Şimdi Ara

böyle sanssızlıkmı war ya:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kadar sansız biri varmı ya dün g torchic ve g scytır(nasıl yazılıyor unuttum) kacırdım neden derseniz internette sorun cıktı ve sayfa bulunamıyor hatası verdi

• ŞANSA BAK AZ ÖNCE BENDE (4 LÜ MAP İN SOL ÜSTÜNDE) 5 DK DA ÖNCE M CELEBİ SONRADA D SABLEYE BULDUM
  • bendeki sanssızlık kimde var acaba sendeki sans bende olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: grk-brk

ŞANSA BAK AZ ÖNCE BENDE (4 LÜ MAP İN SOL ÜSTÜNDE) 5 DK DA ÖNCE M CELEBİ SONRADA D SABLEYE BULDUM

bir saattir orada geziyorum unownlardan başka poke cıkmadı ama dün orada shiny mew çıktı inanmayan lar için nick : kaka_dinho bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaka_dinho -- 25 Nisan 2007; 13:09:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

ben kadar sansız biri varmı ya dün g torchic ve g scytır(nasıl yazılıyor unuttum) kacırdım neden derseniz internette sorun cıktı ve sayfa bulunamıyor hatası verdi

Geçmi$ oLsun karde$im

• quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

quote:

ben kadar sansız biri varmı ya dün g torchic ve g scytır(nasıl yazılıyor unuttum) kacırdım neden derseniz internette sorun cıktı ve sayfa bulunamıyor hatası verdi

Geçmi$ oLsun karde$im

saol kardesim olsun sorun değil nasıl olsa bir oyun

• bunun için başLık açmayaLım Lütfen

çünkü insanLar geçmiş oLsun demek yerine bana şu çıktı bu çıktı demeye başLıyorLar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamm kardesler bi daha açmam
  • quote:

bende 65 k expli ghostly sableyeyi 115k yabcaktım+50bin-60bin kuruş kazancakyım internet gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: grmrpr13

bunun için başLık açmayaLım Lütfen

çünkü insanLar geçmiş oLsun demek yerine bana şu çıktı bu çıktı demeye başLıyorLar

Evet hakLısın herkes kendi ba$ına geLen kötü oLayLarı anLatmaya ba$Ladı Geçmi$ oLsun demek yerine
  • YA BEYLER NERDEN BULUYOSUNUZ ŞU EFSANELERİ.BANADA SÖYLEYİN.
  • Pokemon crater rehberini oku öqrenirsin
  • gymlerin hepsini yen sonra haritalarda gez tabi öyle az gezme baya bi gez illa cıkar bana günde 4-5 kere latios ve latias cıkıyo ama alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 25 Nisan 2007; 15:02:17 >
  • tam post kasma topic i
  • ya bisey dicem post kasınca ne oluyo mevkiimiz yükseliyo diye bizdemi yükseliyoruz yooo sadece mevkii yükseliyo yaw bu kadarda abartmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 25 Nisan 2007; 15:06:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.