Şimdi Ara

Boyun ağrısı sorununu nasıl hallediyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet malum çoğumuzun boynu ağrıyor sürekli sağa sola kıtlatıyoruz.
    Bu ağrıları felan nasıl halledeceğiz ?

• Ben yere yatıyorum bazen sert zemin iyi geliyor boyna sırta birde internetten bel boyun fıtığı olanlara verilen egzersizlere bak onlarda iyi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• masa üzerinde çalışma. faklı yöntemler dene
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    nasıl farklı yöntemler reis biraz aç konuyu
  • sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    alıyorsun bir sandalye. normal o plastik sandalyelerden.

sonra kitabı sandalyenin oturduğumuz kısmında aç ve yerde oturarak çalış.

yerde oturdun diyelim.sırtını duvara ya da yastığa yasladın her neyse işte. ondan sonra kitabı aç sandalyenin oturduğumuz kısmında bırak kitabı sonra da sandalyeyi kendine doğru çek ve öyle çalış. anlatması karışık olabilir ama birazcık da anladıysan dene çok kolay ve böylece sırtın ya da boynun ağrımaz.

yani bunun mantığı hani yerde çalışırken normalde kitap, dizinin üstünde olur(dizinin üstünde olunca rahat yazamıyorsun yazıların kötü oluyor ya.) . işte bu yöntemle kitap sandalyenin üzerinde olacak ve daha kolay yazacaksın(sandalye masa görevi görecek,sabit tutacak kitabı bu yüzden düzgün yazarsın yazıları) , daha kolay işlem yapacaksın sıkıntı çıkmayacak. aynı zamanda da boynunun ağrıması geçer çünkü masada çalışırken sürekli yüzün aşağıya doğru baktığı için boynun ağrıyor ama bu yöntemle yüzün tam aşağıya doğru bakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 28 Eylül 2017; 8:48:48 >

• sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    ben masa üzerinde çalışınca felaket ağrıyordu boynum . ama şimdi kafam rahat boynum hiç ağrımıyor deneme yanılma yoluyla bu yöntemi buldum ve işe yarıyor. dediğim gibi uzun yazdığıma bakma gerçekten de çok basit .
  • Kanka sadece tek bir şey sorcam :D

Atleti pantolunun içine alıyomusun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baş Ağrısı Neden Olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Şeytan ayrıntıda gizlidir

• hocam ben bi ara ağrıdan çalışamıyordum. sürekli masa başında olmaktan diye düşünüp eğimli masa yaptırdım marangoza. bi de masanın üzerine koymak için eğimli laptop desteği aldım. sonra şunu fark ettim yanlış yatış pozisyonundanmış. sadece sağıma yatarak uyuyabiliyorum ve onu da yanlış yapıyomuşum. sırt üstü yattım bi süre hiçbi ağrı kalmadı artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.