Şimdi Ara

Boy konusu hakkındaki dürüst gerçek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
12.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    masonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Boy sadece genetik falan değil. Annem 1.60, babam 1.70, ben (24) 1.81 kardeşim (18) ise 1.96 boyunda. Ben küçükken biz fakirdik kardeşim büyürken ise durumumuz baya iyiydi o daha iyi beslendi ben buna bağlıyorum. Beslenmenin kesinlikle etkisi var.

Hocam yok artık benim annem ve babam da aynı boylarda abim 1.82 oldu bende 1.79 hala uzuyorum da 1.96 aşırı fazla muhtemelen büyük anne-babalardan çok uzun birisi vardır sizin genetik te onunda etkisi olmuştur, yoksa abim de ben de oldukça sağlıklı beslendik et ürünleri bol protein ile süt içerek ve uyku düzeni ile maksimum bu kadar olduk kardeşiniz bence dediğim gibi şans olarak aileden genetik olarak çok uzun olan birisine çekmiştir yoksa sadece beslenme ile bu kadar fark olmaz gibi

• Kısa boylular bence yaşlarını göstermiyor . 1.70 falan olan adam üzülmesin bence tr de ki kızların boyları ort. 155-160 falan zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

quote:

Boy sadece genetik falan değil. Annem 1.60, babam 1.70, ben (24) 1.81 kardeşim (18) ise 1.96 boyunda. Ben küçükken biz fakirdik kardeşim büyürken ise durumumuz baya iyiydi o daha iyi beslendi ben buna bağlıyorum. Beslenmenin kesinlikle etkisi var.

Hocam yok artık benim annem ve babam da aynı boylarda abim 1.82 oldu bende 1.79 hala uzuyorum da 1.96 aşırı fazla muhtemelen büyük anne-babalardan çok uzun birisi vardır sizin genetik te onunda etkisi olmuştur, yoksa abim de ben de oldukça sağlıklı beslendik et ürünleri bol protein ile süt içerek ve uyku düzeni ile maksimum bu kadar olduk kardeşiniz bence dediğim gibi şans olarak aileden genetik olarak çok uzun olan birisine çekmiştir yoksa sadece beslenme ile bu kadar fark olmaz gibi

Uzun olan insanlar var ailede ki ben işin genetik kısmını inkar etmedim dostum. Ama beslenme çok önemli ona vurgu yaptım. Bence uyku da çok önemli özellikle akşam 11 sabah 3 arası uykuyu alan adam her açıdan daha iyi gelişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

quote:

Uzun olan insanlar var ailede ki ben işin genetik kısmını inkar etmedim dostum. Ama beslenme çok önemli ona vurgu yaptım. Bence uyku da çok önemli özellikle akşam 11 sabah 3 arası uykuyu alan adam her açıdan daha iyi gelişiyor.

Aynen hocam beslenme bence de gayet önemli yeni nesil daha uzun potansiyele sahip olmasına rağmen çoğu genç sağlıksız beslenip hiç uyumayıp potansiyeline erişemiyor kısa kalıyor maalesef...

• yav gençler niye bu kadar kafaya takıyorsunuz anlayamadım. benim boyum çok uzun değil ama türkiye standartlarına göre uzun diyebiliriz. 185 cm boyundayım ve lisanslı bi futbolcuyum, futbol dışında herhangi bir yerde boyumun bir avantaj olduğuna rastlamadım. kız muhabbetlerine geleceksek sokakta gördüğüm kızların çoğunun yanında kısa boylu adamlar var hatta bazılarında kızlar daha uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 10 Ocak 2018; 14:58:58 >
  • Boy tamamen genetik değildir öyle olsa araların 10 15 cm olan kardeşler olmazdı.Ergenliğinde ne yaptın yemeğine uykuna dikkat ettin mi spor yaptın mı.Dh nin %90 175 50 kilo zayıflıktan şikayet eden tipler bu adamların uzaması imkansız zaten.

• 800 mesaj ülke Dünya gündeminde kasılmıyo

• Oozed kullanıcısına yanıt
    niye orada post işlemiyor mu
  • genetiktir. kardeşim gençliğinde çılgınlar gibi yüzdü + body ile uğraştı, boyu 178. ben sağlıklı beslenmedim, spor hiç yapmadım, 190.
  • Kendimi teselli etmek icin konuya girdim ama teselli alt siniri bile 1.75'ten baslamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whocaresb

genetiktir. kardeşim gençliğinde çılgınlar gibi yüzdü + body ile uğraştı, boyu 178. ben sağlıklı beslenmedim, spor hiç yapmadım, 190.

