Bildirim
Böyle bir char ne kadar eder?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kendi server'ım için söylüyorum. 13D legend +12 silah ve kalkanı 400 TL'den aşağıya alamazsın. 12D item'ler fazla para etmiyor. Hepsini legend kabul edelim. Tanesi 300M'den falan satılıyor. 10 parça olduğunu düşünürsek, tamamı 3B eder. 3B, 20 TL'ye denk geliyor. Orion server'ında olması da güzel. Kalabalık bir server.
Tahminimce en az 600 TL eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Kendi server'ım için söylüyorum. 13D legend +12 silah ve kalkanı 400 TL'den aşağıya alamazsın. 12D item'ler fazla para etmiyor. Hepsini legend kabul edelim. Tanesi 300M'den falan satılıyor. 10 parça olduğunu düşünürsek, tamamı 3B eder. 3B, 20 TL'ye denk geliyor. Orion server'ında olması da güzel. Kalabalık bir server.
Tahminimce en az 600 TL eder.
Cevap için çok teşekkürler -
level 117
itemler:
13dg legend +4 silah özellikli
13dg legend +5 kalkan özellikli
12dg legend yüzük +5 full özellik
12dg legend yüzük full ozellik
3 tane avatar
heralde kolye flnda vardı legend özellikli
itemler böyleymiş arkadaşlar tam öğrendiğim kadarıyla -
level 117
itemler:
13dg legend +4 silah özellikli
13dg legend +5 kalkan özellikli
12dg legend yüzük +5 full özellik
12dg legend yüzük full ozellik
3 tane avatar
legend özellikli kolye
server: orion
arkadaşlar yokmu başka cevaplar :) -
Silah ve kalkan 20B eder. Yani 120 TL falan. 300 TL falan eder bu char.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 29 Ağustos 2013; 14:45:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Silah ve kalkan 20B eder. Yani 120 TL falan. 300 TL falan eder bu char.
Çook teşekkür ederim kardeşim bayağı yardımcı oldun bende uzun zamandır oynamıyordum bilmiyorum fiyatları çok teşekkürler. -
Daha önce de dediğim gibi, server'lara göre değişiyor fiyatlar. Aşağı-yukarı bir tahmin yapıyorum sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X