Şimdi Ara

böyle hatunu yakından görmediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Türkiyeden bazı üniversiteler uzaktan eğitim veriyor.(sakarya, gazi vs.)

bunlar hakkında araştırma yapan ve ya bu şekilde okuyan var mı?

konuya talep olmadığından en talep edilen şeyle değiştirdim başlığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 2 Mayıs 2007; 15:37:34 >

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • bilen yok mu yaa hu...

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • İNTERNETTEN ARASANA BURDA KİMSE CEVAP VERMEZ BOŞUNA UĞRAŞMA
  • arkadaşım
    araştırıyorum zaten, sadece okumak basit mi
    derslere hazırlanmak vs. için bilgi almak için buraya yazıyorum.

• benim kuzen ve bir akrabanın çocuğu böyle okuyor ama kuzenimi en son 2-3 yıl önce gördüm :) o kadar yakınız yani :) sadece sınavlara gidiyor,hem de çalışıyor.

iyi de imzamda ve vardı ki :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süper Bir Kız
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.