ARKADAŞLAR ANKARADA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM, VE ARTIK MADDİYAT ZORLADIĞI İÇİN BİR İŞ BULUP ÇALIŞMAM GEREKİYOR. KAÇ ZAMANDIR BAKIYORUM AMA BANA UYGUN BİR İŞ BULAMADIM.UYGUNDAN KASTIM İŞ SEÇMEM DEĞİL, ANCAK SIKINTIM ŞU;HAFTA İÇİ PAZARTESİDEN PERŞEMBEYE KADAR HEM AKŞAM HEM SABAH DERSİM OLDUĞUNDAN PART TİME BİR İŞTE ÇALIŞAMIYORUM.AMA CUMA CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİM BOŞ.ONLARI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM.BÖYLE HAFTASONU ÇALIŞABİLECEĞİM BİR YER BİLEN VAR MI ARANIZDA HEMEN BAŞVURAYIM... HADİ DONANIMHABERCİLER BİR EL ATIN BENİM MESELEYE. ANKARA DUY SESİMİ
duyar duyar bekle...
ajanslara bi görün, belki uygun iş çıkar sana,
hani şu marketlerde, iş yerleridne tanıtım yapan gençler olur, onlarında çoğunlu ajanslara gelen teklif uzerine orda çalışır. ben uni deyken gitmiş bi kaç işe oyle, kazandığında fena olmuyor. fizik düzgünse bakarsın reklam filmlerinde oynarsın :)
Mcdonalds burger king vs gibi yerler olabilirmi bir araştır.
Restoranlar, lokantalar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kalabalik olurlar ve bu günler icin genellikle ek iscileri vardir. Sadece bu üc gün icin Garson, Komi, Salataci, Bulasikci vs. ihtiyaclari olur. Sana uygunsa, bir sorustur bakalim.