Şimdi Ara

Boyum kısa uzaması için ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşındayım 1.65 boyundayım 5-6 cm uzatmak istiyorum.Lisede boyum sadece 4 cm uzamış bende bir anormallik olduğunu düşünüyorum.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

• uzamaz bitti artık kemiklerin sertleşip oturma zamanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep junior kalacaksın
  • Uzayacağın varsa uzarsın zaten takma kafana.

• Cerrahi müdahale veya ilaç tedavisi şansı var mı ?
  • up
  • Doktora git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zipla

• 3 cm falan uzar ama en fazla 70 olursun bır de bu ortopedık tabanlık al 2 cm fala daha uzun durursun, sacını da uzat

• amuda kalkıp moonwalk yaparak saatte 1 cm uzayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • protein ağırlıklı beslen?
  • Damenda kullanıcısına yanıt
    para para para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 19 Mayıs 2017; 12:20:50 >
  • forumda bi arkadas vardi boy uzatma ameliyati olmustu onunla konusabilirsin

• Ortada bu konuda çok yalan bilgi dönüyor.Tıpkı yarasaların eskiden bilim köşelerinde kör yazması gibi.

Eger hastalıgın yoksa,Benim tespitlerime göre yüzde 50 genetik yüzde 50 beslenme ve hareket.

Elimde 5 doğal denek vardı zamanında.Babalarının annelerinin boy ölçümlerini almıştım.Amcam var bu deneklerin içinde.Tahsin,Anıl,Kadircan ve ben.

Benim amcam aynı anne babadan olmasına rağmen babamdan bayağı uzundur.Çünkü amcamın kendine vakti varmış.Babamı gene ruslar gençken 5-6 yıla yakın zorunlu askerliğe almış 60-70lerde.Yemek yok,Tüm gün ağırlık altında.Rusların askerliği zordur hele geçmişte daha zordur bilen bilir her yıl yeni gelen birimlerin bir bölümü dayaktan öldürülür.Arkadaşının üstünden tank geçmiş devam etmişler.Köyleri boş kovanlarla bombalarlarmış.

kısaca amcam çok aktif iken babam hiç konuşmaz.Susar.Babannemden öğrendim babam askerden döndüğünde çok zayıfmış, kötü haldeymiş.22 yaşında falan dönmüş.Babam 1.70 ama vücudu çok iyi.Amcam 1.80 daha kas pek yok ama iri.Babam biraz gençken talihsiz ortamda yetişmiş.

Japonya sadece beslenme ve aktivitelerle 50 yılda boy ortalamasını 10 cm uzattı.Şimdi tahsine ve anıla dönelim.Tahsinin boyu hepimizden kısaydı çocukken.Babasının boyu 163 annesinin 160 tı.Tahsinler başka yere gitti.ve çocuk kendini baskete adadı 12 yaşında.Ne zaman tahsin napıyor diye sorsam herkes bir ağızdan basket oynuyor derdi.O kadar manyadaki çocuk.Görüşmeye gidince bile merhaba diyip oyuna devam ederdi.Doğum gününde bile çocuk tek basşına basket oynadı.18 Yasşındayken gördüm en son boyu 2 metre idi.1.65 babadan 1.60 anadan 2 metre çocuk.

Anıl 14 yaşında baskete başladı yazlık arkadaşımdı.Babasının boyu 1.69 annesi 1.60.Cocuk 1.65ti benden kısaydı.(14-13 yaşındayken.)Çocuk baskete başladı 3 arkadaşıyla tabi kışın görmüyorum.En son gördüğümde 1.85 e dayanmıştı.Bana tur bindirmiş diyordu kanka baskete başla uzatalım seni.

bunun basketle alakası yok.Çeşitli esneklik ,sıçrama

Sporlarıyla fitnessla bile olur.Kickbokslada olur.Vücut spor yaptığında iştahını arttırır be eğer düzgün besleniyorsan kaslarının ve kemiklerinin uzamaması ters düşer.Afrikaya bak herkes kısa neden ? Açlıktan.Aynı genetikdeki insanları amerikada bak en uzunlar zenciler neden ? Besleneniliyorlar ve her zenci basket oynuyor nerdeyse.Amerikada kısa zenci çok az var. şimdi gelelim kendi deneyime ben 18 yaşıma kadar pc oynadım, bide arada ders çalıştım.Ne bulduysam yedim.Spor 0 yaptım sevmedim.Boyum hiç uzamadı lisede benim.Hiç 169 başladım 4 sene sonra 1.69 la kambur gibi yuruyerek bitirdim.Sonra dedim yeter lan çok geç ama kickboks fitness a yazıldım.Sonra p90x aynı anda başladım.6 ayda boy oldu 175.Arkadaşlar bile dedi senin boyun mu uzamış oha.Olm sen eskiden zayıf küçükük bişeydin dediler bak 5 cm ile nasıl değişti.Sonra devam etcektim işlere girdim.Spor yok oldu.Universite ,işte çalışmak derken bıraktım her şeyi.

