Şimdi Ara

BOYNUMDAKİ BEZE ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kulağımın önünde (fotoğrafta gösterdiğim) yerde bi şişlik fark ettim. Ardından eve geldiğimde aynı boyutlarda nohut büyüklüğü kadar, çenemin hizasında kulağımın altında bir beze olarak düşündüğüm kitle ortaya çıktı. Neredeyse tüm kış griptim 1 hafta aralıklarla. Sizce bu bi hastalık teşkil edermi, internette biraz araştırdım adını anmak istemediğim şeyler söylüyor ama o tür hastalıkların belirtileri yok bende . bana bir yol gösterirseniz sevinirim

• o denilen olay boyun civarında olur kulak civarında olması yağ bezesi veya büyük bir sivilce çıkacağına delalet ama 10 dk bir vaktiniz varsa gidin aile hekiminize veya uygun bulduğunuz bir doktara tahlil yaptırın sonuçta şunuda unutmayın ne kadar erken teşhis olursa o kadar iyidir her ihtimale karşı
  • Aynen dostum moralini bozmak istemem ama lenf bezeleri olabilir. En kısa zamanda doktora görünmelisin
  • Devlet hastanesine gittim oradan oraya 3 günümü yediler 6 ayda bir kontrol dediler.Özel hastaneye gittim sıra beklememek için 10 lira verdim 5 dakika muayene etti doktor gerisin geri yolladı.Kısacası sürünmek istemiyoran özele git ciddi bir şey olabilir de olmayabilir de
  • Sık enfeksiyon geçirdiysen lenf bezinde büyüme olabilir, çok önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ama mutlaka muayene ol. Geçmiş olsun
  • Hocam aynen bende de oldu 1 yıla yakın boyunda bir iki tane kasıkta 4 tane var annemde de çıkmıştı daha önce ve lenf bezleri doktor korkulacak bir şey yok demişti senin çok iyi anlıyorum şuanda o hissi korkuyu çok iyi bilirim doktora git kontrol ettir beze şişmesi olmalıdır büyük ihtimal bak en kötü olarak lenf kanseri dese bile daha yeni çıkmış ve erken teşhis ile çok kolay halledilir yaşayan biri olarak söylüyorum ki herşeyden önce kafan rahat olsun sakin ol doktora gidince göreceksin önemli br şey olmadığını.
  • İnşallah ciddi birşey değildir hocam. Haberdar et bizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.