Şimdi Ara

boy ve penis boyu sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
3
Favori
48.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cashbacter

    quote:

    Orijinalden alıntı: babyface06

    quote:

    Orijinalden alıntı: cashbacter

    Penis boyun ortalama boyda Dünya ortalaması da Türkiye ortalaması da 14 cm civarı.Dert edilecek bir şey değil.Yine de bu durum senin için sıkıntı oluşturuyorsa penis büyütme egzersizleri yapabilirsin.

    sen bu işte bilgin var heralde. kendin denedin mi.

    Denedim, denemeden önce de çok araştırdım gerek yerli gerek yabancı kaynaklardan, düzenli olarak yapmamış olsamda ki bugün bunun hata olduğunu düşünüyorum, 1 yıl kadar bir sürede 2,5 cm kadar uzama ve 1 cm kadar kalınlaşma elde ettim.

    az at az civcivlerde yesin..
    doğduğunda organ zati 3-4 santim(2-3santim olsun) 20 yaşında 14 santim oluyor(iklime bağlılığı var tabii ki)aşağı yukarı 10 cm için 20 sene bekliyosun sen bi sene 2.5 cm yok canım insanları kandırmayın..zira 1 yıl önce kilonuz kaçtı şimdi kaç?
    diğer yanda kilonuzdan hariç göbeğiniz var mıydı yokmuydu?
    2.5 cm 1yılda uzamaz ameliyatla bile garanti edilmiyor..
    ilaç satıcısı değilsen bende hiç bişey bilmiyorum şu internette..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechnicaLy

    Penisini veya normal boyunu uzatmak istiyorsan bence doğal yöntemleri denemelisin.

    Bu konuda penis büyütücü yöntemler sitesine göz atabilirsin.

    Normal boyun için ise boy uzatma teknikleri sitesine göz atabilirsin.

    la bi gidinn milletin zaaflarıyla oynamayın bu yorumu okuyan herkese söylüyorum bu bi organ öyle 1 senede 2 senede uzamazz...kemikli yapıdaki parmağımız uzamıyor o kadar süt vs. içtiğimiz halde...
    bu ırsidir.genellerin üstüne-altına zor çıkar/ iner....

    buralarda medet ummayın heps yalancı özel hastanelerin sitelerine bakın orda daha sağlıklı ve gerçekçi bilgi bulacaksınız...
  • Kalıcı uzaması bence de zor. Ancak ilişki öncesihttp://www.bulabilirim.com/kozmetik_saglik_bakim_urunleri/cinsel-saglik/Cinsel_Performans_Artirici_ilaclar/jellia-kalinlastirici-krem-100-ml.html tarzı ürünler kullanırsanız kan pompalamayı arttırarak evet organın daha çok büyümesini sağlıyor..
  • Penis büyütmek mümkün değil hormonla olabilir ama eksiklik olması lazım mış.
  • Penis boyu Türkiye ortalaması 13.6-13.8 çok net bilgi bu.Boyunda da öyle bir sorun yok.Senin büyük bir ihtimalle beden algı bozukluğun var.Bu fiziksel bir problem değil .Lütfen iyi bir psikatri kliniğine başvur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: painkiller MD

    Penis boyu Türkiye ortalaması 13.6-13.8 çok net bilgi bu.Boyunda da öyle bir sorun yok.Senin büyük bir ihtimalle beden algı bozukluğun var.Bu fiziksel bir problem değil .Lütfen iyi bir psikatri kliniğine başvur.

    üstten mi ölcülen sonuclar bunlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: painkiller MD

    Penis boyu Türkiye ortalaması 13.6-13.8 çok net bilgi bu.Boyunda da öyle bir sorun yok.Senin büyük bir ihtimalle beden algı bozukluğun var.Bu fiziksel bir problem değil .Lütfen iyi bir psikatri kliniğine başvur.

