Şimdi Ara

Böyle Para kazanma uygulaması varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizden bir isteğim ve sorum olucak ben para kazanıcamda şöyle bir android programı varmı
    Gerekçeler :
    1. kayıt olma olsun yani facebook gmail benzeri deil uygulama kayıt olarak giriş yapma
    2. kod girme olsun yani whaffa giriş yapınca hemen kod giriyoz para veriyor onun gibi kod yeri girme olsun
    istediklerim bunlar böyle bir uygulama varmı bildiğiniz ve güvendiğiniz yani kısaca whaffa giriş yaparken

facebook istemiyip kayıt olma özelliği olsun yeter şimdidden bekliyorum teşekkürler..

• Iosta vardi sanirim adi zoozz buydu neydi .Android markette bulamassin oyle uygulama .Amacin ney hesap acip para kasmakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım tapporo adlı uygulamayı marketten indir İSTER facebooktan ister normal kullanıcı adı girerek kayıt ol.daha sonra TAPAD626479 kodunu gir kazanmaya başla.bunu dene işine yararsa daha başka uygulamalr da var onlarıda söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: para kazanma

arkadaşım tapporo adlı uygulamayı marketten indir İSTER facebooktan ister normal kullanıcı adı girerek kayıt ol.daha sonra TAPAD626479 kodunu gir kazanmaya başla.bunu dene işine yararsa daha başka uygulamalr da var onlarıda söylerim

kardeşim çok teşekkürler o programı denedim ama başka uygulamalar var dedin yha başka varsa isimlerini sölermisin teşekkürler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendahayeniyimdesem -- 16 Mayıs 2015; 14:57:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animasyon işinde para var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.