Bildirim
Böyle Bir Klavye Var mı Piyasada!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bekle hemen yardımcı olayım ama biraz pahalı 80 dolar kadar -
Tıpatıpı varmıdır bilmiyorum ama sana Logitech G15 i şiddetle öneririm.
-
G15 çok fonksiyonlu :) -
quote:
Orjinalden alıntı: kenex
Tıpatıpı varmıdır bilmiyorumama sana Logitech G15 i şiddetle öneririm.
kardeşim bu hem pahalı hem de enter küçük galiba -
logitech ilumunated klavye.. tavsiye ederim, kullaniyorum cok memnunum. -
Sıcak fırsatlara bi göz at..Creative nin bir modeli kısa süreliğine hb de 29ytl di en son(aydınlatmalı tuş takımlı klavye) -
quote:
Orjinalden alıntı: firtikk
Sıcak fırsatlara bi göz at..Creative nin bir modeli kısa süreliğine hb de 29ytl di en son(aydınlatmalı tuş takımlı klavye)
bencede tam aradığın klavye
edit: ama enter küçük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoGo -- 22 Aralık 2008; 1:22:53 > -
ben bişey sorucam gerci arkadas g15'i tarif etmiş
G15 kullananlar ya da bileniniz vardir ?
acaba G15'te tuşlardaki ışıklari kapatma imkanımız var mi ? yoksa sürekli yanıyorlar mi ?
ayrica bende mx3200 logitech var, ışıklı degil ama tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
ben bişey sorucam gerci arkadas g15'i tarif etmiş
G15 kullananlar ya da bileniniz vardir ?
acaba G15'te tuşlardaki ışıklari kapatma imkanımız var mi ? yoksa sürekli yanıyorlar mi ?
ayrica bende mx3200 logitech var, ışıklı degil ama tavsiye ederim.
evet bir arkadaşta vardı ışık hem yarı yarıya hemde tam yanıyor ve kapatıp açılıyordu -
hmm iyiymiş ozaman aklima takildi çünkü geceleri film filan izlerken ışıklar yanıyorsa kötü ama kapatma imkanın varsa süper. -
http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=13760&srt=4&brnd=FRISBY
Kullanmadığım için sesi konusunda birşey diyemeyeceğim ancak şu an Labtec mark alttan turuncu aydınlatmalı bir klavye kullanıyorum ve memnun değilim kesinlikle düşünme derim, internette bakındım ama göremedim resmini tesadüfen denk gelip almıştım Vatan bilgisayardan. Memnun olmamamın sebebi tuşlarının sesli olması ile beraber normalde çevresi boş olması gereken yön tuşlarının çevresinde de tuşlar olması. Güzel olan yanı ise ışıklı olması (kaldı ki sadece tuşların arasından geçiyor ışık, tuşlar kırmızı harflerle yazılı, etkisi olmuyor alttaki aydınlatmanın. Kısacası uzak durun bahsettiğim modele rastlarsanız :).
-
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
quote:
Orjinalden alıntı: kenex
Tıpatıpı varmıdır bilmiyorumama sana Logitech G15 i şiddetle öneririm.
kardeşim bu hem pahalı hem de enter küçük galiba
enter büyük hepsi değil tabi, benim aldığımda kutusundaki resim bile küçüktü ama kendisi büyük
-
microsofta mail attım hemen üreticek -
Microsoft Reclusa Gaming Keyboard
Belki istediğin gibi bir klavye değil fiyatıda 90-100 lira civarı. Ben bunu kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en
iyi klavye. Tuşları çok rahat geliyor, alttan ışığı var geceleri çok rahat ediyorum. Tuşların sesi desen gayet
yumuşak ve az çıkıyor. Klavyeye bir kere alışınca başka klavyeler vız geliyor. Tavsiye ederim
Edit: Özellikleri sıralıyayım.
- Giriş altın kaplama USB. Altın olması daha iyi iletimin olmasına yarıyor sanırım.
- Tuşların altı ışıklı. Tuşların üzerindeki harfler hafif saydam. Yani ışık altından harflerde parlıyor.
- Ellerini koyduğun kısım çok rahat.
- Macroları çok kullanışlı.
- Ses açıp kapama özelliği vs..
- Görünüşü biraz kaba olabilir ama benim birtanem
Reklam gibi oldu biraz ama idare ediver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 22 Aralık 2008; 1:43:30 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: BrightDaggers
Belki istediğin gibi bir klavye değil fiyatıda 90-100 lira civarı. Ben bunu kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en iyi klavye. Tuşları çok rahat geliyor, alttan ışığı var geceleri çok rahat ediyorum. Tuşların sesi desen gayet yumuşak ve az çıkıyor. Klavyeye bir kere alışınca başka klavyeler vız geliyor. Tavsiye ederim
ben kullanamam bu klavyeyi. fifa oynarken filan gol kaçırdığım zaman hıncımı genelde klavyeden çıkarırım
-
frisby nasıl acaba ya hepsi buradada tuşlar çok sesli felan filan diyenler var
bazıları da sessiz demiş ama hangisine inanacağız bunların
http://www.hepsiburada.com/frisby-k5390el-slim-neon-isikli-usb-klavye-/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd22249
klavye için 100 ytl yi gözden çıkarmıştım ama bu 30 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 22 Aralık 2008; 1:57:24 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: BrightDaggers
Dostum valla çay tepsisine benziyor bu -
quote:
http://www.hepsiburada.com/frisby-k5390el-slim-neon-isikli-usb-klavye-/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd22249
ben bu klavyeyi kulladım gayet güzel seside az cıkarıyor,tavsite ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 22 Aralık 2008; 11:27:56 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: OK_Comsis
quote:
Sayın vaynett,
Ürünümüzü görmek ve yerinde test etmek ister misiniz? Eğer bulunduğunuz mevkiyi verebilirseniz sizi en yakın bayimize yönlendirebilirim. Ya da merkezimize gelip bizzat test edebilirsiniz.
teşekkürler...
Kalavyenin güzel olduğuna inanıyorum artık...bilmiyorum gaza mı geldim ne bir tane sipariş ettim
Benzer içerikler
- whatsapp'ta iki gri tik ne demek
- sansar salvo ne kanseri
- tarihi geçmiş lens suyu kullanılır mı
- prozac satın al
- geriye dönük rapor nereden alınır
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- black friday 2025
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X