    13cm çok kısa bir boy,bunlar hep Türk erkeklerini güçsüz göstermek için yapılmış haberler,yalan dolan.
  • Ölçüm yöntemi üstten .yani kasıktan ucuna kadar.Ben direk makaleden okuduğumu söylüyorum.Elbette daha uzun ve daha kısa vardır.Kaldı ki araştırmayı yapan ekip Türk.Kaynak en kısa zamanda ekliycem.Alttan ölçün en az 5 cm uzun çıkar zaten ki o da işe yararyan kısım değil
  • Sallamasyon iş yapmam kaynaksız bilgi yazmam.Türkiye de yapılmış en kapsamlı çalışma linkini paylaştığım çalışmadır.Okumaya üşünen veya çok fazla terim geçtiği için anlamıyacaklara söyleyim Türk erkeği ortalama penis uzunluğu 13.6-13.8 dir diyor.Bu demek değil ki daha uzun olamaz.11-18 cm arası olan penisler zaten normal kabul edilir.Yalnız ölçüm yöntemİne dikkat kasıkdan penis ucuna kadar alltan ya da yandan değil.
    http://www.turkurolojidergisi.com/sayilar/2/buyuk/43-481.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller MD -- 30 Eylül 2014; 17:16:02 >
  • Küçük diyenlere 14 cmlik bişeyi almayı denemesini söyle bi
  • Türkiyenin En Büyük Forum Sitesi Olan DONANIM HABER ve Kullanıcılarına Selamlar…

    Konum : Erkeklerde Cinsel Sorunlar ve Çözüm Tavsiyeleri

    Okuyacağınız Yazıda Bulunan Başlıklar : Penisi Büyütmek Mümkün Mü? Penis Nasıl Büyür? İlaçsız Penis Büyütmek , Gerçekten İşe Yarıyor Mu? Egzersizle Penis Büyütme Yöntemi Nasıl İşe Yarayacak? Bu Egzersizler Ne Kadar Güvenli? Bütün Erkekler Bu Egzersizleri Yapabilir Mi? Penis Büyütme Ne Kadar Zamanda Sonuç Verir? Nasıl Bir Sonuç Görmeyi Ummalıyız? Erken Boşalma – Denetimsiz Boşalma Nedir ? Erken Boşalma Nasıl Oluşur? ERKEN BOŞALMANIN NEDENLERİ NELERDİR ? Erken Boşalma Nedenleri : Erken Boşalma Tedavi Edilebilir Mi ? Erken Boşalma Kendi Kendine Tedavi Nasıl Olur ?

    Penisi Büyütmek Mümkün Mü?

    Penisi büyütmek mümkün mü? diye soracak olursanız elbette çeşitli yöntemlerle penisi büyütmek mümkün. Her ne kadar önemli olan penisin boyu değil işlevi dense de penisin boyu işlevine tahmin edemeyeceğiniz kadar çok etki ediyor. Nasıl siz güzel bir kızla ilişkiye girerken ki boşalma sürenizle biraz daha çirkin veya itici bir kızla ilişkiye girerken ki boşalma süreniz aynı olmuyorsa, kadınlar içinde küçük bir penisi olan erkekle ilişkiye girerken ki aldığı zevk ve boşalma süresiyle, daha büyük ve gösterişli bir penisi olan erkekle ilişkiye girerken aldığı zevk ve boşalma süresi hiç aynı olur mu ?
    İlk çağlardan beri penis büyütme erkeklerin ilgilendiği konulardan biri olmuştur. Günümüzde internet kullanımının hızla artması dolayısıyla ameliyat dışı yöntemlerin yaygınlaşması da bir hayli artmaktadır. Aslında birçok erkek penisinin büyüklüğünü yeterli bulmamaktadır. Penis büyütmek için kullanılan yöntemlerden olan ameliyatla, ilaçla veya pompa kullanarak penis büyütmeyi tavsiye etmiyoruz. Çünkü, ameliyatla penis büyütme en işe yarar olanı gözükse de hem çok pahalı hem de tehlikeli bir yöntemdir. Kabaca anlatmak gerekirse ameliyatla penis büyütme işlemi penis organının vücut içindeki kısmının birazını vücut dışarısına çıkartılarak yapılmaktadır. Penis dokuları her iki taraftan boylu boyunca açılır. Penis kalınlaştırma ameliyatında bacaklardan alınan yapay damar malzemeleri kullanılarak dokular bir yama gibi hazırlanır ve bu açıklığa dikilir.
    Egzersizle penis büyüme en az masrafla en risksiz yöntemlerden bir tanesidir. Bizimde tavsiyemiz olan bu yöntemle penis büyütmek isteyenler penis büyütme tedavisi kitabını inceleyebilirler.


    PENİS NASIL BÜYÜR ?

