bu gece saat 2:19 gece oynuyorduk ice gibi map adini hatirlamiyom admin bana yok yere ban atti hem o kadarda frag yapmadim !!
neden bu kadar lamer bu adminler cok iyi oynuyordum india mapindada sonradan gelmeme ragmen admini gectim onda kesin !!ü
böyle serefsiz serverin adminlerini hayatindan banlican
ya bu tur serverlarda oynamıcaksın bu kadar basıt adamı vurunca banlanıcaksam cıkayım karsısına benı vursun adamların mantıgı bu ben admınım benı vuran walldır bana hs atan aımdır bu kadar basıt yanı o yuzden profesyonel oyuncuların oldugu serverlarda takılıcaksın bı de clanın olması lazım bu onemlı bı konu
bi de By clan serverı var.girmemenizi tavsiye ederim.admin kendine yediremiyo vurulmayı.sağlam oynayanları banlıyo.serverda eziqler kalıyo.onlar arasında frag birincisi olup egolarını tatmin ediyo.hele d2 fln oynanınca aman aman.ses kasıosn adam sana diyo ki ''nası anlıyosun ordan geldiini'' ben ''ses kasma die bişi var '' diyorum.der demez "You have been banned from this server" yazısı beliriyo.
sallayin bunları daha öncede 4 kere hs yaptım arka arkaya şansa direk ban izlesene ne hemen banlıyon
yenianet.net en iisi
geçmiş olsun arkadas bole salak adamlar cok onun için sxe li serverlarda oyna ben ole yapıyorum kımsede yok hıle acmıs yok wall vs vs demiyo rahat rahat oynuyosun mesela bugn sxesiz bi servera girdim admını iki defa bıcakladım 4 defa hs aldım arka arkaya admın dedi cok ballısın faln dedi geyik muhbbet ne dondu oyun cıkarken de gorusurz dedi bana inş bole adamlara denk gelirsin iki defa vurulunca ban atan salaklar oyundan sogutuyolar insanı
:D o cocuklara da hak vermek lazım sen kalk 1 ay yeme ıcme 10 ytl bırıktır çitos parasından sonra gelsinler sana hs atsınlar :D ben de olsam bende banlarım :D zuhuahua
:D o cocuklara da hak vermek lazım sen kalk 1 ay yeme ıcme 10 ytl bırıktır çitos parasından sonra gelsinler sana hs atsınlar :D ben de olsam bende banlarım :D zuhuahua
ne demek hak vermek vermek lazım ya
kalıtelı serverlerde ve sxe lı serverlerde takılcaksın bende ard arda cok kısı aldım adamlar wall dedı admın sxe var dedı wall degıl dedı falan fılan banlıyorsan baska servere geç.
abi bunlar ztn ezik maç yaptık alayı wall yenilmeyi hazmedemiyen bi clan bizim server a gelin rahat edersiniz hilesizlik garantisi veriom sxesiz hemde
İp : 91.102.162.158
quote:
Orjinalden alıntı: _ultrAslan__izmir
sxesiz hemde
biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
quote:
Orjinalden alıntı: CyLess
ne demek hak vermek vermek lazım ya
kalıtelı serverlerde ve sxe lı serverlerde takılcaksın bende ard arda cok kısı aldım adamlar wall dedı admın sxe var dedı wall degıl dedı falan fılan banlıyorsan baska servere geç.
gırgır geçiodum ya yanlış anladın sen beni :D çocuk diorm bak çocuk :D çocuk gitmiş 1 ay gofret yememiş adminlik almış banlamanın tadını çıkarsın yani onu geç bi de hs atıyolar çocuga utanmadan :D anlatabildim mi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme