Şimdi Ara

Boyner İade İstemi ile İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay Capitol Boyner'den Adidas zx trainer modelini 135 liraya almıştım.Sonra tabanı rahat değildi ve değişime gönderdim.Sebep olarak ayağıma vurdu diye söyledim çünkü ayakkabının arka bölümü çok sert.Bu talebimi 21 Şubat'ta ilettim.Telefonla size dönüş yapılacak dendi ama hala cevap alamadım.Amacım parayı geri almak.Bildiğim kadarı ile belli bir süre cevap alınamayınca veya işlem yapılmayınca parayı direk veriyorlar diye duymuştum.Bu tür sorunlar yaşayanlar bir yol gösterirler sevinirim.Aklımda şikayetvar'da yazmak geldi ama şu "belli bir süre cevap alınamayınca veya işlem yapılmayınca parayı direk veriyorlar" olayı için kaç gün geçmesi gerekiyor?Ya da başka ne tür yollara başvurabilirim?

Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• up!
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• Firmaya gitmiştir ürün inceleme amacıyla 1 ay civarı bekleme süresi var. Sana en kısa yolu söyleyeyim Boyner Müşteri İlişkilerine mail at ve aldığın yerin ve durumun tüm ayrıntılarını yaz biraz sert bi mail gönder ilgilenilmiyor vs diye en kısa sürede ararlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.