    Penis süngersi bir yapıya sahip üç ana kısımdan oluşmaktadır. Bu dokular ve odacıklar ereksiyon sırasında kanla dolar.Egzersizleri doğru yaptığınız takdirde, bu kan depolanan odacıkların çeperlerini büyütüp, daha çok kanla dolmasını sağlayabilirsiniz ki bu da daha büyük bir penis demektir...
    Penisi geliştirmek için başvurulan asıl teknik Corpora Cavernosa gelişimini sağlayan hareketlerdir. Yumuşak, yarı yumuşak yada sert durumlarda yapılan bu egzersizler penis gövdesi bağ dokusundaki hücreleri genişletmektedir. Penis'in süngerimsi odacıklarından yeni bir tanesinin oluşması, kendini tedavi etmesi yaklaşık bir gün alır. Bu tedavi yenileme süreci hızlı görünse de gözle görülür boyutlarda bir boy değişiminin fark edilmesi bir kaç haftayı alabilir. İlk yaklaşık 3-4 cm'lik gelişim çok hızlı olacaktır. Sonrasındaki gelişim daha yavaş olacaktır. Aynı süreçte penisinizde yaklaşık 2.5 cm'lik kalınlık artışı olacaktır. Yani kısacası ilk aşamada yaklaşık uzunlukta 4 genişlikte 2 cm kazanmış olacaksınız. Penis gelişimi kişiden kişiye fark gösterebilir. Bu çok normaldir...


    Penis Basit olarak ele aldığımızda penisiniz 3 ana bölümden oluşur:
    Üst bölümde 2 geniş çember (ki bunlara tıp dilinde Corpora Cavernosa deniliyor) ve alt bölümde daha küçük bir çember (Corpus Spongisum)
    Ereksiyon anında penisin bu üç bölümü kanla dolar. Corpus Spongiosum kanalı sperm ve idrar çıkışı için kullanılır. Üstte bulunan Corpora Cavernosa ise esas kan pompalanan ve ereksiyonu sağlayan yerdir.Her ereksiyon anında yaklaşık olarak kanın %90 bu bölümde depolanır.
    Penisin boyutları, Corpora Cavernosa odasının kanı depolamayabilme kapasitesi ile hem en ,hem de boy açısından sınırlıdır.Bu şu anlama gelir:Kan maximum oranda Corpora Cavernosa’yı doldurduğundan,penisin kendi kendine büyümesi imkansızdır. Penisinizin boyu, doku kanallarına pompalanan kan ile doğru orantılıdır. Yani penis kendi kendine daha çok kan pompalayarak dokuların genişlemesini ve uzamasını sağlayamaz. Zaten ereksiyon durumunda dokularınız maksimum kapasiteye ulaşmış olur

    Penis Büyütme egzersizleri , penis dokusuna kapasitesinin üzerine kan pompalanmasını sağlayarak doku genişlemesinin sağlanması temeli üzerine kurulmuştur. Kapasitesinin üstüne kan pompalanması sonucu doku hücre duvarlarında kırılmalar meydana gelir. Penis dokusu derhal kendini tamir etmek için yeni hücreler üreterek doku hücrelerinin büyümesi ve güçlenmesini sağlar. Böylece penis dokusu daha çok kan pompalanabilecek şekilde kapasitesini arttırır ve belli bir süreç ertesinde penisin yapısında genel olarak büyüme gerçekleşir.

    Penis de vücudun tüm diğer kasları gibi doğru egzersizler neticesinde geliştirilebilir. Penis geliştirme egzersizleri sonucunda penis dokusuna daha çok kan pompalanarak penis gelişimi sağlanır. Penis büyütme çeşitli yollarla sağlanabilir. Birçok insan kendi elleriyle penis boyunu büyüttüklerini söylemektedir.

    Tıpkı spor salonunda vücudumuzdaki kaslarımızı geliştirmek, büyütmek ve güçlendirmek için yaptığımız egzersizler gibi penis geliştirme egzersizleri de penisimizi daha büyük ve güçlü hale getirebilir.

