Şimdi Ara

Böyle yapıyorum ama acaba doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim çok sık yaptığım bir şey var sevdiğim insanları yüceltip, kendimi kötülemeyi çok seviyorum. Yani karşıda ki insanı öyle mutlu görünce mutlu oluyorum. Sürekli övüyorum falan. Uzun vadeli herhangi bir faydasını henüz görebilmiş değilim. Aslında bundan memnundum ama son zamanlar da acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım. Acaba sevdiğim insanların dötünü kaldırarak hata mı yapıyorum. Bu tarz bi konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de senin gibiyim lan
  • +1
  • Up

• Sevdiğin insanları övmen güzel ama kendini kötüleme derim

• aşağılık kompleksi olabilir arastırmak lazım. arada bende öyle yapıyorum.
  • ezikler azıcık benim gibi insan olun ahahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendeki de tam tersi læn
  • Karsindaki kizsa biraz yap ama bi yere kadar kaldirma bi tarafini erkeklere yapiyosanda seni allaha havale ediyorum

• Abartmamak sartiyla ara sira gazi vereceksin tabi.1 se 5 dicen.pof pofluan yeri gelince

• Kendinize olan güvenle ilgili sanırım
  • Övülmeyi hakediyorsa öveceksin yoksa balon yapıp şişirmenin manası yok, etrafta tribe girmiş şekilde dolaşıyorlar sonra.
  • bende öyleydim sonra dedim nan nabıyom ben ? başladım ben bunları ezmeye paraları olmuyo fakir felan diyorum dolmuşta 10 krş eksik çıkıyor bağıra bağıra fakir bu açlıktan nefesi felan kokuyo konuşurken plastiği eritebiliyo felan diyorum yani diyodum sonra arkadaşlarım beni iplememeye başladı hatta konuda açmıştım geçen gün onun sebebide buymuş çözdüm durumu
  • Aşağılık kompleksi olabilir evet senin kadar kendini aşağılık gören insan görmedim diyenler olmuştu hep ilk okul öğretmenim yüzünden nasıl atlatırız bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

bende öyleydim sonra dedim nan nabıyom ben ? başladım ben bunları ezmeye paraları olmuyo fakir felan diyorum dolmuşta 10 krş eksik çıkıyor bağıra bağıra fakir bu açlıktan nefesi felan kokuyo konuşurken plastiği eritebiliyo felan diyorum yani diyodum sonra arkadaşlarım beni iplememeye başladı hatta konuda açmıştım geçen gün onun sebebide buymuş çözdüm durumu

Guldurdun :D

• Kendini övüp,başkalarını yermekten iyidir.Ayrıca bir bakıma mütavazilik gösterisi de sayılabilir bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.