Şimdi Ara

boyner yüzde 20 indirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
23
Favori
64.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla bence hiç öyle değil, Şikayetvara bakarsak hep aynı konuda sattıkları ürünü 10-15 gün geçtikten sonra stokta yok diye kafalarına göre iptal ediyorlar bu mesafeli satış sözleşmesine aykırı, muadil ürünle sorunu çözmeli müşteri kabul etmezse iptal hakkı var. Ben muadil ürün desteği istedim 4 gün oldu her gün bugün mutlaka çözüyoruz dediler görüşme kayıtları var ama çözmediler bugün yine aradım müşteriye bilgi verildi diye konu kapsatılmış 😃 ürünü başka yerden alıp aradaki farkı tazmin için tüketici hakem heyetine vereceğim ki bu da yasal hakkımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

İçinde ayakkabı olanı seçiyoruz ilk sırada çıkıyor zaten

• Geçen hafta kodları görüp İndirim20 kodunu ve 100 paracık uygalama sepette beraber kullandım sanıyordum fakat ne olduysa şimdi farkettim kartımdan indirim20 kodu olmadan çekilmiş para bence son aşamada çekilen tutara dikkat edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Siz bize lazımsınız (bilinçli tüketici) ..tebrik ediyorum

• liang kullanıcısına yanıt
    Önce hopiyi girin sonra kodu. Bu şekilde hopi+kod kullandım. 1029 TL ayakkabı 723 e geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Ayakkabı nerede ben göremiyorum hocam. Yoksa ben yanlış şeye mi bakıyorum boyner yüzde 20 indirim 

boyner yüzde 20 indirim

Edit: Şu ilk sıradaki zımbırtıymış da ayakkabı diyince çözemedim bir türlü boyner yüzde 20 indirim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 15 Aralık 2022; 17:46:39 >

• Çark aktif arkadaşlar iyi fırsat bence en azından piyasaya göre 1000 e 250 çıktı üstüne 100 tl hopi ile güzel kombo oluyor +50 de alabilirsiniz hopiden görmeyen varsa baksın

derim

• Kargo Bedava 100 TL üzerine* kazandınız!

Saat 23.00’a kadar boyner.com.tr ve uygulamada geçerli

CHJT6ZW2H ve FFBPXT8EM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 16 Aralık 2022; 22:19:49 >
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt
    Çark dediğiniz süprizi seç yazan mı

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Adamlar +50 ye uyanmış. Farklı kategoriden dene diyor boyner vermek istemiyor. Zaten fiyatlar tavan olmuş çark mark kurtarmaz.

• Levis sweatshirt, dockers tshirt ve wrangler bereyi 687tl ye aldım. İNDİRİM20 kodu, 100 hopi + uygulamadan gelen 50 hopi ile 360tl indirim oldu totalde. Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler

• 1 tane ayakkabı alcam indirim vs yok mu ya önceden hopi vs iyi kombolar oluyordu

• UçanZebra kullanıcısına yanıt

Şu konuya bunu yazman da efsane olmuş

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir svit ve tişört bunlar paylaşır mısın aynısı yapayım dedim en düşük 900

• Çark saat kaçta çıkıyor
    1000e 250 lazımdı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvimopan1 -- 17 Aralık 2022; 18:36:29 >
  • trapezounta_ kullanıcısına yanıt
    boyner yüzde 20 indirim

• Boyner sitesinde çark hala çıkıyor mu? Gizli sekmeden denedim gelen giden olmadı.

1000/250 kod olan varsa 1 adet lazım.

Hopi ye girince boyner için 100 paracık gelmiş yılbaşı oyunuyla birlikte ve İNDİRİM20 var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kriptoymus kullanıcısına yanıt

8WN3LEA9G

• Çocuğa bot alacağım ama %20 çalışmıyor. 994 tl ürün. En uygun kod hangisi acaba?

• Kod çalışmıyor, yada kafasına göre bazı günlerde açılıyor 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.