    Tek yapmanız gereken size verdiğimiz teknikleri doğru şekilde uygulamaktır. Düzenli olarak bu teknikleri uyguladıktan kısa bir süre sonra penisinizdeki değişikliklere çok şaşıracaksınız.
    Merak Etmeyin Penis Büyüklüğü Sadece Sizin Değil Dünyadaki Milyonlarca Erkeğin Ortak Sorunudur.
    Eğer penisinizin yeterli kadar büyük olmadığını düşünüyorsanız, penisinizden utanıyorsanız ve bu durum cinsel hayatınızı olumsuz yönde etkiliyorsa, kesinlikle yalnız olmadığınızı bilmelisiniz. Yapılan araştırmalar ve anketler göstermiştir ki her 10 erkekten 8 tanesinin (%80 lik oran) penisiyle ilgili bir sorunu vardır. Erkekler, penis büyütücü ürünleri kullanarak cinsel hayatlarında kendilerini daha güvenli ve daha rahat hissetmek isterler. Bu bakımdan penis boyutlarını arttırmak erkekler için büyük önem arz etmektedir. Türkiye ortalamasına göre yetişkin bir erkeğin penis boyu ereksiyon halinde 14 ile 18 cm arasıdır. Bu uzunluk normal bir penis boyu olarak kabul edilmektedir.
    Penis büyütücü ürünler, erkeklerin cinsel ilişki sırasında en çok karşılaştıkları küçük penis, sertleşme, cinsel iktidarsızlık ve erken boşalma gibi problemleri iyileştiren ürünlerdir.

    Kimi erkekler penislerinin büyüklüğünden, kimileri şeklinden, kimileri ise güçsüzlüğünden şikayetçilerdir. Bütün bunlar gayet normal olan durumlardır ve çözümü gerçekten vardır ve Erkeklerin korkulu rüyası olan küçük penis, sertleşme ve erken boşalma gibi problemler bu ürünler ile doğal yollarla tedavi edilebilmektedir. Doğal penis büyütme tekniklerinin içerdiği özel egzersizler ve bikilerin akıl almaz sırları sizi daha büyük ve daha güçlü bir penis sahibi yapacaktır. Doğal teknikleri uygulayan yüzbinlerce erkek çok özel istisnaların dışında hep olumlu sonuçlar aldılar ve mutlu bir cinsel hayata kavuştular.

    İlaçsız Penis Büyütmek :

    Yapılan araştırmalarda kadınlar için penis boyunun önemili olduğu aynı zamanda erkeklerinde ilişki sırasıda daha öz güvenli olduğu sonucuna ulaşılmıştır.İlaçsız penis büyütme nin önemi burada ortaya çıkmaktadır.

    Penisinizi esneterek optimum sonuçlara ulaşmak için, penisin nasıl çalıştığını anlamalısınız. Penis kanla dolduğunda genişleyen hücrelerden oluşmuştur. Bu hücrelere kan aralıkları blood spaces denir. Kan aralıkları sertleşme dokunuz içinde yer alırlar ve aynı zamanda corpora cavernosa sertleşme dokusundan’da de¬nirler. Penisinizi esnettiğinizde kanla dolan bölgeler de dahil ol¬mak üzere penisin bütün bölgelerini esnetmiş olursunuz. Bu böl¬geler belli bir ölçüde esnediğinde penis hem gevşemiş hem de sertleşmiş haldeyken daha da uzayacaktır. Çoğu kişinin anlamadı¬ğı şey penisin muhtemelen sırf anatomisi yüzünden bedeninizin uzaması ve kalınlaşması en kolay kısmı olmasıdır. Ereksiyon bü¬yüklüktür. Çünkü penisin içindeki hücreler belli bir büyüklüktedir. Egzersiz yoluyla doğal olarak boşlukların kanla dolmasına yol açarak yada eti esneterek penisin genişlemesi minimum çabayla mümkün olur.

    Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

    Vücudunuzun her hangi bir yeri çalıştırır gibi, Bu şekilde yapıldığı takdirde penisiniz daha geniş ve sağlıklı olmasını sağlar, buda onun eninin ve boyunun artmasını sağlayacaktır. Genişleme ile penisinizin geniş kısımlarına daha fazla kan tutmasını sağlamaktadır, sertleşme esnasında penisinizin maksimum boyutuna ulaşmasını sağlar. Bu yöntem basittir ama kesin sonuç sağlanmaktadır.

    Egzersizle Penis Büyütme Yöntemi Nasıl İşe Yarayacak?
    Penis süngerimsi bir yapıya sahiptir. Penisin yapısında dokular ve odacıklar bulunur. Ereksiyon halindeki bir penis de bu dokular ve odacıklar kanla dolar. Sizlere penis tedavisi setiyle öğreteceğimiz egsersizleri doğru bir şekilde uygularsanız bu odacıkların çevresi biraz daha genişler ve bu sayede odacıkların daha çok kanla dolmasını sağlarsınız ki bu da daha büyük bir penis demektir. Tekniği haftanın belirli günlerinde sürekli uygulayın. Belli bir zaman sonra penisinizde bir takım değişiklikler görmeye başlayacaksınız.

