Şimdi Ara

Boyner 40a20 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
25
Favori
27.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır kış geliyorken şu şemsiyenin iş göreceğini düşünerek sipariş verdim. 25 tlye geldi :)

• nuvo ile boyner den ödeme yapabilen oldu mu? bende hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tefal tava bulmuştum .dahil değilmiş
  • mobilde hata veriyor bununda içine etti bazıları.
  • Öncelikle konuyu açan arkadaşa sonrasında asıl vurucu hamleyi söyleyen Mobilden kargo bedava diyen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim :D

4 Tane Boxer 29 Liraya Geldi kargo ücretsiz

Bu arada mobilden "Bilinmeyen bir Hata Oldu"

Hatası alan arkadaşlara da benim bir yardımım olsun Taksit seçeneklerini seçmeyin arkadaşlar Peşin seçeneğini seçince sorun çözülüyor sanırım belli bir meblanın üzerinde Taksit yapıyor o sınıra ulaşamayınca böyle bir durum söz konusu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 16 Ekim 2015; 11:09:59 >
  • Peşin yapıyorm ama yine bilinmeyen hata olustu diyor yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

Öncelikle konuyu açan arkadaşa sonrasında asıl vurucu hamleyi söyleyen Mobilden kargo bedava diyen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim :D

4 Tane Boxer 29 Liraya Geldi kargo ücretsiz

Bu arada mobilden "Bilinmeyen bir Hata Oldu"

Hatası alan arkadaşlara da benim bir yardımım olsun Taksit seçeneklerini seçmeyin arkadaşlar Peşin seçeneğini seçince sorun çözülüyor sanırım belli bir meblanın üzerinde Taksit yapıyor o sınıra ulaşamayınca böyle bir durum söz konusu oluyor.

hangi boxer bunlar ya
    ben mi bulamıyorum
  • bende lotto polar sweat den aldım. aynıları hepsiburada 32 lira ama kargo ile 36 küsür oluyor. başka alınacak hiç bir şey olmadığı için 6 liralık çek yerine koyup o şekil harcadım. bide 47 liraya jack jones in sweatı süperdi fakat bedenleri büyük. L kalmış tek o yüzden almadım bu polarında kalitesinden şüpeliyim gelince bakıp ona göre alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

20TL için şebek olmaya gerek yok, kendilerine başka şebek bulsunlar.

kardeş, burda ne işin var o zaman ??? 500 bin euroluk ferrariyi çek+puan+avantajix ile 300 bin euroya mı getirtmeye çalışıyorsun bu forumun amacı bu, 5-10 lira peşinde herkes

not= ferrari'nin avantajix iadesi olsa, clio verirlerdei iade olarak herhalde

Sıcak fırsat başka, resmini koyarak, kendini teşhir ederek, 20TL'ye tenezzül etmek başka.

yav ne kendi resmi, herkes internetten bulduğunu koyuyor, adam kahtalı mıçı fotosu koymuş , onu da mı biz yapalım senin yerine, az konuyu okuyun

Sen önce üslubunu düzelt, burası İstanbul Gaziosmanpaşa değil.

ne alakası var

• Eger fazladan ceki olan varsa alabilirim valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kot pantolon aldım, 60TL'di, 40TL'ye geldi. Mobilden sipariş verince kargo ücreti de çıkmıyor. Duyuranlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Kot pantolon aldım, 60TL'di, 40TL'ye geldi. Mobilden sipariş verince kargo ücreti de çıkmıyor. Duyuranlara teşekkürler

Üstad mobilden nası aldın.bilinmeyen bir hata oluştu uyarısı verio.yok mu çözümüü

• BEYLER ne alıyorsunuz allah aşkına..adam gibi birşey 60 tl den başlıyor..bişeyler önerin de bizde alam..
  • fazla fotosu olan varmı
  •  Boyner 40a20

Biz de başvurduk bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Kot pantolon aldım, 60TL'di, 40TL'ye geldi. Mobilden sipariş verince kargo ücreti de çıkmıyor. Duyuranlara teşekkürler

Üstad mobilden nası aldın.bilinmeyen bir hata oluştu uyarısı verio.yok mu çözümüü

Özel birşey yapmadım. Mobilden bakmak zor olacağı için ben masaüstü bilgisayarımı kullandım, pantalonu bedenini seçip sepete ekledim. Sonra Boyne uygulamasını play'den indirip kredi kartı numarasını girerek siparişi bitirdim. az önce mailde geldi, kargoya verildi diye.

• www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.boyner.com.tr/urun/adidas-3s-per-wallet-cuzdan-1626580-519084495-100000048-1700202.html

44 tllik bu cüzdan mobil uygulamayla bedava kargo oluyor 24 tl iyi bence

• Mobilde bilgileri doğru girdiğim halde sürekli kart bilgilerinizi kontrol edin uyarısı veriyor. Var mı çözümü?

• Siparişi iptal ettim karta ne zaman iade olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersyno kullanıcısına yanıt
    Tek slipe çevirince bende sorun çözüldü. Taksit yapmamayı deneyin isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.