Şimdi Ara

böyle bir yöntem kullanan va mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaybedince 2 katını yada 2 katına yakın oynuyoruz. tablo oluşturdum excelde, illa 2 katınada gerek yok, orana göre değişiyor, yine karda oluyorum.

basketbolda ,3 maçın sistemsiz getirisi yani oranı, 4,92 katı.

basketbolda 5te 6da bir tuttursam kesin oynarım. basketboldan anlamıyorum, bir müddet deneme yapmam lazım. risklerini de göze almak lazım tabi

• martingel diyosun. ben battım 2 kez bu sistemden. kasa için en az bin liran yoksa hiç girme.

oranı 4.7 olan bir kuponun turma ihtimali %10 desek . tutmamam ihtimali %90. 10 kuponun arka arkaya tutmama ihtimali.0.9 üzeri 10 yapar. ordan düşün imkansız mı değil mi. pekala imkanlı
  • 3 maç birader, nba yada herneyse. nba biraz garip, tutturmak zor.

2 katına da gitmeden deneme yapacam.başka türlü , her şekilde iddaa kasası kazanır bence
  • borçlar var, yoksa 2bin lira rahat ayırabilrim, daha fazla bile ayırabilrim ama braz borçları azaltmam lazım
  • dostum Tuttur .com denen sitede resul bulut adlı bir kişi var martingale sistemine gayet uygun biri yani bugün bir kuponu tuttu diğer kuponlarıda beklemede tek maç kaldı onlarda diğerleri tuttu adam 1 gün kazanmasa 2 gün kazanmasa 3.gün kesin kazandırıyor gibi birşey oyna bak onun kuponlarına en az 400-500 kişi oynuyor
  • sağol birader resulu iyi takip ediyorum zaten:)

yalnız sorun şurda, ortalama 3-4 kupon yapıyor. mesele hangisinin tutacağında:) biraz çekiniyorum, çünkü tutturduğu kuponu tutturmam lazım:)

bide sistm değil, direk sonuç vermeli benim yöntemim. yani direk 4,92 katını almam lazım.
  • örneğin, dün bi siteden en çok oynanan nba maçlarına baktım. en fazla oynananları,

mesela 866 kodlu maç, üst tercih eden %58 kişi gibi...

nba puan durumuna, iç dış saha durumlarına da baktım, en yüksek tercih yapılan 3 maçı seçtim, kaydettim, kupon tuttu:) bu sitedeki oranlara göre 10 gün boyunca deneme yapacam, her gün 3 maç seçip oynayacam. bakalım kaçı tutacak.

yada olmassa yine bir sitede haftada 7 kupondan 2-3 kupon civarı tutturan birini takibe aldım. her gün nba maçlarına 1 kupon yapmış. son 10 günde sanırım tutan 3 kuponu var.

bu performansını devam ettirirse tam bana göre :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.