Boyum şu anda 1.71. 15 yaşındayım. Babamın boyu:1.70 Annemin Boyu: 1.66 Hedefim 18'e kadar 1.80 olmak sorum ise bu boya ulaşabilir miyim? Annem ile babamın boyu kısa olduğu için zor olacağını biliyorum fakat amcam ve dedem 180-185 arası. Bu arada yazın bol bol yüzceğim yüzmenin boy uzamasına katkısı var mı? Ve boy uzaması için yüzme dışında neler yapılabilir?
uzarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Merveeeeeeeeee
uzarsın
Açıklamada yapsak ? :)
aile ile pek alakası yok.
babam ve annem 165,170 gibi bişey , ben 180 im 18 yaşındayım , senin yaşında 177 falandım. biraz bol süt iç , kalsiyum falan al , ben bırakmıştım süt içmeyi yıllar önce , o zamandan beri fazlada yormuyorum vücudu , hep aynı boydayım.
quote:
Orijinalden alıntı: harunmamur
babam ve annem 165,170 gibi bişey , ben 180 im 18 yaşındayım , senin yaşında 177 falandım. biraz bol süt iç , kalsiyum falan al , ben bırakmıştım süt içmeyi yıllar önce , o zamandan beri fazlada yormuyorum vücudu , hep aynı boydayım.
Süt içiyorum zaten bolca, başka kalsiyum içeren neler var süt harici? Bu arada hiç yüzme ile uğraştınız mı ? Boy uzatır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Satanist Kesen Kedi
quote:
Orijinalden alıntı: harunmamur
Süt içiyorum zaten bolca, başka kalsiyum içeren neler var süt harici? Bu arada hiç yüzme ile uğraştınız mı ? Boy uzatır mı?
yok , onun hakkında bilgim yok.
süt ve süt ürünleri tüketiniz , peynir yoğurt vs. bilgili olarak söylemiyorum. bildiğim kadarıyla söylüyorum. hareketli olun. fazla oturak yaşamayın.
10 yildir lisansli yuzuyorum, yuzme boy uzatir hemde cok iyi uzatir.Benim boyum 1.96 yasim 18 :)
Yüzmenin neredeyse her yere faydası var. En başta boy uzaması ve omuzlar
quote:
Orijinalden alıntı: Satanist Kesen Kedi
Boyum şu anda 1.71. 15 yaşındayım. Babamın boyu:1.70 Annemin Boyu: 1.66 Hedefim 18'e kadar 1.80 olmak sorum ise bu boya ulaşabilir miyim? Annem ile babamın boyu kısa olduğu için zor olacağını biliyorum fakat amcam ve dedem 180-185 arası. Bu arada yazın bol bol yüzceğim yüzmenin boy uzamasına katkısı var mı? Ve boy uzaması için yüzme dışında neler yapılabilir?
basketboll bol bol oyna
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme