Şimdi Ara

Böyle Bir Yazı Bir Daha Dünyaya Gelmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ߀n HanGİ Ç;c€Ğİm SöL€ S€vGİliM??adini İFAD€ €tM€Ye C€kiNdİĞİn LAl€n MİYİm YokSa Baharİ MÜJd€l€y€N G €liNciĞinMİyiM???? Gul KaDaR KIrMızımı R€nGİm R€ngiM yoKsa Z€mh€rinDE AçaN AdsıZ m€N€ks€nMiyİm??? Paha BİçiLemezOrkiD€nMi Yoksa AyaĞınIn AltInda €zm€Y€ D€vAm EtTiĞin KıRÇiçeĞin mİyim?? Dur!! Fazla dÜşüNme sevGiliM Ben SöyleyeYim !! Papatya b€niM İsmiM AnlattıĞım Dili ÇözM€y€ Y€t€rmi Fikrin???**!!!!!!

Facebook`da birisi yazmış.Okumaya çalıştım ama çok zor.Anlayabilen birisi tercüme edebilir mi Türkçemizi mahvettiçke mahvettiler.En son hal işte bu.Bide ana dilimiz Türkçe olmasa tam olacak

• ßen Hangi ÇiceĞİm SöyLe SevGİliM??adini İFADe etMeYe CekiNdİğİn LAlen MİYİm YokSa Baharİ MÜJdeleyeN G elinciğinmiyim???? Gül KaDaR KIrMızımı RenGİm RengiM yoKsa ZemherinDE AçaN AdsıZ meNeksenMiyİm??? Paha BİçiLemezorkidenmi Yoksa AyaĞınIn AltInda ezmeYe DevAm EtTiĞin KıRÇiçeĞin mİyim?? Dur!! Fazla dÜşüNme sevGiliM Ben SöyleyeYim !! Papatya beniM İsmie Anlattığım Dili ÇözMeye Yetermi Fikrin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

ßen Hangi ÇiceĞİm SöyLe SevGİliM??adini İFADe etMeYe CekiNdİğİn LAlen MİYİm YokSa Baharİ MÜJdeleyeN G elinciğinmiyim???? Gül KaDaR KIrMızımı RenGİm RengiM yoKsa ZemherinDE AçaN AdsıZ meNeksenMiyİm??? Paha BİçiLemezorkidenmi Yoksa AyaĞınIn AltInda ezmeYe DevAm EtTiĞin KıRÇiçeĞin mİyim?? Dur!! Fazla dÜşüNme sevGiliM Ben SöyleyeYim !! Papatya beniM İsmie Anlattığım Dili ÇözMeye Yetermi Fikrin

Metin otomatik olarak emocadan türkçeye çevrilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz

quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

ßen Hangi ÇiceĞİm SöyLe SevGİliM??adini İFADe etMeYe CekiNdİğİn LAlen MİYİm YokSa Baharİ MÜJdeleyeN G elinciğinmiyim???? Gül KaDaR KIrMızımı RenGİm RengiM yoKsa ZemherinDE AçaN AdsıZ meNeksenMiyİm??? Paha BİçiLemezorkidenmi Yoksa AyaĞınIn AltInda ezmeYe DevAm EtTiĞin KıRÇiçeĞin mİyim?? Dur!! Fazla dÜşüNme sevGiliM Ben SöyleyeYim !! Papatya beniM İsmie Anlattığım Dili ÇözMeye Yetermi Fikrin

Metin otomatik olarak emocadan türkçeye çevrilmiştir.

Bu çeviriler bir bilgisayar tarafından yapılır. Hata ve yanlışlar olabilir. Lütfen önemli çevirilerinizi bir Emocan'a yaptırınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultimir

߀n HanGİ Ç;c€Ğİm SöL€ S€vGİliM??adini İFAD€ €tM€Ye C€kiNdİĞİn LAl€n MİYİm YokSa Baharİ MÜJd€l€y€N G €liNciĞinMİyiM???? Gul KaDaR KIrMızımı R€nGİm R€ngiM yoKsa Z€mh€rinDE AçaN AdsıZ m€N€ks€nMiyİm??? Paha BİçiLemezOrkiD€nMi Yoksa AyaĞınIn AltInda €zm€Y€ D€vAm EtTiĞin KıRÇiçeĞin mİyim?? Dur!! Fazla dÜşüNme sevGiliM Ben SöyleyeYim !! Papatya b€niM İsmiM AnlattıĞım Dili ÇözM€y€ Y€t€rmi Fikrin???**!!!!!!

Facebook`da birisi yazmış.Okumaya çalıştım ama çok zor.Anlayabilen birisi tercüme edebilir mi Türkçemizi mahvettiçke mahvettiler.En son hal işte bu.Bide ana dilimiz Türkçe olmasa tam olacak

tamam haklısın ama abartmamalısın okuyamı yeni öğrenmiş bir cocuk okuyabilir bence... okumak hiçde zor değil fakat mahvetme konusunda haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.