Şimdi Ara

Böyle bir EP-630 kutusu var mı? ORİCINILmış =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silphatos

HB'dan aynısı geldi.

Alıntıları Göster
    Orjinal kutu.Zaten Vatanda sahte mal satacak bir firma değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwatchersking

Orjinal kutu.Zaten Vatanda sahte mal satacak bir firma değildir.

Alıntıları Göster
    ben abd'den almıştım. kutu aynı. sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet

ben abd'den almıştım. kutu aynı. sorun yok.

Alıntıları Göster
    orjinal bu modeli ben buna mavi bilgisayarda görmüştüm 44 ytl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffburnstein

orjinal bu modeli ben buna mavi bilgisayarda görmüştüm 44 ytl ye

Alıntıları Göster
    Biz 35'e almıştık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Biz 35'e almıştık...

Alıntıları Göster
    doğubankta orjinal ep 630 satıyorlar mı arkadaşalar varsa ne kadar lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan_funfighter

doğubankta orjinal ep 630 satıyorlar mı arkadaşalar varsa ne kadar lütfen yardım

Alıntıları Göster
    Kardeşim doğubankın alt katında philips kulkalık satan yerler var.. tüm modellerini satıyor..
    oralara bir sor istersen...
  • quote:

Kardeşim doğubankın alt katında philips kulkalık satan yerler var.. tüm modellerini satıyor..
    oralara bir sor istersen...

Alıntıları Göster
    Dikkat çekmek için büyük font kullandım ama konu da önemli arkadaşlar gittigidiyor ve diğer arttırma sitelerinde satılan markalı kulaklıklar sahte Çinle baya bir haşır neşirin özellikle Mp4 ve tüketici elektroniği cihazları konusunda arkadaşımdan cx-300 istedim uygun olur diye orjinal 55 usd sahte si 15 usd dedi Creatve Ep-630 da sahtesi en çok olan modelmiş söylediğine göre benden söylemesi Doğubanktakiler muhtemelen öyedir.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz29ist

Dikkat çekmek için büyük font kullandım ama konu da önemli arkadaşlar gittigidiyor ve diğer arttırma sitelerinde satılan markalı kulaklıklar sahte Çinle baya bir haşır neşirin özellikle Mp4 ve tüketici elektroniği cihazları konusunda arkadaşımdan cx-300 istedim uygun olur diye orjinal 55 usd sahte si 15 usd dedi Creatve Ep-630 da sahtesi en çok olan modelmiş söylediğine göre benden söylemesi Doğubanktakiler muhtemelen öyedir.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bu kadar büyük yazmana gerek yok... sayfanın görünümü çok bozuluyor.. okuyan okur, sen merak etme... (kalın yaz yeter)

• quote:

Arkadaşım bu kadar büyük yazmana gerek yok... sayfanın görünümü çok bozuluyor.. okuyan okur, sen merak etme... (kalın yaz yeter)

Alıntıları Göster
    Bu mu acaba Fake'i, gayet orj duruyor ama arkadaki karton gri sizin resimlerdeki ise şeffaf. İlla bir nokta bulacaz, gitcem garantili alacam insan gibi de merak ettim :).

Böyle bir EP-630 kutusu var mı? ORİCINILmış =)

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Bu mu acaba Fake'i, gayet orj duruyor ama arkadaki karton gri sizin resimlerdeki ise şeffaf. İlla bir nokta bulacaz, gitcem garantili alacam insan gibi de merak ettim :).

Böyle bir EP-630 kutusu var mı? ORİCINILmış =)

Alıntıları Göster
    orjinale benziyor ama insanın aklına kurt düşüyor her seferinde... içi gri olanlar için sende creative forumunda soruştur istersen...

• quote:

orjinale benziyor ama insanın aklına kurt düşüyor her seferinde... içi gri olanlar için sende creative forumunda soruştur istersen...

Alıntıları Göster
    Gerek yok ya bildiğim yerden içim rahat alırım daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Gerek yok ya bildiğim yerden içim rahat alırım daha iyi :)

Alıntıları Göster
    bende dün beyazını aldım vatan dan 40 ytl ye 12 taksitle. içindeki kutu benım ki şeffaf.ancak dış kutu aynı..resmini de ekliyoırum hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

bende dün beyazını aldım vatan dan 40 ytl ye 12 taksitle. içindeki kutu benım ki şeffaf.ancak dış kutu aynı..resmini de ekliyoırum hemen.

Alıntıları Göster
    oooo sony ile acayip durmuş.... sen işini bilyorsun....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

• quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    en uygun olduğu müzik tipidir diyebilirim....
  • quote:

en uygun olduğu müzik tipidir diyebilirim....

Alıntıları Göster

Arkadşlar peki bu orjinal mi? gittigidiyorda buldum almayı düşünüyorum. Satıcı yurtdışından geldiğini söyledi ama kaçak mı geldi arap ülkelerinden mi geldi belli değil satıcı o konu hakkında herhangi birşey söylemedi. yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 17 Ekim 2007; 19:10:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Arkadşlar peki bu orjinal mi? gittigidiyorda buldum almayı düşünüyorum. Satıcı yurtdışından geldiğini söyledi ama kaçak mı geldi arap ülkelerinden mi geldi belli değil satıcı o konu hakkında herhangi birşey söylemedi. yorumlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    orjinal gibi... ama sürücünün olduğu siyah kısım gereğinden fazla parlak...

• quote:

orjinal gibi... ama sürücünün olduğu siyah kısım gereğinden fazla parlak...

Alıntıları Göster
    Ürünü aldığım zaman daha ayrıntılı fotolarını çekerim... Umarım orjinaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

%99 sahte ürünh..benim bildigim bütün creative ler kutulu olur..bu torbada.tabii eleman sonradan torbaya koyduysa bişi diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 17 Ekim 2007; 19:33:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.