Şimdi kendime hergün küfrediyorum her gün.

Keşki 12-14 yaşlarımda biraz basket falan veya herhangi bir spor kassaymışım.Şuanda belki 180-185tim.Burda grnç insanlar varsa başlasınlar.Ama kendime fazla küfredemiyorum.Çünkü türkiyede okullarda spor,beslenme bilinci teşviki yok.Almanyada okul kadar büyüklükte yanında spor tesisleri oluyor liselerde beden eğitimi için.Bizde gene serbest bırak 100 100 ver sınıfta ders çalış bahçede gez

Yazdıklarıma inanmayan alıntılamasın. konu kirlenmesin.Çünkü yoruldum tartışmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volvolord -- 19 Mayıs 2017; 12:50:54 >

• Ergenliğe kaç yaşında girdin. Benim lise başında daha yeni yeni bıyıklarım çıkıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Ergenliğe kaç yaşında girdin. Benim lise başında daha yeni yeni bıyıklarım çıkıyordu

yaşım 22 bıyıklarım daha yeni çıkmaya başladı ama keçi sakal cene altında cıkıyor. Bır de boyum bu lıse sonrası uzadı, artık uzamam, keske ben de 3 cm uzasam 185 olsam ama napalım:D

• quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

quote:

Ergenliğe kaç yaşında girdin. Benim lise başında daha yeni yeni bıyıklarım çıkıyordu

yaşım 22 bıyıklarım daha yeni çıkmaya başladı ama keçi sakal cene altında cıkıyor. Bır de boyum bu lıse sonrası uzadı, artık uzamam, keske ben de 3 cm uzasam 185 olsam ama napalım:D

Hacı valla genelde bıyık çıkmaya başladığında ergenliğe girmiş oluyon yani yavaş yavaş büyümeye başlıyon. Benim yaşıtlar orta 2 de 3 te traş olmaya başlamışlardı ben lise 2 de anca bıyıkları makine ile alıyordum :d uzana hala devam ediyor bende

Hala tam olarak sakallar çıkmadı zaten makine yüzünden sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 19 Mayıs 2017; 21:26:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

quote:

Hacı valla genelde bıyık çıkmaya başladığında ergenliğe girmiş oluyon yani yavaş yavaş büyümeye başlıyon. Benim yaşıtlar orta 2 de 3 te traş olmaya başlamışlardı ben lise 2 de anca bıyıkları makine ile alıyordum :d uzana hala devam ediyor bende

Hala tam olarak sakallar çıkmadı zaten makine yüzünden sanırım

doğru hocam, yeni yeni aslında uzama bende devam edıyor mu cok bılmıyorum ama lisede 177 178 falandım şimdi 4 cm uzamışım 182 boyundayım, belki ama cok zor 2 3 cm uzarım. Keske uzasam ama samıyorum bu boyumla yetınmelıyım

• Hocam bende kendi yorumumu yapayım . Ben ergenliğe 7. sınıfta girdim .Boyum 7. sınıftayken 172'ydi . Ve her gün hala daha spor yapmama ve aktif yaşamama rağmen boyum hala daha 172 (Bu arada 18 yaşındayım ) .

Bende lise 2 'de çok kafama takıyordum niye böyleyim işte falan diye çünkü akranlarımın hepsi lise yıllarında minimum 10 cm uzadılar bense hala daha yerimde sayıyorum . Yemem de iyidir .Her zaman yemeğimi kendim yaparım ve sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum .Lise 2 , 3 ve 4'te hep barfikskle asılır , hatta ellerim nasır tutardı . Ben eczaneden aldığım bi maddeyi o nasırlara sürerdim ve yine o acıyla kıvrana kıvrana barfiks çekerdim ve zıplama sporları da yapardım fakat nafile hala daha boyum 172 .

Hiç bir şey yapmayım ta sadece genetiğinden dolayı uzun boylu olan arkadaşlarım var . Dünyanın ne kadar adaletsiz bir yer olduğunun böylece bir kez daha anladım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.