Şimdi Ara

Boy Uzaması Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum şu anda 1.71. 15 yaşındayım. Babamın boyu:1.70 Annemin Boyu: 1.66
    Hedefim 18'e kadar 1.80 olmak sorum ise bu boya ulaşabilir miyim? Annem ile babamın boyu kısa olduğu için zor olacağını biliyorum fakat amcam ve dedem 180-185 arası.
    Bu arada yazın bol bol yüzceğim yüzmenin boy uzamasına katkısı var mı? Ve boy uzaması için yüzme dışında neler yapılabilir?

• uzarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merveeeeeeeeee

uzarsın

Açıklamada yapsak ? :)
  • aile ile pek alakası yok.

babam ve annem 165,170 gibi bişey , ben 180 im 18 yaşındayım , senin yaşında 177 falandım. biraz bol süt iç , kalsiyum falan al , ben bırakmıştım süt içmeyi yıllar önce , o zamandan beri fazlada yormuyorum vücudu , hep aynı boydayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunmamur

aile ile pek alakası yok.

babam ve annem 165,170 gibi bişey , ben 180 im 18 yaşındayım , senin yaşında 177 falandım. biraz bol süt iç , kalsiyum falan al , ben bırakmıştım süt içmeyi yıllar önce , o zamandan beri fazlada yormuyorum vücudu , hep aynı boydayım.

Süt içiyorum zaten bolca, başka kalsiyum içeren neler var süt harici?
    Bu arada hiç yüzme ile uğraştınız mı ? Boy uzatır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satanist Kesen Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: harunmamur

aile ile pek alakası yok.

Süt içiyorum zaten bolca, başka kalsiyum içeren neler var süt harici?
    Bu arada hiç yüzme ile uğraştınız mı ? Boy uzatır mı?

yok , onun hakkında bilgim yok.

süt ve süt ürünleri tüketiniz , peynir yoğurt vs. bilgili olarak söylemiyorum. bildiğim kadarıyla söylüyorum. hareketli olun. fazla oturak yaşamayın.

• 10 yildir lisansli yuzuyorum, yuzme boy uzatir hemde cok iyi uzatir.Benim boyum 1.96 yasim 18 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy Uzaması
    13 yıl önce açıldı
    Boy mevzusu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yüzmenin neredeyse her yere faydası var. En başta boy uzaması ve omuzlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satanist Kesen Kedi

Boyum şu anda 1.71. 15 yaşındayım. Babamın boyu:1.70 Annemin Boyu: 1.66
    Hedefim 18'e kadar 1.80 olmak sorum ise bu boya ulaşabilir miyim? Annem ile babamın boyu kısa olduğu için zor olacağını biliyorum fakat amcam ve dedem 180-185 arası.
    Bu arada yazın bol bol yüzceğim yüzmenin boy uzamasına katkısı var mı? Ve boy uzaması için yüzme dışında neler yapılabilir?

basketboll bol bol oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.