurtdışından geliyor, ona randevu aldık, bakalım ne olacak. Forumda paylaşırım. İnşallah sizin gibi olmaz. Şimdi korktum aslında, benim gittiğim zamanda ki herkes çok iyiydi, ben iyi oldum, ya oğluma iyi gelmezse. Bu arada, İlk gittiğim gün olsun, son gitiiğim iki gün olsun, herkesle konuştum, baya kafalarını şişirdim ama sonuç olarak herkes memnun kalmıştı. Neyse uzatmayayım uygulamadan sonra paylaşım yapacağım. Arkadaşlar. Hakikaten 4 dakikalık seansı ilk defa duydum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Kemal Galiçoğulları -- 20 Kasım 2019; 14:51:41 >




  • İzmir de ki yere bende gittim.
    Eşim benim için araştırma yaparken bulmuş forumu. Yetkili kişi, gitmeden önce raporları istedi. Sonrasında görüştüğümüzde, bizler için uygulamanın iyi sonuçlar vereceğini ama Annem için pek umutlu konuşmadı.
    Sonuç da Hem kemik erimesi var, hemde dizlerinden ameliyat oldu ve belinde fıtık patladığından kısmi işlem yapılabileceğini ama yine de görmeden bir şey söylemenin erken olduğu bilgisini verdi.
    Allah var, 100/100 sonuç iyi olur sözünü veremem dedi.
    Bende donuk omuz, ama ne donuk omuz, ağrıdan uyuyamaz oldum. İşimi kaybetme noktasına geldim. Sonuçta araç kullanıyorum ama sağ kol ağrıdığı için vites bile değiştirememeye başlamıştım. Kollarımda, sırtımda ve belimde ki ağrıları saymıyorum bile. Baştan herşey anlatıldı omuzum için 2-3 seans süreceği söylendi. Gittiğimiz günün sabahı ilk seansım, ertesi günün sabahı 2 seansım ve akşamında 3 seansımı yaptılar, normalde ödenen rakam ile 2 uygulama ve kontrol yapılıyormuş ama sadece bana bile 3 seans ve kontrol yapıldı. Yani 4 uygulama olmuş oldu. İşlem bittik den sonra da sıkıntı olursa çekinmeden arayın dediler. Allah razı olsun onlardan. İlk konuştuğumuzda ybmtittaruzm instagram hesabını inceledim, oradan bir kaç kişinin hesabına ulaşıp sordum hatta. Onların onayını duyunca denemek istedik. İyi ki de gitmişiz. Ben, Eşim, Babam ve Annem için uygulama yapıldı. Ben eşim BAbam çok iyiyiz. Babam baston ile geldi, bastonsuz gitti. Annem için ise zaten fazla umut olmadığı için kısmi bile olsa yeter diye düşünerek gitmiştik. Şuan bel ve dizleri hariç çok iyi. Zaten oralara işlem yapılmadı. Ama açıkçası Umduğumuzdan daha iyisi oldu.
    Forumda dikkatimi çeken bir konu oldu.
    Bana sormak istedikleriniz olursa 0533 467 92 30 arayabilirsiniz.

    Bir forum abonesi 4 dk sürdü demiş, galiba yanlış yazdı diye düşündüm. Çünkü bizler sabah 10:00 da girdik 14:00 de ancak çıkabildik. 4 Dakikada işlem mi olur Allah aşkına, güldürmeyin beni. Benim kollarım ve boynum bile 20 dakika sürdü.
    4 dakikalık işlemi galiba SUPERMAN yapmış

    Bu arada yaşımda ortaya çıktı. Bizim zamanımızın filmleri hey gidi günler hey
    İşlemler bittikden 10 gün sonra ilk aradılar sonra tekrar aradılar, durumumuzda sıkıntı olup olmadığı hakkında. İlgi ve alakaları için çok çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt Bozel -- 21 Kasım 2019; 15:47:41 >




