Şimdi Ara

Böyle katillere Sempati duyuyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FirstLight

quote:

Orijinalden alıntı: Armin_Meiwes

beni görseniz,hiç bir fikriniz olmak nasıl şeyler düşündüğüm hakkında :) İnanılmaz derecede numara,taklit yaparım,insanların duygularını hareketleri gördüğüm gibi taklit ederim..insanları izlemek hoşuma gidiyor.Kendimi birileriyle günlük bir konuşma bile yaparken başkalarının el ve kol hareketlerini,gülüş tarzlarını ve kelimelerini kullandığımı farkedip afallıyorum :(

Şöyle bir cümle vardı çok hoşuma giden :)

"The scariest thing about them is that they seem so normal"
    Çoğu insan bana sempatiksin der,nasıl diyorlar anlamıyorum :)

taklit ederim derken, bunu dalga geçmek amaçlı mı yoksa ikiniz de fark etmeden ciddi bir şekilde mi yapıyorsun?

dalga geçmek değil,kendi hareketlerimmiş gibi davranıyorum,rol yapıyorum aslında,oynuyorum

• mesajım bulunsun ızleyecegım
  • dikkat et jigsaw engeline takılma şahsen bende onu çok seviyorum adalet için kesip biçiyor adam.
  • psikoloğa gitmek isterdim ancak insanlara nasıl biri olduğumu anlatırsam eğer bir daha dışarı çıkamayacağımı,kapalı bir yerde insanların güvenliği için tutulacağımı biliyorum,ve bundan korkuyorum.
  • Geleceğin seri katili
  • bende böyle insanları görünce hitler keşke ölmese sonsuza kadar yaşasaydı diye düşünüyorum.bende de mi bi acaiplik var acaba.
  • Sana güveniyoruz panpa,kendini geliştirmeye başla şimdiden cinayet taktikleri konusunda
    bi 5-6yıl sonra ufaktan cinayetlere başlarsın ve unutulmaz seri katillerden biri haline gelebilrisin.
    Türklerden de seri katil çıkabileceğini tüm dünyaya göstermeni umuyorum
    ve bunu başarabileceğin konusunda güvenim tam sana
    tek korkum ilk cinayetten sonra tırsıp vazgeçmen.zira biz türklerin en büyük eksiği cinayet işlemek değil-seri olamamak.bu sebeple seri katiller çıkmıyor bizde.
    ama sosyopat olduğunu söylemen bu konuda da umut verdi bana

hadi şimdi git ve göster kendini,you can do this!
  • Bu arada Grimm Love ı da izleyebilirsiniz,Armin Meiwes in hikayesini anlatan bir film,belgesel değil. :)
  • Bağladım buraya göz kulak olun adminler alıp götürmesin.
  • rizörvıd
  • adamın kendi çekimi videoyu pmden göçnderecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatersbehatin

adamın kendi çekimi videoyu pmden göçnderecek var mı

çok fazla aradım ama bulamadım,forumlarda da sordum ama yok :) polislerin elinde zaten şu an video,kimse sızdırmamış sanırım adamın kendi çektiği filmi,görmeyi çok isterdim :)

Ancak birkaç resim var, google da görsellderde aratabilirsiniz ;

"Armin Meiwes Body" diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscanozturk -- 8 Mart 2012; 23:43:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.