Şimdi Ara

Böyle söz olur mu ? 'Ben sadece görevimi yaptım. Görevimizi yaptığımız için övünemeyiz.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle söz olur mu ? "Ben sadece görevimi yaptım. Görevimizi yaptığımız için övünemeyiz."
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt

Son dönem dediğin son çeyrek yüzyıl değil mi?

Zira rahmetli aramızdan ayrılalı 14 sene, aktif siyaseti bırakalı da neredeyse 20 yıl olacak...

Edit: Eklemeler ve düzeltmeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbadfox -- 6 Kasım 2020; 23:13:49 >
  • Japonlar bu lafı çok söyler. Ordan çarpmış herhal. :D

• Bigbadfox kullanıcısına yanıt

ecevitin siyaset hayatı 2001 de bitti, 98-2001 arasıda ülkeyi soktuğu durum siyasal islamı doğurdu bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 7 Kasım 2020; 0:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Bu mesaj silindi.

Yarası olan gocunur... Ben sana Aktrolsün dedim mi? Sadece basit bir soru sordum; Rahşan Affını örnek vermişsin, daha yeni çıkan affı ne yapacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Kıstasın Siyasetçi mi?

Çakıcısından, Psikopat Katiline kadar birçok kişi çıktı, yetmez mi?

Bak ben sana Aktroll demediğim halde, 2 seferdir "solun yobazı" olmakla suçluyorsun. Yani milleti yapmakla eleştirdiğin şeyi, kendin yapıyorsun. Yobazın dik âlâsısın da haberin yok. Nerede Hükümeti eleştiren bir konu, orada senin irinli cümlelerin. Bir de kalkmış "Beni Aktroll olmakla suçluyorlar" diyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 7 Kasım 2020; 1:15:21 >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

ecevit harici konularda, beni ülke gündeminde göremezsin yazmam. sadece ecevit eleştirisi yaparım. ecevit ve saz arkadaşları akp yi doğurmuştur

"Kıstasın Siyasetçi mi?

Çakıcısından, Psikopat Katiline kadar birçok kişi çıktı, yetmez mi? "

rahşan affında her türlü piskopat çıktı. rahşan affı olmasa akp de iktidar olamazdı

Tabi Canım yazmıyorsun, hatta Akp'yi de savunmuyorsun (savunabilirsin de bak, yadırgamıyorum)

Bunu da bir başkası yazmıştır ("Ülke niye mi battı" konusunda, hükümet aleyhine konuştuğumuz için yazdın)

Böyle söz olur mu ? "Ben sadece görevimi yaptım. Görevimizi yaptığımız için övünemeyiz."

Ha gerçek fikrin yani, dalga geçer gibi yazmadın... Sen orada bir bilgi mi paylaştın? Sen önce bir "Cahil" nedir onu öğren...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 7 Kasım 2020; 1:38:34 >

Sen bayağı kültürlüsün. Hatta şekilde de görüldüğü üzere, paçandan taşmış!

• Ecevit büyük adamdı.Zehirle bunattılar adamı.Türkiye tarihinde Atatürkten sonra dış siyasette taviz vermeyen tek siyasetçiydi.Zaten Amerikanın Eceviti neden zehirlediği malum kıbrıs harekatı,incirlik üssünün kapatılması,Amerikan elçisini kovması vb .Ayrıca Ecevit komunist falan değildi Sovyetlerede verdiği ayarlar mevcuttur.

Nur içinde yatsın.

• quote:

ecevitin siyaset hayatı 2001 de bitti, 98-2001 arasıda ülkeyi soktuğu durum siyasal islamı doğurdu bu kadar basit

Güzel kardeşim doğrudur o yıllarda zemin hazırlandı ama Eceviti zaten seçimden önce zehirlediler.Yani o yıllarda ülkenin başında güççük ortak vardı.Adam zaten zehirle cebelleşiyordu.

Chpnin hataları yok demiyorum çünkü çok var.Ecevitinde hataları elbette vardı ama yaptığı işlerin yanında bir hiç sayılır.

Kaynak yalan söylemez. Ne yazdıysam o. Ayrıca 2 sağ 1 sol partilerle kurulan koalisyon hükumetlerinin hatalarını tek bir siyasetçiye yüklemek doğru bir hareket değildir!

"1999’da kurulan DSP-MHP-ANAP koalisyonunda yeniden başbakanlık koltuğuna oturmuştur. 2000 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üniversite mezunu olmaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı'na aday olamamış, koalisyon partilerinin bu hükmü değiştirme teklifini ve kendisine cumhurbaşkanlığı teklifi getirmesini ise teşekkür ederek reddetmiştir. 2004 yılında yapılan 6. Olağan Kurultay ile aktif siyaseti bırakmıştır. 5 Kasım 2006 pazar günü dolaşım ve solunum yetmezliği sonucu vefat etmiştir."

::Kaynak::

https://tr.wikipedia.org/wiki/B%C3%BClent_Ecevit

Alttaki videoyu her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor :) o kovulanın yanındaki gözlüklü kadını iyi araştırın bakalım neler çıkacak :) fetö falan çıkmasında aman Böyle söz olur mu ? "Ben sadece görevimi yaptım. Görevimizi yaptığımız için övünemeyiz." 

• Bu paylaşımı yapan Mansur Yavaş mı :D Ankara metrosu ekranlarında çiftçiye dağıttığı tohumu bile millete aylarca gösterdi. Daha sayamadığım onlarca şey var ama sizin gibilerine ne desem boş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.