Şimdi Ara

boya göre ideal kilo ne olmalı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
27.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benimde şekil olarak fit ama yağlı bir vücudum vardı. Uzun süredir bodye gidiyorum vücut şekillenmeye başladı. Boyum 1.75 Kilom ise 70e dayandı. Boy uzadıkça bunu diyetlerle 80 kiloya çıkartacağım. Gerçekten sağlıklı beslenmek spor yapmak üzerine herkesin hayran kalacağı vücüda sahip olma isteği artık hobim haline geldi. Ders mers hikaye günlük sporumu yapmayıp diyetimi uygulamazsam kötü ve eksik hissediyorum. Hayat felsefesi haline gelmeli ya bir yönden. Öyle işte...
  • 1.85 boy 90 kilo harika fit yani
  • Spor yapılırken "endorfin"denen bir hormon salgılanır.Bu hormon morfin benzeri mutlu eden rahatlatan bir etkiye sahiptir.O yüzden spor yapanlar daha mutlu ve daha güzel bakarlar hayata.Bunu bizzat kendimde görüyorum.Son 5-6 aydır hayata daha olumlu bakıyorum.İmkansız diye bir şey görmüyorum.Allah ömür verdikçe ve biz çalıştıkça olmayacak şey yoktur arkadaşlar.Bir kaç ay önce "Bu göbeği eritemezsin,bir ömür bundan kurtulamazsın"diyenlere de gösterebilmek ve aslında vücudumu sağlıklı ve mükemmel hale getirebilmek için spora başladım.Uzun zamandır body yapmak istiyordum.Bir kez denedim iş yoğunluğum nedeniyle yarım bıraktım.Bende malzeme alıp evde çalışmaya başladım.Geçen 5 aydan sonra görüyorum ki istenirse başarılıyormuş.Koskoca göbekten geriye çok çok az bir yağ tabakası kaldı.Onu da eritmeye niyetliyim.Vücut yavaş yavaş şekle girmeye başladı.İnşallah seneye yazın daha sağlıklı ve fit bir vücutla dağlarda taşlarda gezeceğiz,kamplarımızı kuracağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 13 Kasım 2008; 18:36:20 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: aksemseddin

    Spor yapılırken "endorfin"denen bir hormon salgılanır.Bu hormon morfin benzeri mutlu eden rahatlatan bir etkiye sahiptir.O yüzden spor yapanlar daha mutlu ve daha güzel bakarlar hayata.Bunu bizzat kendimde görüyorum.Son 5-6 aydır hayata daha olumlu bakıyorum.İmkansız diye bir şey görmüyorum.Allah ömür verdikçe ve biz çalıştıkça olmayacak şey yoktur arkadaşlar.Bir kaç ay önce "Bu göbeği eritemezsin,bir ömür bundan kurtulamazsın"diyenlere de gösterebilmek ve aslında vücudumu sağlıklı ve mükemmel hale getirebilmek için spora başladım.Uzun zamandır body yapmak istiyordum.Bir kez denedim iş yoğunluğum nedeniyle yarım bıraktım.Bende malzeme alıp evde çalışmaya başladım.Geçen 5 aydan sonra görüyorum ki istenirse başarılıyormuş.Koskoca göbekten geriye çok çok az bir yağ tabakası kaldı.Onu da eritmeye niyetliyim.Vücut yavaş yavaş şekle girmeye başladı.İnşallah seneye yazın daha sağlıklı ve fit bir vücutla dağlarda taşlarda gezeceğiz,kamplarımızı kuracağız.



    helal olsun




  • Benim 1,77 boy 67 kiloyum.Siteye göre 72 kilo olmam lazım.Ne yani bu yaz boşuna mı kilo verdim
  • kilom çok iyi hiç bozma
  • bunun çeşitli formülleri var ama şurada güzel bir zımbırtı var İdeal Kilo Hesaplama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.