    Bu Egzersizler Ne Kadar Güvenli?

    Penis egzersizlerini basit bir şekilde doğru uyguladığınız taktirde bilinen hiçbir tehlikesi olmadığı bilinmektedir, bu sebeple de güvenli sayılmaktadır. Uzman kişilerden yardım alınarak yapılması ve doğal ve güvenilir yöntem ile uygulanmalı.
    Bütün Erkekler Bu Egzersizleri Yapabilir Mi?
    Bazı ender durumlar olabilir ve bu durumlarda egzersizlerin yapılmaması önerilir. Eğer ileri düzeyde diyabet ve Peronie hastalığı olan erkeklerde sonuç olarak eğrilme ve acı verici sertleşme durumları gözlemlenmektedir. Bazı doktorların bu gibi hastalığı olan kişilerde bu egzersizleri yapmaması önerilmektedir. Bazı erkeklerin penisleri eğrilmektedir, eğer bu grup içerisinde iseniz nu egzersizleri yapmak oldukça güvenlidir ve eğrilmenin düzeldiği görülmektedir.

    Penis Büyütme Ne Kadar Zamanda Sonuç Verir?

    Sonuçların her insan aynı değildir farkllık göstermektedir, Bazı kişiler bu sonuçları hemen görmek ister ama bazı kişilerde bu egzersizlere başladıktan sonra hemen görürler. Bazı kişilerde ise bir kaç hafta sonra gözle görünür bir büyüme görülmektedir. Bazı kişilerde 30 günden fazla bir süre egzersiz yapan kişilerde sonuç görememek çok nadir ve maksimum 40 günden sonra belirtiler görülmektedir.

    Nasıl Bir Sonuç Görmeyi Ummalıyız?

    İlk bilmeniz gereken, bir kaç hafta sonra serleşme haliniz daha güçlü veiyi olacaktır. Dahada önemlisi sarkık olan penisiniz daha dik bir hal lacaktır. Sonuçları gözlerinizle görecek ve aynı zamanda ilişki esnasında daha uzun süre serleşme halinde kalacak performansınız artacak.
    Penisinizin Boyutunu Korumak İçin Egzersizlere Devam Etmemiz Gerekiyor Mu?
    Penisinizin boyunu arttırdığınızda asla küçülme söz konusu olamaz çünkü genişlemiş olan peniste hücre yapımı sağlanmaktadır. Penis egzersizleri spor salonunda yapılan egzersizlere benziyor olsada, penisiniz bir kas olmadığından kısa süre sonra kalıcı olacaktır.
    Penis Büyütme Egzersizlerine Başlamak İçin En İdeal Yaş Ne Zamandır?
    Sağlıklı olduğunuz sürece ne zaman egzersizlere başlarım diye düşünmeyin yaş sınırı yok ama 18 yaşında başlamanız yeterli olacaktır.
    Bu Egzersizlerin Zorluğu Varmıdır?
    Penis büyütme egzersizlerine bir kerede kolaylıkla yapabilirsiniz. Bir uzman tarafından sizlere hazırlanmış olan eğitim seti içerisinde açıklamalı bir şekilde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bir defada bütün teknikleri yapmanızla beraber kısa süre içerisinde kolaylıkla yapacak olduğunuz işlemleri kavrayacaksınız.



    Erken Boşalma – Denetimsiz Boşalma Nedir ?

    Erken Boşalma Nedir ?
    Erken boşalma; erkeğin cinsel heyecanını kontrol edememesi, cinsel ilişkilerinin çoğunda ne zaman boşalacağını gönüllü ve bilinçli şekilde denetim altına alamaması olarak biliniyor. Cinsel birleşmelerinin hemen hepsinde ya da sık olmak üzere, çok az bir uyarılma ile erkeğin; henüz boşalmayı istemediği bir anda, vajinaya girmeden önce, vajinaya girer girmez ya da girdikten çok kısa bir süre sonra boşalması“erken boşalma” olarak tanımlanıyor. Bu nedenle erken boşalma, sanıldığı gibi bir hastalık değil, utanılası, korkulası bir durum ise hiç değil, çiftin cinsel uyum sorunu, boşalma refleksi üzerinde istemli ve dolaylı bir kontrolün sağlanamaması durumu...