  • İzmirdeki yere ben de gittim. Boyun sırt ve belimde şiddetli ağrılar vardı. Youtubedaki uygulama bana da yapıldı. 2. Seansa da gittim 3 gün sonra. Sırt ağrılarım hiç geçmedi. Boyun ve bel ağrılarım ilk etapta geçmişti ama 2 ay kadar sonra onlar da yeniden başladı. Şuan boyun ağrısından geceleri yatamayacak derecedeyim. Benim hatam mı başka birşey mi bilemiyorum artık. Mesafe uzak olduğu için bir daha da gidemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar;
    En son kasım ayında yazı paylaşmıştım, hatta oğlum gelecekti ve geçtiğimiz ay geldi. 5 Aralık da, Türkiye ye geldi ve bir kaç gün sonra randevu aldık. Oğlumda ki sorunlar benden daha fazlaymış ama bize belli etmemiş. İlk uygulamadan sonra, tek uygulama yeterli gelmez 4-5 uygulama gerekiyor denildi, 1 gün ara ile işlem yapıldı (fazla izni olmadığı için işlemler ardı ardına yapıldı), ilk seanslarda %30 sonuç alındı açıkçası, Yılmaz bey demişti işimiz zor ama herşey Allah dan diye. Tüm işlemler bittiğinde %50-60 iyi geldiğini ama ara ara ağrılar olduğunu söyledi oğlum. Biraz bekleyelim dedik ve o arada Yılmaz bey yapılmaması gerekenleri ve pasif yaşamdan uzak durması gerektiğini söylediği için, oğlum Yoga ve Egzersiz hareketleri hayatının rutinine eklemiş. Türkiye den gittik den sonra, Hemen hemen hergün egzersiz ve yoga yapmış, ( Yılmaz Bey kesinlikle Yoga öneriyor bu arada) dün oğlumla konuştuk, ağrıların devam ediyor mu dedim, hepsi geçti dedi. İlk başlarda olmuştu ama Yılmaz abinin dediklerini hiç kulaklarımdan çıkmadı. Ne yasak ise hepsine dikkat ettim ve egzersiz yaptım. Şuan çok iyiyim, horlamam bitti, ağrılarım bitti, nefes alışım değişti, artık yokuş çıkarken tıkanmıyorum dedi. Baştan boşuna geldiğimi düşünmüştüm ama günahını almışım adamın dedi. Boşuna dememişler oturarak başarıya ulaşan tek varlık Tavuk diye. Aslında herkesin vücuduna uyacak bir egzersiz ile uğraşması gerekiyor. Uzakdoğu da insanlar sürekli egzersiz yapıyor, yediklerine dikkat ediyor, kimsede sıkıntı yok. Ya bizler, ya tv karşısındayız, yada telefon ve türevi şeylerle zaman geçiriyoruz. Saatlerce yerimizden kalkmıyoruz, hareket yapmıyoruz, egzersiz zaten "o ne ki" bizim için, bizde robot değiliz ki, etten ve kemikten yapılmışız, vücudumuza bakmazsak sonu kötü. Sihirbaz da değiliz, birşey oldu mu sihir yapalım düzelelim. Araba bile alınca tüm çukurlara mı girip çıkarız yoksa düz satıhda mı gitmeye çalışırız. Yada, sürekli otoparkda çürüyene kadar mı bekletiriz, yada ara ara çalıştırıp, motorundan yürüyenine kadar uzun yıllar dayanmasını mı düşünürüz. Cevabınız ne? Aslına bakarsak, Bir arabaya yada eşyaya verdiğimiz değeri, vücudumuza vermiyoruz. Tüm yapılacak sakıncalı şeyleri yapıyoruz. Adam diyor işte, adamı bırak tüm uzmanlar söylüyor. Postürü bozacak hareketlerden uzak durun, bacak bacak üstüne atmayın, dengesiz şekilde sağda solda uzanmayın, uyumayın v.s. Bu kadar insan birşey biliyor ki konuşuyor. Ama biz türküz değil mi? bize birşey olmaz. Bu arada Yoga kurslarına başladım ve ileri ki seviyelerde eğitmen olmayı düşünüyorum. Planlarım arasında, İnsanlara destek olmak için il il gezip ücretsiz yoga hareketleri yaptırmak. Uzak doğuda ki insanlardan ne farkımız var. Sabahları bi 15 dakika egzersiz yapamayacakmıyız Allah aşkına. Umarım yapabilirim. Herkese büyük geçmiş olsun. Lütfen vücudunuzu sevin, uzmanlar bir yere kadar bizlere yardımcı olabilir, dikkat etmezsek eski hallerimize geri döneriz. İyi ki varsınız Yılmaz Bey. Yılmaz Bey ve Değerli eşi Filiz hanıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. ( Gülseher hn size de teşekkür ediyorum. Siz olmasanız nereden bulacaktık İzmiri, İzmirde Yılmaz Beyi) Sağlık konusunda emek veren tüm yetkililerden Allah Razı olsun. Hakları ödenmez.




  • ........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülseher Çelik -- 25 Kasım 2021; 13:50:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su izmirdeki yilmaz benek e gideli 7 ay oluyor
    Buraya gittikten sonra cekmedigim sikinti kalmadi. Her yerim agriyor. Sakin gitmeyin daha da kotu oldum.

    saskinlikla izliyoruz hala ayni kisiler yorum yaziyor. kendilerinin oldugunu dusunuyorum. ac sahte hesap milleti yonlendir. yaziklar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ficu F kullanıcısına yanıt

    ....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülseher Çelik -- 25 Kasım 2021; 13:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege222 kullanıcısına yanıt

    ......




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülseher Çelik -- 25 Kasım 2021; 13:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.