Arkadaşlar eve tadilat yaptırıyoruz kapılar filan boyandı ancak lanet bir kokusu var nasıl geçer bu koku
boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır.
quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ?
quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ? 2 3 saat
quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ? 2 3 saat of of ayvayı yedik desene hocam
quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ? 2 3 saat of of ayvayı yedik desene hocam kokusu güzel işte
quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ? 2 3 saat of of ayvayı yedik desene hocam kokusu güzel işte ya ben küçükken su diye tiner içmişim ondan sonra bu koku hep midemi bulandırır
quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ? 2 3 saat of of ayvayı yedik desene hocam kokusu güzel işte ya ben küçükken su diye tiner içmişim ondan sonra bu koku hep midemi bulandırır biz okulun müdüründen para alırdık labrtuarın eksiği var tiner lazm diye 3 sene önce almştk hala duruyor orada arada gidip kokluyoruz manyak oluyor
quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ? 2 3 saat of of ayvayı yedik desene hocam kokusu güzel işte ya ben küçükken su diye tiner içmişim ondan sonra bu koku hep midemi bulandırır biz okulun müdüründen para alırdık labrtuarın eksiği var tiner lazm diye 3 sene önce almştk hala duruyor orada arada gidip kokluyoruz manyak oluyor of kafayı yiyeceğim adam arkamda kapıyı boyuyor ve ikidir bana bakıp duruyor
quote:Orijinalden alıntı: cracker288 Çok güzel kafa yapar OHA imzaya bak. Şikayet edilmişsin zaten bi an önce imzayı değiştirmeye bak ceza puanı alcan
quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin** quote:Orijinalden alıntı: Yonto123 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ boya kokmaz içindeki tiner kokar. tiner uçucu olduğu için bütün camları açıp havalandırmak yeterli olacaktır. ha tiner işte hocam aşırı ağır kokuyor ne zamana geçer kaç saate ? 2 3 saat of of ayvayı yedik desene hocam kokusu güzel işte ya ben küçükken su diye tiner içmişim ondan sonra bu koku hep midemi bulandırır biz okulun müdüründen para alırdık labrtuarın eksiği var tiner lazm diye 3 sene önce almştk hala duruyor orada arada gidip kokluyoruz manyak oluyor of kafayı yiyeceğim adam arkamda kapıyı boyuyor ve ikidir bana bakıp duruyor hoşlaşmıştır