Şimdi Ara

boyle bi sacmalik olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea cihaz kampanyasindan faydalandigim hattimin tarifesini degistirdim, ve özellikle 2 defa sordum bi ceza gelmesin diye ve mh yetkilisi hayır herhangi bir ceza yansimaz dedi, faturaya bi baktım 221 tl, aradim bu nedir diye tarife degistirmissiniz o tarife cihaz faydalananiyor bu nedenle cezai ücret dedi, tabi itiraz kaydı olusturdum , aradilar cevap dahada ilginç evet hata arkadaşımızın şöyle bişey yapabiliriz faturanizi taksitlendiriz yada cihaz kampanyasini sifirdan baslatiriz, ya kardeşim niçin sizin hatanizi ben çekiyorum desemde laf anlatamadim, 7 adet hatlarini 10 yıldır kullaniyoruz eşimle birlikte yapilan muameleye bakın, kapaticam tüm hatlarimi yazıklar olsun diyorum, muhatap bulmak çok zor, ama namusum ve serefim üzerine yemin ederim o parayı bana odetsinler misliyle cikaricam aveadan, mahkemeye vericem gibi elimden geldigince basimdan geçenleri her platformda duyurcam, yerel ve ulusal basın dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 3 Ekim 2012; 14:04:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin hatanızı ben çekmek zorunda mıyım ? diyerek mahkemeye başvurabilirsiniz.
  • öyle yapicam üstad...uygun şekilde bir metin hazirlayip bulundugum ildeki yerel tv ve gazetelerde halka duyurucam (basın tanidikta) ki insanlar bunların ne mal olduğunu bilsinler...ben belki 200 milyon öderim ama onlarada baya bi sıkıntı yaratirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

öyle yapicam üstad...uygun şekilde bir metin hazirlayip bulundugum ildeki yerel tv ve gazetelerde halka duyurucam (basın tanidikta) ki insanlar bunların ne mal olduğunu bilsinler...ben belki 200 milyon öderim ama onlarada baya bi sıkıntı yaratirim...

http://www.telekomculardernegi.org.tr/anasayfa

burasıda şikayetlerle oldukça iyi ilgileniyor. metni onlara gönderin onlar yayınlar.

• Olmadı git tüketici hakem heyetine ac davani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program napmis boyle?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.