    Denetimsiz Boşalma - İstemsiz Boşalma

    Fark edildiyse erken boşalmaya dair tüm açıklamalarda üzerinde durulan asıl nokta süre değil, kontroldür. Şimdiye kadar “erken” diye tabir edilmiş olsa da “istemsiz boşalma” veya “denetimsiz boşalma”demek daha doğru bir tanım. Erken boşalma diye adlandırılması, genellikle gençlerin aklına “Kaç dakikada boşalmak makbuldür?” sorusunu getiriyor. Bu soruya rakamsal bir cevap vermek, cinsel birliktelik esnasında kronometre tutmak kadar tuhaf olabiliyor. Ne de olsa her partnerin boşalma süresi, her cinsel birleşmeye ayrılan süre, her birliktelikte yaşanan heyecanın düzeyi farklı. Belki sorunun şu şekilde sorulması gerekiyor; “Erken boşalıp boşalmadığıma nasıl karar verebilirim?”

    Erken boşalan erkek; genç yaşta ve cinsel yaşamının henüz başlangıcındaysa, bu durumun genetik ve kalıcı olma ihtimalinden çok ürküyor, bir sonraki cinsel deneyimi geciktirmeye çalışıyor. Erken boşalan erkek; yetişkinlik yaşlarının sonlarındaysa artık erkeklik gücünü kaybetmekte olduğunu düşünüyor, özgüvenini yitiriyor ve çareyi ilaç, krem, sprey gibi malzemelerde arıyor.Erken boşalan erkek; ortalama yaşlarda bir yetişkinse bu duruma bir anlam veremiyor, “Neden ben, neden daha bu yaşta, ne oldu ki şimdi?” diye kendine sorular sorup duruyor, belki zar zor en güvenilen erkek arkadaşına açılıyor. Buradan da anlaşıldığı gibi erken boşalmanın bir yaşı yok. Yani hemen her yaştan erkek, hatta hemen her erkek hayatının bir döneminde erken boşalma problemi yaşayabiliyor.

    Erken Boşalma Nasıl Oluşur?

    Erkekler arasında ‘Erken gelmek’ , ‘Erken orgazm’ veya ‘Hızlı boşalmak’ olarak da ifade edilen erken boşalma, cinsel ilişki sırasında erkeğin vajinaya girmeden, giriş sırasında veya hemen girdikten sonra boşalması olarak tanımlanabilir. Bu durumda erkeğin boşalma süresini istemli olarak denetlemesi ve kontrolü bozulmuştur. Cinsel olarak sağlıklı olan erkekte boşalma refleksi üzerinde kontrollü denetim vardır. Kontrollü cinsel yaşam saatlerce boşalmadan kalmak veya eşinin orgazm olmasını beklemek değil, uyarılma ve haz durumundayken cinsel ilişkiyi sürdürebilme ve istediği zaman boşalabilme demektir. Bir erkek bazen hızlı ve heyecan verici bir boşalmayı tercih edebilirken bazen de beş, on hatta onbeş dakika süren bir ilişki isteyebilir.Bunların hepsi normal süreçlerdir. Erken boşalma sorunu olan erkekler ise istemli boşalma kontrolünü bilmezler. Boşalma zamanını seçme şansları yoktur. İsteseler de istemeseler de uyarılma düzeyine ulaşır ulaşmaz hızla istemsiz ve kontrolsüz olarak boşalırlar. Çalışmalar bu problemin erkeklerin %40’ında endişelenmeyi gerektirecek bir boyutta olduğunu göstermektedir.
    Erkeklerin cinsel hayatlarında yaşadıkları en önemli ve en yaygın görülen rahatsızlıklardan ya da daha doğru bir ifadeyle sorunlardan birisi de erken boşalma sorunudur.

    ERKEN BOŞALMANIN NEDENLERİ NELERDİR ?