Hocam aynen öyle maalesef harika bir örneğini vereyim mesela bunun;

Ben:

Annemin boyu 1.68, babamın boyu 1.70

Küçüklüğümden beri hep ince yapılı oldum, çok sağlıklı beslendim bol protein ağırlıklı, egzersiz de dahil ek şeyler de yaptım.

Sonuç: Boyum 1.79, fakat uzamam daha durmadı sayılır abim de 1.82

Bir arkadaşım var:

Annesinin boyu 1.72, babasının boyu 1.82

Küçüklüğünden beri hep kiloluydu, spor hayatında 1 kez bile yapmamıştır, sağlıklı bile beslenmez uyku düzeni de yoktur proteinle de beslenmez

Sonuç: Boyu 1.87 civarı ve uzaması hala durmadı devam ediyor

Yani maalesef ne yaparsak yapalım boy genetiğe bağlı bir şeydir..

• Konu dışı,ülke dünya gündemi filan sayılmıyor mesaj sayısına

• Şu genetik olayını hala anlamamışsınız.

Benim geçmişteki bütün dedelerimin boy aralığı 160-165 ise benim 160-170 boyunda olmam beklenir.

Sizin 2 kuşak önceki dedeniz 180 gerisi 165-170 olsa.Sizin 180 olma potansiyeliniz vardir. Hatta şanslı kardeşlerden birisi bu dedeye çekebilir siz diğerine.

Zenci bir büyük dedesi olan arkadaşım var onun çocuğu zenci olabilir.

Bizim sülale hep aynı boyda olduğu için kardeşimle aynı boydayız sapma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: delisakir6

Şu genetik olayını hala anlamamışsınız.

Benim geçmişteki bütün dedelerimin boy aralığı 160-165 ise benim 160-170 boyunda olmam beklenir.

Sizin 2 kuşak önceki dedeniz 180 gerisi 165-170 olsa.Sizin 180 olma potansiyeliniz vardir. Hatta şanslı kardeşlerden birisi bu dedeye çekebilir siz diğerine.

Zenci bir büyük dedesi olan arkadaşım var onun çocuğu zenci olabilir.

Bizim sülale hep aynı boyda olduğu için kardeşimle aynı boydayız sapma yok

Tamam işte hocam dediğiniz doğru benim dediğim de o, ailedeki en uzun kişilere göre de belirlenir potansiyel maksimum boy eğer ailede 1.80 civarı kimse yoksa dedeler dahil büyük ihtimal çocuk kısa olur zaten, eğer o boylarda birileri varsa her zaman bir şans vardır
  • Forumda 6-7 yıldır bu boy konularını görüyorum hepsi de tutuyor :D

Boy evrimsel olarak avantajdır ama şuan karşı cinsi etkilemekten başka bir şey söz konusu değil. Bazen benden uzun kızlar olunca biraz rahatsız oluyorum o kadar. Bu meseleyi bu kadar büyütmeniz neden anlamıyorum. Bu dünyada estetik görünmek için mi varız?

Ek olarak:

4 yaş küçük kız kardeşimin boyu 1.69. Ben 1.72'yim. Hep erken saatlerde yatardı 15 yaşına kadar. Herhangi bir spor yapmadı. Ben ergenliğimde gece 12-1 den önce yatmazdım ki hala öyle. Normal şekilde spor yaptım. Belki düzenli bir şekilde uyusam daha uzun olurdum bilmiyorum. Ama görünen o ki daha çok genetik ile alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 11 Ocak 2018; 14:1:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Forumda 6-7 yıldır bu boy konularını görüyorum hepsi de tutuyor :D

Boy evrimsel olarak avantajdır ama şuan karşı cinsi etkilemekten başka bir şey söz konusu değil. Bazen benden uzun kızlar olunca biraz rahatsız oluyorum o kadar. Bu meseleyi bu kadar büyütmeniz neden anlamıyorum. Bu dünyada estetik görünmek için mi varız?

Ek olarak:

4 yaş küçük kız kardeşimin boyu 1.69. Ben 1.72'yim. Hep erken saatlerde yatardı 15 yaşına kadar. Herhangi bir spor yapmadı. Ben ergenliğimde gece 12-1 den önce yatmazdım ki hala öyle. Normal şekilde spor yaptım. Belki düzenli bir şekilde uyusam daha uzun olurdum bilmiyorum. Ama görünen o ki daha çok genetik ile alakalı

Hocam uyku düzeniyle de pek alakası yok maalesef benden kötü uyku düzeni olan arkadaşlar genetik sayesinde bayağı geçti beni omuzlarına falan geliyorum

• 1.80 boyundayım. 1.87 olmak isterdim.

Beslenme, Genetik, Spor çok önemli.

• Yaş kaç ki?

• Boy onemli her konuda 2.18 olmam dezavantaj en ideali

1.80 - 1.90 hatti sahsen 1.85 im

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.