Şimdi Ara

Boyner'de KELEBEK indirimi (%50)[bitti]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine ayin son gunleri ve yine boyner de kelebek indirimi...
    beta.boyner.com.tr adresinde %70 i bulan indirimler var.. farkli kategorilerde ve farkli oranlarda... tum kategorilerde yok ama daha onceden takip eden varsa bilirler bu son iki gun her an yeni indirimler tanimlanabiliyor. takipte kalmakta fayda var.. Kategoride "indirim oranina gore sirala" derseniz max indirimli urunleri daha rahat gorebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atropin -- 5 Haziran 2012; 20:55:52 >

• Mağazalarında da geçerli mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Mağazalarında da geçerli mi acaba?

ben magazalarda hic kullanmadim ama gecerli oldugunu biliyorum. tabii web ile ayni urunler ayni fiyat vs. gibi bi durum soz konusu degil. magazada olani web de web de olani magazada bulamayabilirsiniz. ama bi cok defalar duymustum bu kelebekte magazalarin talan edildigini... isterseniz bi arayin sorun gitmek istediginiz magazayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Mağazalarında da geçerli mi acaba?

evet geçerli.
  • Giden var mı güzel birseyler var mıymış?
  • vallah kardeş sana çok teşekkür ederim. "kelebek ürünlerinde ürün tedarik edilemediğinde sipariş iptal edilir ve karta para iadesi yapılır" diyor. benim pek ümidim yok kesin göndereceklerine ama,80liralık gömleği 17'ye 139liralık ceketi 30'a 55tl'lik tişörtü de 10liraya kapattım. eğer gelirse sana iyi bi dua edecem. sevabın büyük yazılacak wallaha ;) işin rast gelsin..
     Boyner'de KELEBEK indirimi (%50)[bitti]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 1 Haziran 2012; 19:42:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha onceki siparislerde teslimatla ilgili bir problem olmadi. urunler geldi. farkli bir durum olmadiktan sonra da indirimden dolayi tedarik edemiyoruz muhabbetine hikayeden iptal ediceklerini sanmam. gule gule kullanin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atropin

daha onceki siparislerde teslimatla ilgili bir problem olmadi. urunler geldi. farkli bir durum olmadiktan sonra da indirimden dolayi tedarik edemiyoruz muhabbetine hikayeden iptal ediceklerini sanmam. gule gule kullanin...

atropin Allah senden razı olsun.. ürünler bugün geldi, kayseripark boyner'e gittim, bana gelen ürünün(tişört) aynısı üzerinde 54tl yazıyor.
    haber verdiğin için inşallah sana da benim ettiğim kazanç kadar cebine para girer ;) tekrar tekrar teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: atropin

daha onceki siparislerde teslimatla ilgili bir problem olmadi. urunler geldi. farkli bir durum olmadiktan sonra da indirimden dolayi tedarik edemiyoruz muhabbetine hikayeden iptal ediceklerini sanmam. gule gule kullanin...

atropin Allah senden razı olsun.. ürünler bugün geldi, kayseripark boyner'e gittim, bana gelen ürünün(tişört) aynısı üzerinde 54tl yazıyor.
    haber verdiğin için inşallah sana da benim ettiğim kazanç kadar cebine para girer ;) tekrar tekrar teşekkür ederim..

hocam ne demek.. biraz yardimci olabildiysek ne mutlu.. iyi gunlerde kullan...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.