    Erken boşalma, cinsel sıkıntılar içinde en kolay çözüme ulaştırılan ve başarılı olduğumuz konu olup gerekli olan Erken Boşalmaya Son Dijital Eğitim Setinde anlatılan methotları düzenli olarak uygulamasıdır.
    Erken Boşalmaya Son Dijital Eğitim Setinde verdiğimiz cinsel eğitim ve öneriler bir çok kişinin aslında bilebildiği veya bilinçsizce yaptığı şeyler olup burada önemli olan belirli bir düzen ve sürede uygulanmasıdır. Bir saatin çarklardan oluştuğunu hepimiz biliriz ama sökülen bir saatin çarklarını uygun olarak yerleştirmeyi ancak bilen birisi yapabilir, bunun içinde Erken Boşalmaya Son Dijital Eğitim Setinden destek almaktan çekinmeyiniz.
    Erken Boşalma Nedenleri :
    Gençlik çağlarında uygunsuz ortamlarda yapılan mastürbasyonlar,
    Cinsel mitler yani hurafeler,
    Cinsel ilişki konusunda tecrübesizlik,
    Yorgunluk, sıkkınlık, kızgınlık ve tedirginlik,
    Cinsellikle ilgili gerçekçi olmayan beklentiler,
    Cinsel uyarım eksikliği,
    Gerekli koşulların sağlanamaması,
    Sertleşmiş penise verilen orantısız önem,
    Cinsel açıdan baskı altında yetişme,
    Aşırı cinsel isteğin verdiği gerginlik,
    Günah işleme veya suçluluk duygusu,
    Hastalık kapma korkusu,
    Partnerin anlaşılamayan korkusu veya reddetmesi,
    Gebe bırakma korkusu,
    Kastrasyon anksiyetesi,
    Partnerin hayal kırıklığı korkusu,
    Vajinanın aşılamama korkusu,
    Kadına karşı isteksizlik,
    Partnerle çatışma,
    Başkaları tarafından mahrem yerlerinin keşfedilme korkusu,
    Partnere aşırı ilgi, bağlılık ve sevgi,
    Para karşılığı kurulan ilişkiler veya genelev alışkanlığı,
    Cinsel uyumsuzluk,
    Bilinçaltında yatan cinsel ilişki ile ilgili olumsuz düşünceler,
    Prostatit, üretrit vb. hastalıklar,
    Penil hipersensitivite,
    T12-L1 düzeyindeki nörolojik yaralanmalar,
    Narkotik veya antipsikotik tedavinin aniden kesilmesi vb.
    Partneri anne gibi görmek,
    Partnere öfke-kızgınlık haz vermeme isteği sayılabilir.

    Erken Boşalma Tedavi Edilebilir Mi ?

    Erken Boşalma Kesinlikle tedavi edilebilir fakat tedavi olmanın önünde de birçok engel bulunur. Bunlardan ilki erken boşalma sorununu doktorla veya herhangi biri ile paylaşmak istemeyişimizdir. Yaşadığımız kültürde bu şekilde davranmak normal kabul edilebilir. Bu yüzden erken boşalmayı kendi kendine tedavi etmek birçok kişi tarafından tercih sebebidir.

    Erken Boşalma Kendi Kendine Tedavi Nasıl Olur ?

    Erken boşalma sorununu 2 açıdan ele alabiliriz. Birincisi psikolojik, diğeri ise Fizyolojik nedenlerdir. Psikoloji çok derin bir konu gibi görünse de sorunun altındaki neden %95 herkes de aynıdır. Penis Büyütme Rehberinde bonus olarak verilen Erken Boşalmayı Önleme Yolları adındaki E-Kitapta bu sorunlar detaylıca ele alınmış olup, çözümleri anlatılmıştır.

    Fizyolojik sorunlar ise yine Penis Büyütme Rehberinde anlatılan uygulamalar ile ortadan kaldırılabilir. Temel mantık güçlü olması gereken kasları doğru çalıştırmak ve erken boşalmayı önlemesini sağlamaktır.


    Penis Büyütme Ve Erken Boşalma Sorunlarına Çözüm Tavsiyelerim :

    Uzunca yazımda da bahsettiğim gibi Penis Büyütme Tekniklerini öğrenip uzmanların belirlediği zaman aralıklarında belirlenen metotlar ve yöntemleri uygulayarak penis boyunda ve eninde Gelişmeler elde edebiliyoruz. Bilgi Kalabalığı yapıp kafa karıştırmamak için Bu İşte Kendini Kanıtlamış birkaç Eğitim Setini Sizlerle Paylaşmak İstedim. Bu Eğitim Setleri Alanında En İyi olup son derece güvenlidir. Sırayla vermiş olduğum Eğitim Setlerinden Size uygun olanla çalışabilirsiniz...


    1: En güzel Penis Büyütme ve Erken Boşalma Görsel Eğitim Seti
    2: Erken Boşalma Tedavisi ve Penis Büyütme Eğitim Seti
    3: En İyi Penis Büyütme Teknikleri Görsel Eğitim Seti
    4: Erken Boşalmaya Son
    5: Büyük Cinsellik Seti



    Penis Büyütme Rehberindeki videolar ve anlatımlar ile bu kasları kısa süre içinde güçlendirip erken boşalma hissini kontrol altına alabilirsiniz.

    Arkadaşlar Araştırmalarımdan edindiğim Kadarıyla Web Sayfamda bulunan bilgilerden, az öz konulara değinmeye Çalıştım Daha Geniş Çaplı Bilgi Almak İsteyen Arkadaşlar Web Sayfamı Ziyaret Edip www.penissagligi.com Sayfamızı Şereflendirir. Web Sayfamızda Cinsel Sorunlara ve Çözümlerine Yönelik Konulara Geniş Yer Vermeye Çalıştım Uzun Bir Çalışma Neticesinde Son Halini Almış Olup Konular Günceldir. Saygılarımla

    Sağlıcakla Kalın ….
  • uzunefe18 U kullanıcısına yanıt
    o krem büyütüyormuymuş :)
  • Boyun çok da kısa değil.Serdar Ortaç'ın boyuda 1,67 ama adam lokum gibi İskandinav hatununu kaptı.

     boy ve penis boyu sorunu
  • babyface06 B kullanıcısına yanıt
    Bir tane film vardı geçen sene izlemiştim ama adını hatırlamayadım..Filmde Adam daha öncesinde birisi ile ilişkiye giriyor ve kız penisiyle dalga geçiyor..Adamda bunu gurur meselesi yapıyor araştırma yapıyor...Hap, krem, penis pompası kullanıyor(penis boyunu söylemiyor ama iyi dalga geçiliyor..Adam kendisi penis pompası kullanınca 8/1 ve 6/1 boyunun arttığını söylüyor..)Adam en son Uzak doğuya gidiyor.. Daaaşk larına ağırlık vs. bağlıyor..Bi doktorlar tanışıyor Doktor bunu ameliyatına alıyor nasıl olduğunu görmesi için felan felan....
    Burda adam penis büyütücü hap kullanıyor sonuç alamayınca Call Centeri arayıp söylediğinde büyütücü etkisi yok sadece hacimli durması(erikte olmasını kastettiğini düşünüyorum) nı sağladığını söylüyor...
    1-ameliyat dışında işe yarayan bir çözüm yok
    ameliyat 2 türlü oluyor.
    1. tür penisinizin vücut girdiği yerdeki yağlar temizleniyor(aslında boyu uzamıyor kökü ortaya çıkarılıyor)
    2.tür de ise penisinizin için bir madde (mutluluk çubuğu deniyor) yerleştiriliyor penisini sürekli erikte halde duruyor..esnek bakır tel gibi düşünün..işiniz bitince kıvırıp bacak aranıza sıkıştırıyorsunuz lazım olunca az sıkıp düzleştiriyorsunuz..(sıkıntılı kısmı ise insan vücüdü yaşlılık döneminde erime gösterirse bu çubuk ortaya çıkıyor...(ve bu yöntem ölü penisler için yapılması tavsiye diyor doktor..)
  • Ben 13 yaşındayım 13 cm yemin ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 15,5 cm ama muz gibi yamuluyor kan basıncı fazla geliyor heralda bir de erekte olmamış boyu normale göre kısa ama kan dolunca çok fazla uzama kat sayısı var ondan yamuluyor herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanbey11

    Bu mesaj silindi.
    böyle şeylere inananlar var mı hala? yok kremi sürünce 7cm uzuyomuş falan

    senin gibilerden uydu kanallarında da çok var

    artık üşenmeyeceğim sen ve senin gibileri anında bimere şikayet edeceğim. profil linkin, profil id numaran hepsi dahil
  • Abi neden herkes penis boyuna takılıyor ki benimki ( cidden. Yalan yok) 20 cm sertleşince 21-22 oluyor ilişkiye girmek çok zorlaşıyor o yüzden boşverin boyunuzla gurur duyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla boyumdandan aletin boyundanda memnunum tam orta ikiside boyum 170 alet 15,5 u görüyor. kızların boyu zaten küçük oluyor genelde. bende yanımda boyu boyuma kız isterim boy farkı çok olmayacak alette orta idare eder yani. 160-170 kız denk gelirse süper olur birde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.